Şimdi Ara

kullanici sinirlandirma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar,yegenime b.sayar aldim.bu b.sayari herseyiyle sinirlandirmak istiyorum.yani masaustundeki bir nesneyi silememesi,ekleyememesi,yani kullanmasi haricinde hic birsey yapamamasini istiyorum.sadece oyun oynayabilsin.boyle bir sinirlandirmayi nasil yapabilirim.kullanici yapililandirmasindan,grup policy ayarlarindan yapmaya calistim ama bir turlu bulamadim.yardimci olursaniz cok sevinirim.

• deep free kur ama bilen biri kursun sen kurarsan yanlış kurabilirsin buuda zarar verebilir
  • bu kadar fazla sınırlamayı yapamazsın. windows xp bunu sana sağlamıyor. dosyaları silemsine engel olmak için klasörleri şifreleyip farklı kullanıcı olarak giriş yaptırmalısın. şimfrelemeler senin kullanıcı profiline göre yapıldığından farklı profiller erişim iznine sahip olamazlar. başa bir yol göremiyorum. masaüstündeki veriyi silmeden internete girmek oyun oynamak. ilginç bir istek.
  • farkli kullanicilarla oturum aciyorum.benim asil istedigim b.sayar icindeki mp3,resim turu dosyalari kullanim mumkun olsun,ama tasima,silme turu seyleri yapamasin.mmc den configurasyonu olmali diye hatirliyorum,ama bulamadim,yine de yardimlariniz icin tesekkurler.
  • windows xp professional ve home'da malesef yok. ancak windwos server 2003 de bu mevcut. kullanıcıların klasörleri görmesini, silmeye değiştirmeye erişim verip vermeme hakkını yönetimsel araçlardaki bilgisayar yöneticisinden verebiliyorsunuz admin olarak. ancak ne yazık ki xpdeki bilgisayar yöneticisi bu kadar geniş klasör yönetimi sağlamıyor. bunu istiyorsan windows server 2003 ü öneririm.
  • tahmin ettiğim kadarı ile bunu kota yönetimi ile yapabilirsin. Eğer kotayı 1mb gibi küçük bir limit olarak belirlersen sadece oyun oynayabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Svitavy

tahmin ettiğim kadarı ile bunu kota yönetimi ile yapabilirsin. Eğer kotayı 1mb gibi küçük bir limit olarak belirlersen sadece oyun oynayabilir.

bunu nasil yapabilecegimi aciklayabilir misin?
  • NTFS tabanlı sistemde disk>özellikler>kota>kota yönetimini etkinleştir.
  • Bu kadar de sınırlayacaksan al çocuktan makinayı olsun bitsin.
  • başlat>çalıştır>gpedit.msc

ile istediğin uygulamayı seç izin ver ve diğer geri kalanını izinsiz yap..tabi tek tek uğraşman gerekecek..
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknikservisim

başlat>çalıştır>gpedit.msc

ile istediğin uygulamayı seç izin ver ve diğer geri kalanını izinsiz yap..tabi tek tek uğraşman gerekecek..

yardimlariniz icin tesekkurler.ben de buradan yapmaya calismistim,ancak admin olarak sinirsiz,kullanici olarak sinirlanmis olarak ayirim yapamadim ve istedigim kisitlama ayarlarini bulamadim.
    tekrar yardimlariniz ve ilginiz icin tesekkur ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.