Şimdi Ara

kulaklık tavsiye lütfen.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Eğer paran çıkışmadıysa mx 200 alabilirsin. iyi kulaklıkdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyy -- 18 Temmuz 2006; 20:30:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spin Doctor

hocam valla sağolasın iyi yorum olmuş
    ben rock dinliyom linkin park,placebo filan.diğer türler için kulaklık seçimi yapmaya gerek yok yani.

Bu yorumu keskin farklar bulunan türler için yaptım.. Zira rock parçalarda trance esintiler olabilir ancak metalde böyle bir durum söz konusu değil.. Rock ve pop tarzı parçalar için trance türünde önerdiğim kulaklıkları düşünebilirsin ancak enstrumental rock dinliyorsan elbette metal kısmını gözönünde bulundurmalısın.. Talep ediyorsan daha ayrıntılı bir yorum da yazabilirim..
  • metqanda IE4 kalmamış gidipte elmasepetinden de alamam fazladan 40 milyon niye vereyim
  • arkadaşlarIE4'ü başka nerden bulabilirim yurtdışındanda alabilirim ama nerden ??? gidipte elma sepetinden almam
  • metanın kendi bayisi var ben oradan aldım sayılır.www.methan.com adresinden bulaşabilirsina dreslerine ve telefonlarına.tüm kulaklıkları deneyip alabilirsin ama alacagın kesinlikle IE4 olacaktır bende kullanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spin Doctor

ders vermek isteyen arkadaşlar saolsun deyip topic kirliliği konusunu kapatıyorum.

aynı zamanda kulaklık linki gönderen arkadaşlarada teşekkür ediyorum.şu creative kulaklık hoşuma gitti,fiyatıda güzel ama bide sennheiserlara bakmak istiyorum ama izmirde hiç bir yerde bulamadım,bütün gün dolaştım yok hiçbir yerde.sennheiserları sadece internetten mi sipariş edebiliyoruz arkadaşlar veya izmirde bildiğiniz bir yer varsa yazarsanız sevinirim.

evet, çok güzel bir kulaklıkdır Creative EP-630. Kesinlikle tavsiye ederim.
  • aa pardon metanda kalmadıgını okumadım ksuura bakma arkadasım başka nereden bulabileceign konusunda bir fikrim yok =(
  • arkadaşım alışveriş sitelerine bakabilirsin
  • Sennheiser mx500 nasıl sizce bende creative muvo2 ye bi kulaklık arıyorum gittigidiyorda 16 ytl şu an
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.