Şimdi Ara

Kulaklık tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hem kulak içi hem de headphone tavsiyelerinizi
    alabilirim bütçe 400 civarı. Özellikle bassları iyi veren bir kulaklık istiyorum. Beats headphone larını önermesenizde olur . Müzikleri Spotify dan dinliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

• quote:

Orijinalden alıntı: eru desu

Hem kulak içi hem de headphone tavsiyelerinizi
    alabilirim bütçe 400 civarı. Özellikle bassları iyi veren bir kulaklık istiyorum. Beats headphone larını önermesenizde olur . Müzikleri Spotify dan dinliyorum

kalite istiyosan üzerine 40-50tl daha koy ve sennheiser ie60 al
  • hocam 3 gün önce teknosadan philips/oneill stretch model kulaklığı 49 tl ye aldım nasıl oldu bende anlamadım kulaklığın piyasası şu an 149 lira bas konusunda sony nin mdr1ncr modelinden daha iyi diyebilirim şimdi 920 tl lik kulaklıkla bunu nasıl kıyaslıyosun derseniz ikisinide mağazadan kovulmaya sebep olacak süreler boyunca denedim stretch sesi çok azda olsa boğuyor yani bass biraz ön planda yanlız burn in olayı cidden var yada placebo etkisi onu tam olarak anlayamadım sesin netliği gittikçe artıyor gibi emin ol fiyatının hakkını sonuna kadar veriyor hemde inanılmaz sağlam ve rahat yastıklar çok yumuşak tek kablo vs vs avantajları var bu kulaklığı aldıktan sonra kulakiçinden nefret ettim oda var.bundan sonra gücüm yeterse kesinlikle crash modelini alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercangngr

hocam 3 gün önce teknosadan philips/oneill stretch model kulaklığı 49 tl ye aldım nasıl oldu bende anlamadım kulaklığın piyasası şu an 149 lira bas konusunda sony nin mdr1ncr modelinden daha iyi diyebilirim şimdi 920 tl lik kulaklıkla bunu nasıl kıyaslıyosun derseniz ikisinide mağazadan kovulmaya sebep olacak süreler boyunca denedim stretch sesi çok azda olsa boğuyor yani bass biraz ön planda yanlız burn in olayı cidden var yada placebo etkisi onu tam olarak anlayamadım sesin netliği gittikçe artıyor gibi emin ol fiyatının hakkını sonuna kadar veriyor hemde inanılmaz sağlam ve rahat yastıklar çok yumuşak tek kablo vs vs avantajları var bu kulaklığı aldıktan sonra kulakiçinden nefret ettim oda var.bundan sonra gücüm yeterse kesinlikle crash modelini alıcam

Hocam fikirleriniz için sağolun peki daha portatif olması açısından kulakiçi tavsiyeniz nedir?

• Kulak ici pek tecrubem yok cok kaliteli kulak ici kullanmadim hocam oyuzden ne desem yalan olur simdi..headphone dusunursen yardimci olurum denemediğim kulaklık kalmadi cunki yanliz nacizane tavsiyem mumkunse denemeden alma ve headphone dan sasma biraz kaba duruyo yanlıznhakkınıda veriyor kulak iciyle gecirdigim günlere yaniyorum simdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kulaklık Tavsiyesi
    geçen yıl önce açıldı
    Kulaklık tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Bluetooth kulaklık tavsiyesi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.