|
Bildirim
PS6’ya da çıkacak o daha güzel olur.
|
Yani kardeşim, yıl olmuş 2022. Oyunun 4K incelemesi birçok YouTube, Twitch kanallarına düşmüş. Yetmemiş bir kaç ay önce Gta Trilogy rezaletini görmeyen duymayan kalmamış.
Bunlara rağmen, inatla gidip buna para veriyorsan bu dolandırıcılık değil. Enayilik. Hadi bir iki inceleme yapan kişi olsa anlarım. Görmemişsindir. Ancak YouTube ve Twitch te elini sallasan inceleme videosu çekene denk geliyor. Ağlamayın. Defalarca kez satın aldığım tek bir oyun var, Minecraft! 9 yaşındaki yiğenimle oynamak için aldım. PlayStation 4 kullanırken aldım. Kendi telefonum için satın aldım, onun tableti için satın aldım. PlayStationı ona verdim, bilgisayara geçtim bir de PC versiyonunu satın aldım. Geçen büyük güncelleme getirdiler ücretsiz. Şimdi yine ücretsiz güncelleme ile yeni yenilikler geliyor. Verdiğim bütün parayı sonuna kadar hakediyor oyun. |
Keriz mi yok dünyada. Bir kere aldın oynadın niye alırsın bir daha? Rtx olunca ne olacak 4k olunca ne olacak. Hadi ilk defa alıyorsun diyelim o zaman grafik muhabbeti yapmazsın. Milleti de anlamak güç.
|
Almayın o zaman kardeşim almayın. Bin defa söyledim Rockstar "nasıl olsa para yatıran enayi çıkar" mantığı ile hareket ediyor ve gerçekten de o enayiler çıkıyor. Online'a para gömdünüz durmadan sonra GTA 6 nerede demeye başladınız, definitive edition faciası olmasa GTA 6 10 yıl daha gelmezdi. Şu olayda tepkinizi ortaya koyup almamanız gerekirdi ama nerede sizde o akıl. Devam edin para yatırmaya. |
red dead online'a yatırım yapsalar keşke. güzelim oynu unuttular, bedava fasülye dağıtıyorlar, yazık.
|
Epicten beleş verdiler indirme zahmetinde bile bulunmadım. Xbox 360/PS3 neslinden bir oyun. |
GTA+ (plus) çıkartıyorlar bide
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umit_22 -- 25 Mart 2022; 2:6:47 > |
|
|
|