Şimdi Ara

!!! KULAKLIK TAVSİYESİ !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Harika

Extra bass ı var

http://www.philips.com.tr/c-p/SHQ1200_10/actionfit-sportif-kulak-ici-kulakliklar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fagoldfagold

iPhone 5s de müzik ve bilgisayarda küçük DJ'lik mix cabalarımda kullanılacak bi sey arıyorum taç şeklinde kafa ustu olmasi gerekiyo asıl sorun 150 tl bütçe ile ne olabilir pioneer sennheiser gibi köklü markalar ve modellerini önerirseniz sevinirim tabi kendi kullandığınız bildiginiz her öneriye açığım şimdiden teşekkürlerler

150 TL'ye Sennheiser ve Pioneer'ın kulak üstü modelini bulamazsın. Bu paraya en fazla Urbanears Plattan alırsın. Artan 20 TL ile yemek yersin.

Urbanears'dan daha başarılı da Sony XB450 AP modeli var. Yabancı forumlarda detaylı incelemeleri var. Sanırım bu da 150 TL civarı.

• Hocam konuyla alakasız ama hangi programla mix yapıyosun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

quote:

Orijinalden alıntı: fagoldfagold

iPhone 5s de müzik ve bilgisayarda küçük DJ'lik mix cabalarımda kullanılacak bi sey arıyorum taç şeklinde kafa ustu olmasi gerekiyo asıl sorun 150 tl bütçe ile ne olabilir pioneer sennheiser gibi köklü markalar ve modellerini önerirseniz sevinirim tabi kendi kullandığınız bildiginiz her öneriye açığım şimdiden teşekkürlerler

150 TL'ye Sennheiser ve Pioneer'ın kulak üstü modelini bulamazsın. Bu paraya en fazla Urbanears Plattan alırsın. Artan 20 TL ile yemek yersin.

Urbanears'dan daha başarılı da Sony XB450 AP modeli var. Yabancı forumlarda detaylı incelemeleri var. Sanırım bu da 150 TL civarı.

Numark red wave buldum cok hoşuma gitti Amazon'da 60 dolar 180 civarı elimden geleni yapıp almak var aklımda ne dersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

Hocam konuyla alakasız ama hangi programla mix yapıyosun

Gönül .Mac ister ama pc olduğu icin en basit arayüz fl studio 12 Master ile kavramaya çalışıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.