Şimdi Ara

Kullanıcı Şifresi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sen bu şifreyi aldıın maliii bilomusun bi kere o lazım.. weya ıd ni we şifreni yazınca giriş yapabiliomusun????

eğer giriş yapabiliosan my kol yazar ona gir...sayfanın aşağısında deiştr me yeri war ordan gizli sounu yaz deiştr..
    eğer olmuoosa dier arakadasın dediğini yap şifremi unuttum yap kullanıcı adını yaz sora mailini yaz(ko şifresini hangi maile aldıysan) sora bi soraki sayfaya geç orda senden gizli sorunu isticek gizli sorunu yazdıın zamn yeni password fln zart zurt çıkıcak ordan deiştr....

çocuk senin mailini biloo weya gizli sorunu tahmşin ediosa o karakterden hayır gelmez lwl 1 yap yeni çar aç
  • quote:

Orjinalden alıntı: dragonball

Geçmiş olsun premium üyelik almışsan char'ına bi r zamanlar paybal mail adresini ve kredi kartının son 4 hanesini yazıp alabiliyorsun gizli soruyu başka bir ihtimal yok hiç paralama kendini ...

BU NASIL OLUYOR TAM OLARAK AÇIKLAR MISIN ??
  • o seni çoktaaaannn soymuştur bile:((((
  • Kardeş Sana Üzüldüm Ama En Azından Bir Ders Almış Oldun

Ne Demişler Babana Bile Güvenme Bu Dünyada
  • off çok yazık olmuş
  • Valal Bende Değiştiremiyorum Hemde Günlerdir Kafayı Yedim Doğru girdiğimden Eminim Ama Yinede Yanlış Hatılrıyor Olabilirm 5 6 ay Önce Oyuna Ara Vermiştim Vermeden Önce Bi Kaç Kere Değiştirmiştim Ama şimdi yok olmuyor Aynı Şeyi sölüyo dot match cart zırt pırt
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.