Şimdi Ara

Kulaklık tuşları çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nokia 5700 model telefonum var. Orjinal kulaklıkları ilk aldığımda çalışıyordu. Sonra 2-3 ay kullanmadım kulaklıkları.Bu gün telefona taktım kulaklığın üzerindeki play-pause-ileri-geri gibi tuşlar çalışmıyor. Kulaklıktan ses geliyor. Sonra kilitli mi diye kilide baktım açtım kapadım olmadı. Telefona takınca 'kulaklık,müzik kulaklığı,müzik standı' diye soruyor ordan hepsini ayrı ayrı seçtim yine olmadı.Yardım edin.

Kulaklık tuşları çalışmıyor

• Tuş kildinin kapalı olduğundan emin ol hala olmuyosa bilmiorum bnde N79 war takdığımda (kulaklıksız sadece o tuşluyu) hiç bisi ssormuo ama çalısıo kulaklık takınca soruo olmadı garantiye wer sadece kulaklığı aksesuarda garantilidir eğer garanti yoksa kendin aç içini toz moz warsa temizle ama garantili ise kesinlikle gönder açmadan
  • beyler haberiniz olsun bu kulaklıklrda pil war bende 5700 kullanıyorum kulaklır 1ay sonra çalışmadı bozuldu sandım ama sadece üstündeki tuşlar çalışmıyodu bende atacağıma içini bi açim dedim we içindeki pili gördüm pclerin anakart pilinden pili değiş sorun çözülecektir yalnız kulaklığı açmak için önce arkasındaki vidayı sökmen gerekiyo kolay gele
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.