Şimdi Ara

Kullandığınız En ilginç arabalar neler?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
10.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kıbrısta ögrenciyken ev sahibimin 1940 küsür model(anlattığına göre hitlerin çölde kullanmak için yaptırttığı) bir araç kullanmıştım..topu topu 2 km ancak kullanmıştım. resmini görsem tanıyacagım ama bulamıyorum bir türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikum

kıbrısta ögrenciyken ev sahibimin 1940 küsür model(anlattığına göre hitlerin çölde kullanmak için yaptırttığı) bir araç kullanmıştım..topu topu 2 km ancak kullanmıştım. resmini görsem tanıyacagım ama bulamıyorum bir türlü

Merak ettim, 4X4 müydü, nasıl bir şekli vardı?
  • kardeş son derece kesik hatlara sahip bir araçtı..bildiğim kadarıyla 4X4 değildi ama hava soğutmalı bir motoru vardı. cabrio bir araçtı
  • ingiltereden dayım geldiğinde 6 ay bu arabayı ben kullanmıştım

Kullandığınız En ilginç arabalar neler??
  • quote:

kardeş son derece kesik hatlara sahip bir araçtı..bildiğim kadarıyla 4X4 değildi ama hava soğutmalı bir motoru vardı. cabrio bir araçtı

• tamam Quadrifoglio. kardeş buldum..yanlışım varmış karıştırmışım, benim kullandığım araç bu linkte

http://www.dastank.com/VW-Volkswagen-1961-1979

benim kullandığım çok büyük ihtimalle 1973 Volkswagen 181 Thing Convertible, nerdeyse 7 sene oldu

1940 hatırlamamın sebebinide şimdi hatırladım, girnede 1940 model bi bettle bulmuş onu almaya gayret ediyordu o sıralar, ordan aklımda kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikum -- 4 Ocak 2010; 21:16:39 >

• quote:

tamam Quadrifoglio. kardeş buldum..yanlışım varmış karıştırmışım, benim kullandığım araç bu linkte

benim kullandığım çok büyük ihtimalle 1973 Volkswagen 181 Thing Convertible, nerdeyse 7 sene oldu

1940 hatırlamamın sebebinide şimdi hatırladım, girnede 1940 model bi bettle bulmuş onu almaya gayret ediyordu o sıralar, ordan aklımda kalmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Quadrifoglio.

quote:

tamam Quadrifoglio. kardeş buldum..yanlışım varmış karıştırmışım, benim kullandığım araç bu linkte

kız da dahil ambians aynı...demek isterim ama ne yazıkki değildi

• Ben kullanmadım ama çocukken rahmetli dayımın bir arabası vardı. Önünde kocaman "BÖCEK" yazıyordu. Nereye gitsek dikkat çekiyordu. Şimdi internetten aradım, Anadol markaymış. 1975-1977 arasında üretilmiş. Gerçekten çok acayipti. Rahmetlinin İstanbul Tophane'de oto tamirhanesi vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osasuna -- 4 Ocak 2010; 22:26:19 >
  • 95 model bmw 7.30 sürmüştüm. geçen sene deneme amaçlı bir an boşluğuma mı geldi ne olduysa artık. Almayı düşünüyorduk. 95 model olmasına rağmen donanımı ve konforuyla şaşırtmıştı beni.
  • Fiat Coupe :)

Bi arkadaşın vardı.Renk kırmızı .Bizim sokağa gelmiştim.Fiat amblemlerine söküp Ferrrari amblemi takmıştık.Herkezin dedigi söz
    '' Vay anasını be adama bak Kaynarcada Ferrariye biniyor''
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadrifoglio.

quote:

kıbrısta ögrenciyken ev sahibimin 1940 küsür model(anlattığına göre hitlerin çölde kullanmak için yaptırttığı) bir araç kullanmıştım..topu topu 2 km ancak kullanmıştım. resmini görsem tanıyacagım ama bulamıyorum bir türlü

Merak ettim, 4X4 müydü, nasıl bir şekli vardı?

Şu olabılır mı? Hıtlerın savaş zamınında urettıgı altyapısı bıldıgımız vosvso a aıt olan Kubelwagen.

Edit sayfanın altını okumadan cevap yazarsan bu olurmus. SAZAN durumu olmusum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RONNIE -- 5 Ocak 2010; 13:33:22 >

• Modeliyle değilde temizliğiyle ilginç bir araba sürmüştüm.

Daha koltuklarının poşetleri üzerinde duran herşeyi ile orijinal 1989 model 318i. Araç 2008 de Türkiye'ye giriş yapmış ve 2008'e kadar Almanya'da üst düzey bir kişi tarafından kullanılmış.
  • estagfurullah
  • evet arkadaşlar ev sahibime telefonla ulaştım ve biraz detay aldım..

marka: vw

model: resmi olarak öyle geçiyormu bilmiyorum ama beach bugy denilen bir model..

1600 cc 4 ileri 1 geri vites

onda olan 69 modelmiş

ilgilenenler için extra not: brezilyada üretimi devam ediyormuş

edit: bilgiler yanlış..itibar etmeyin update ediliyor...

edit2: type 181 olarak geçen modelmiş, evsahibinde olan 71 model miş..bunuda halen birezilyada üretimi sürüyormuş

editlemeden önce evsahibinden aldığım bilgileri internetten araştırdım ve karşıma yine evsahibinde bulunan başka bir model çıkınca anladım yanlış modelden bahsettiğimizi, birdaha aradım ve durumu düzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikum -- 5 Ocak 2010; 13:58:05 >
  • quote:

evet arkadaşlar ev sahibime telefonla ulaştım ve biraz detay aldım..

marka: vw

model: resmi olarak öyle geçiyormu bilmiyorum ama beach bugy denilen bir model..

1600 cc 4 ileri 1 geri vites

onda olan 69 modelmiş

ilgilenenler için extra not: brezilyada üretimi devam ediyormuş

Bilgi için tesekkurler. Farklı ısımlerle farklı ulkelerde satılmakta. Beach buggy,kübelwagen,Thing gibi.
    Aslında Brezilyadan VW beetle ve T2 olarak adlandırılan ( BR de COMBI) getırmek ısterdım ancak arastırdgımda T2 ıcın yaklasık 25000euro luk bır fatura cıkıyor. Artı aracın tescılı.

Bu arada benım kullandıgım en ılgınc arac Magırus ıdı. Su bıldıgımız mınıbuslerden. Ters sekılde dızılmıs sanzımanı ve dehset manevra kabılıyetı ve bagırmasına ragmen gıtmeyen motoru ıle bayagı bır ılgınc gelmıstı bana.

• Bende bi 4 sene kadar oluyor peder beyin 1956 model kırmızı beyaz(fil dişi) belairini kullanmak nasip olmuştu araba resmen süzülüyo yolda
  • dayım hersene ingilitereden geldiğinde çok farklı araçlarla gelirdi,geçen sene 1998 model rolls royce ile gelmişti bağdat cad. fena havam oldu,toyotanın tr de hiç bulunmayan arabaları kullandım örnek verirsem toyota emina,toyota comfort,toyota mark II
  • Bir keresinde twingo kiralamıştım, alışıncaya kadar şok oldum, sanki bisiklet kullanıyorum gibi geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: lrfan

O 403

vaay en karizmatik otobüs benim için hala 1 numara (makyajlı olanlar tabi ki)

motor sesine hastaydım ama 2004 den itibaren dik motor koydular suda boğulan eşek anırtısı gibi sesi vardı sanki
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.