Kişisel bilgisayarınızdaki kullanmaktan zevk aldığınız yazılımlar neler? Antivirüs, firewall, tarayıcı, oyun, ne olursa ..Merak işte. Zevklerinize güveniyorum.
Benim tercihler şöyle:
internet tarayıcı: Opera 7.54 antivirüs: yok! firewall: Sygate Personal 5.5 dosya paylaşım: Overnetlite 0.52 oyunlar: Carom3D, Spider Solitaire(Orta seviye) sıkıştırma: Winrar 3.0, Winzip 8.1 kelime editörü: AcrobatReader 6.0 ve Wordpad casus avcısı: yok, eskiden Spybot ve AdAware idi Sidi yazma: Nero film izleme: Media Player 9.0 müzik: Media Player 9.0, eskiden Winamp 2.7 idi fotoğraf/resim işleri: yok çizim: Paint sözlük: Moonstar, Babylon mesajlaşma: WindowsMessenger Diğer: RaveEjay, Winiso, ..
Bunların dışında sizin sevdiğiniz şifreleme, program geliştirme, ses kaydetme, grafik, heber takip, dosya indirme, faks, büro işleri, günlük, hatırlatma, disk bölme, bilgisayarı hızlandıran, çeviriciler, ekran koruyucuları falan gibi aklınıza gelen diğer şeyleri de yazarsınız.
Firewall : Zone Alarm
Antivirüs : Antivir
Sohbet : İcq - Messenger - Canavar 8.5
Dosya Paylaşım : Kazaa Lite
Grafik Editör : Photoshop 8.0 - Freehand Mx - Corel Draw 12 - Quark Xpress 3.32 - Ulead Photo Express - Swich Max - Net Object Fusion 8.0
Cd Yazıcı : Nero 5.5.7.8
Download : Download Accerator 5.0 - Cute Ftp 6.0
Spam : Spybot - Search & Destroy - Ad-aware 6.0
Office : Office 2000
Diğer : Windows Xp Pro - Winrar 3.40 - Kurtsoft Vcd Player
-------------------------------------------------
Ayrıca Herkez yazara daha iyi olur. ilk cevabı ben yazmış oldum.
Paint shop pro Macromedia dreamweaver win nt Winamp winzip Mozilla Flashget office 2000 Musicmatchjukebox
XP home office XP Photoshop CE CS İncerdimail Trillian McAfee 8 DC++ Kazaa Nero 6 Media player 9 Ad-aware SE pro Sound forge 7 Real player quicktime Flashget World racing Tuneup utilities 2004(tavsiye ederim harika) Stylexp Winamp 5 Winrar Babylon Power DVD
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme