Şimdi Ara

Kulaklıklı Mikrofon Tasarladım Patent İçin Başvurdum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drug Free

quote:

Orijinalden alıntı: BD911

quote:

Face profilinde mi paylaştın? Neden ilk DH'de paylaşmadın?

Değiştirmişsin.

İsmi diyorsan evet.

Dövmesini yaptıracağım, hatta konusunu açtım nerede yaptırabilirim diye ama kimse beni iplemedi. Sanırım benim ben olduğumu bilmiyorlar. Her ne kadar avatarın altında yazsa da.

Dövmeye kadar ilerileriysen işi hayırlı olsun dostum. Ama eskisinin yeri başka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lachesis<3

Casper

Monitör Casper PC Toplama
  • quote:

quote:

quote:

Değiştirmişsin.

İsmi diyorsan evet.

Dövmesini yaptıracağım, hatta konusunu açtım nerede yaptırabilirim diye ama kimse beni iplemedi. Sanırım benim ben olduğumu bilmiyorlar. Her ne kadar avatarın altında yazsa da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BabazuLam

Keşke kulaklığı hiç bozmasaymışsın orjinal hali güzele benziyo.

Hocam ben bir şey yapmadım durduğu yerde bozuldu mikrofonu ne yere düştü ne bir şey oldu
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Değiştirmişsin.

İsmi diyorsan evet.

2012'nin Temmuz ayından beri istiyordum o dövmeyi. Ama yaptırmadım, 12 Kasım 2012 günü Straight X Edge ismi koydum. Hala aklımda o dövme vardı. Şimdi okullar kapandı ve mezun oldum, beni durduran bir şey yok. Hem DH'de hem de parmaklarımda yazsın istiyorum.

Dövmeyi de şöyle yaptırmak istiyorum.
     Kulaklıklı Mikrofon Tasarladım Patent İçin Başvurdum

Bu da konum,http://forum.donanimhaber.com/m_76754618/f_//tm.htm#76754618 reklam yaptık ama, yardım istiyorum sadece.

Aslında ben istesem her şekilde yaptırırdım okul bahanesi yok, kuzenim dedi ya sıkılırsan, yaptırma dedi. Ama 1 yıldır sıkılmamış durumdayım hala istiyorum sonuçta ömür boyu taşıyacaksın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Değiştirmişsin.

İsmi diyorsan evet.

2012'nin Temmuz ayından beri istiyordum o dövmeyi. Ama yaptırmadım, 12 Kasım 2012 günü Straight X Edge ismi koydum. Hala aklımda o dövme vardı. Şimdi okullar kapandı ve mezun oldum, beni durduran bir şey yok. Hem DH'de hem de parmaklarımda yazsın istiyorum.

Dövmeyi de şöyle yaptırmak istiyorum.
     Kulaklıklı Mikrofon Tasarladım Patent İçin Başvurdum

Bu da konum,http://forum.donanimhaber.com/m_76754618/f_//tm.htm#76754618 reklam yaptık ama, yardım istiyorum sadece.

Aslında ben istesem her şekilde yaptırırdım okul bahanesi yok, kuzenim dedi ya sıkılırsan, yaptırma dedi. Ama 1 yıldır sıkılmamış durumdayım hala istiyorum sonuçta ömür boyu taşıyacaksın.

Bence güzel duruyor ama önemli olan senin istediğin.

• Konuyu saptırdınız
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.