Şimdi Ara

Kulaklik (yardim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bir tane kulaklik alacagimda aklimda 3 tane model var sizinde fikirlerinizi almak istiyorum aklimda ki modeller Logitech G430 , G230 , Razer Kraken Pro ve Philips SGH 8000 lutfen yardimci olun

• Birkaç ay önce kulaklık alırken fazlasıyla araştırmıştım. Bu söylediğin modeller arasında G430 en iyisi fakat sana çok adı geçmeyen fakat kesinlikle memnun kalacağın TT Shock One'ı öneririm. Değiştirilebilir kulaklık pedi, ses seviyesi, mikrofon kalitesi, malzemesi ile o fiyat aralığında alabileceğin en iyi ürün.

http://www.sanalmarketim.com/thermaltake-ttshtsho001ec-tt-esports-shock-one-51ch-usb-oyun-kulakligi-siyah/p_34648/
  • g230 kullanıyorum çok memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

Birkaç ay önce kulaklık alırken fazlasıyla araştırmıştım. Bu söylediğin modeller arasında G430 en iyisi fakat sana çok adı geçmeyen fakat kesinlikle memnun kalacağın TT Shock One'ı öneririm. Değiştirilebilir kulaklık pedi, ses seviyesi, mikrofon kalitesi, malzemesi ile o fiyat aralığında alabileceğin en iyi ürün.

http://www.sanalmarketim.com/thermaltake-ttshtsho001ec-tt-esports-shock-one-51ch-usb-oyun-kulakligi-siyah/p_34648/

Merhabalar hocam yorumunuz icin ikinizede cok tesekkur ederim ben suan bulgaristanda yasiyorum burada logitech g430 160 Leva yani 235 TL digeri Thermaltake 90 Leva yani 132 TL 100 tl farka mouse pad mouse falan alabilirim siz kullandiniz mi memnun musunuz yani mesela masadan kalkarken duserse kirilabilir mi hemen yoksa saglam mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Sp4xa

quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

Birkaç ay önce kulaklık alırken fazlasıyla araştırmıştım. Bu söylediğin modeller arasında G430 en iyisi fakat sana çok adı geçmeyen fakat kesinlikle memnun kalacağın TT Shock One'ı öneririm. Değiştirilebilir kulaklık pedi, ses seviyesi, mikrofon kalitesi, malzemesi ile o fiyat aralığında alabileceğin en iyi ürün.

Merhabalar hocam yorumunuz icin ikinizede cok tesekkur ederim ben suan bulgaristanda yasiyorum burada logitech g430 160 Leva yani 235 TL digeri Thermaltake 90 Leva yani 132 TL 100 tl farka mouse pad mouse falan alabilirim siz kullandiniz mi memnun musunuz yani mesela masadan kalkarken duserse kirilabilir mi hemen yoksa saglam mi

Ben aldığımdan bu yana memnunum. Açık konuşmak gerekirse ben de sağlamlığından şüphe ediyordum alırken çünkü TT ürünleri genelde pek dayanıklı olmaz ama buna kolay kolay bir şey olacağını sanmam çünkü kulaklığı katlamaya yarayan menteşeleri ve kafa bandının iç kısmı metal, mikrofonu ise elastik olduğundan istediğiniz gibi eğip bükebiliyorsunuz. Alıp hunharca bir yerlere çarpmadıkça sıkıntı yaşamazsın sanırım Bana tek sıkıntı yaratan kısmı kafa bandının alt kısmı deri olmasına rağmen uzun kullanımda (2 - 3 saat) biraz baskı yapıp acıtmaya başlıyor, gerçi kafana doğru biçimde oturtursan o da olmuyor. Ha bir de deri kulaklık pedi çok terletiyor (İzmir sıcağı ) ondan kumaş pedi kullanıyorum. Daha iyi ürünler var ama bu fiyat aralığında ve saydığın ürünlerden daha iyidir emin olabilirsin.

• kulaklık neden bu oyun için çok önemli.
  • Razer Kraken 7.1 al bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vag-Com Turkce ariyorum yardim
    14 yıl önce açıldı
    Teyp kapanmiyor yardim
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • G230 kullaniyorum abimde g430 var aradaki fiyat farkina değecek ses kalite farkı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.