Yok öyle bir dünya.T-H-E-G-A-M bu harfleri kullancaksın.
voldemort fire red yapmak zorunda değilsin farklı oyunda yapabilirsin.tek kural isimler.
Nicki Değiştirip VADRGR Yaparım
Ne anlamı kalacak Challenge'ın ?
Eeee Thegam Yapsam Hangi Starteri Kasıcam ? AmeBoy mu Yapim Nabım
Starter kasmak zorunda mısın ?
Evet Çünkü Starter Olmadan Zorlanıyorum Hem Neredn Bulucam Harflerle Olacak Pokemonu H Hypno E Espeon G Golduck A Arcanine t iLE m İle Nereden Bulucam TYRANİTAR Diyeceğim Larvitar Nereden BUlacağım Fire Red'de M İle Pokemon Mawile Geliyor Tek Aklıma Başka Gelmiyor Oda Hoennde Şuan Platinum Kasıyorum Olsa Olsa TOTTERRA STARAVIA LUXRAY FLOATZEL BIBAREL RAPIDASH OLUR ODA G Giratina Desem Olabilir Ama Karşıt Dünyaya Ne Zaman Gidicem ONlar Var Ekmek Yiyemem Bu Nickle En İyisi En İyi Altılıyı Bulmak Sadece Thegam Koymak Zorundamıyımki HEGAME EGAMEB Koyamam mıki Onlarda Kullanıcı Adında Geçiyor Sonuçta ?
quote:
Orijinalden alıntı: TheGaMeBoy
quote:
Orijinalden alıntı: RookieComedian
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Wow Güzel Fikirmiş VADRGR Gibi Birşey Koyabilirmiyiz Bu Nicki
voldemort fire red yapmak zorunda değilsin farklı oyunda yapabilirsin.tek kural isimler.
Evet Çünkü Starter Olmadan Zorlanıyorum Hem Neredn Bulucam Harflerle Olacak Pokemonu H Hypno E Espeon G Golduck A Arcanine t iLE m İle Nereden Bulucam TYRANİTAR Diyeceğim Larvitar Nereden BUlacağım Fire Red'de M İle Pokemon Mawile Geliyor Tek Aklıma Başka Gelmiyor Oda Hoennde Şuan Platinum Kasıyorum Olsa Olsa TOTTERRA STARAVIA LUXRAY FLOATZEL BIBAREL RAPIDASH OLUR ODA G Giratina Desem Olabilir Ama Karşıt Dünyaya Ne Zaman Gidicem ONlar Var Ekmek Yiyemem Bu Nickle En İyisi En İyi Altılıyı Bulmak Sadece Thegam Koymak Zorundamıyımki HEGAME EGAMEB Koyamam mıki Onlarda Kullanıcı Adında Geçiyor Sonuçta ?
Öncelikle sakin ol.
T harfi ile M harfine takılmışsın ancak Tentacruel,Marowak ve Machoke'u unutuyorsun.Bunları kullanabilirsin.
Espeon FireRed'de elde ediliyor mu bilmiyorum ama onun yerine Exeggutor veya Electabuzz koyabilirsin.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Wow Güzel Fikirmiş VADRGR Gibi Birşey Koyabilirmiyiz Bu Nicki
Öncelikle sakin ol.
T harfi ile M harfine takılmışsın ancak Tentacruel,Marowak ve Machoke'u unutuyorsun.Bunları kullanabilirsin.
Espeon FireRed'de elde ediliyor mu bilmiyorum ama onun yerine Exeggutor veya Electabuzz koyabilirsin.
Espeon lig bittikten sonra elde edilebilir.Daha doğrusu pokedex'i geliştirince.Electabuzz bence en ideal pokemon onu koymanda yarar var.
Arkadaşlar biraz sakin olalım, mücadele kuralları gayet basit.
quote:
Orijinalden alıntı: CrasHh
Arkadaşlar biraz sakin olalım, mücadele kuralları gayet basit.
Oooo Emre Reyiz noktayı koymuş bize laf düşmez.
Ninetail Abra Nidoran Empoleon Lucario İvysaur
quote:
Orijinalden alıntı: NaneLimoni
Hocam Abra yerine daha iyi bir pokemon bulabilirsin.Nidoran da Nidoking olabilir.Empoleon ve Ivysaur'u hangi oyunda aynı anda elde edeceksin ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: NaneLimoni
Hocam Abra yerine daha iyi bir pokemon bulabilirsin.Nidoran da Nidoking olabilir.Empoleon ve Ivysaur'u hangi oyunda aynı anda elde edeceksin ?
öylesine deneme olarak yazdım oyun oynarsam daha düzgün bir kadro çıkartırım
Wartortle Hitmonlee Ivysaur Sableye Kadabra Electabuzz y
Bitti.Ivysaur ve Onix hiç bir şeye yaramadı desem yeridir.Raticate,Omastar,Electabuzz üçlüsüyle kazandım.
quote:
Bitti.Ivysaur ve Onix hiç bir şeye yaramadı desem yeridir.Raticate,Omastar,Electabuzz üçlüsüyle kazandım.
Başka bir mücadele daha bekliyoruz :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme