Şimdi Ara

Kulaklık Tamiri YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni aldım kulaklık yere düştükten sonra çalışmaMakta bu konuda yardımcı olabilecek veya tamir ettirebileceğim yer bilen var mı ? Yardımlarını bekliyorum. Arzalı kulaklık modelini aşağıdaki linkten göre bilirsiniz.

TeşEkkürler.

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=RHS200

• quote:

Orijinalden alıntı: senelfatih1990

Merhaba,

Yeni aldım kulaklık yere düştükten sonra çalışmaMakta bu konuda yardımcı olabilecek veya tamir ettirebileceğim yer bilen var mı ? Yardımlarını bekliyorum. Arzalı kulaklık modelini aşağıdaki linkten göre bilirsiniz.

TeşEkkürler.

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=RHS200

Yeni aldıysanız garantisi de vardır diye tahmin ediyorum. Eğer yoksa ne yapılır bilemiyorum. Televizyon tamircisi v.s. yapar herhalde.

• kullanıcı hatası demezlerse garantiye ver..başka türlüde lehimleme ile sorun çözülür..düşünce lehimlerdeki kaplolar kopmuş olabilir..
  • İlginiz için teşekkür ederim.
  • Garantiyle kabul ediceklerini zannetmiyorum açıp baktım. Ses gelen kısımdaki bulanan 3 kablolar kopmuş lehimleme işlemi nasıl olucak ?
  • kopan kablolar renklerine göre birbirlerine lehimlenecek...
    üzeri boyanıp kısa devre önlenecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vtnsvr -- 26 Temmuz 2012; 8:52:45 >
  • quote:

Garantiyle kabul ediceklerini zannetmiyorum açıp baktım. Ses gelen kısımdaki bulanan 3 kablolar kopmuş lehimleme işlemi nasıl olucak ?

Selam
    Yere düşmekle kablo kopmaz kardeş. Kablolar en az 1,5 ~ 2 cm yuva veya başlık içerisinde esnekliği vardır. Siz bunları açarken kopartmışınızdır muhtemelen.
    Düşünce buzulsa bozulsa diyafram bozulur. Eğer diyafram bozulmuşsa, yeni bir kulaklık hoparlörü takılması gerekir.
    Bunu elektronikçilerde yaptırabilirsiniz.
    Kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG
    Yere düşmekle kablo kopmaz kardeş. Kablolar en az 1,5 ~ 2 cm yuva veya başlık içerisinde esnekliği vardır. Siz bunları açarken kopartmışınızdır muhtemelen.
    Düşünce buzulsa bozulsa diyafram bozulur. Eğer diyafram bozulmuşsa, yeni bir kulaklık hoparlörü takılması gerekir.
    Bunu elektronikçilerde yaptırabilirsiniz.
    Kolay gelsin..

+1
    Kulaklık mikrofon gibi bir alet elinden yere düşünce hemen bozulmaz. (tabii çok yüksek bir yerden düşmez ise)
    Tekerlek kırıldıktan sonra yol gösteren çok olurmuş derler ama, yeni aldığın bir aleti hemen neden açarsın ki?
  • Yere düştükten sonra diyafram yerinden oynamıştı sabit deildi. Kafa hareketlerinde sabit olmadığından dolayı ses iyi gelmiyordu. Bu yüzden açma gereği duydum, sanırım kopma işlemi de ben kulaklığı açarken oldu. Şimdi kulaklık çöpe mi gidicek ?
  • quote:

Yere düştükten sonra diyafram yerinden oynamıştı sabit deildi. Kafa hareketlerinde sabit olmadığından dolayı ses iyi gelmiyordu. Bu yüzden açma gereği duydum, sanırım kopma işlemi de ben kulaklığı açarken oldu. Şimdi kulaklık çöpe mi gidicek ?

Sadece kablo kopuk ise, bu tür işler elinden geliyor ise kendin lehimleyebilir veya bir elektronik ürün, tv tamircisine götürüp lehimletebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 27 Temmuz 2012; 11:16:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.