Şimdi Ara

Kullanılmayan Giysiler Kelepir Fiyatına

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bartın İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kargo Alıcıya Aittir. İstediğiniz kargo firması ile gönderebilirim ( ptt kargo ucuz oluyor tavsiyemdir diğer kargo firmalarına göre )

Ödeme yöntemi : En para / İş Bankası / Ziraat kabul ediyorum.

Kıyafetlerimi genelde internet ( morhipo , trendyol vs. ) üzerinden aldığım için beden sıkıntısı yaşadım tabi cahillik dönemi bazen gelir gelmez etiketi kestiğim için iade edemedim ( levis 504 pantolon gibi ) bazende resimdeki mankenlere kanarak aldığım sonra göbek çıktığı için giyemediğim ürünlerdir :)

temiz şekilde dolapta durmakta ürünler kırışık olabilir ( tişört, kazak ) dilerse ütüleyip, yıkayıpda gönderebilirim.

Ürün resimlerini Orjinal resmi ve sitedeki aldıgım resim ve fiyatları ile beraber koyuyorum. Ben gece cektiğim ve telefon kamerası pek iyi olmadığı için arkadaşlar orjinal resimle fark biraz olabilir maruz görün ürünler beden sıkıntısı olduğu için istesemde kullanamadım.

Ürünlerin Hespi ORJİNALDİR

1. Ürün Levis 504 ( Beden : Bel 33 / Boy 32 den kısadır Fiyatı : 50 tl

Not: ürün % 100 cotton'dur kot alırken hep dikkat ederim % 90 cotton % 10 karışık felan değildir. 119 TL gibi bir fiyata almıştım Levis kalitesi zaten tartışılmaz

Arkadaşlar bu pantolonu alırken 33 bel 34 boy olarak aldım.Boyunu kısalttırdım. PAÇALAR ORJİNAL PAÇA YAPTIRILMIŞTIR.boyum 1.80- 1.82 cm civarı tam oluyor hatta hafifde uzun bıraktım ayakkabıda hoş dursun diye alıcak arkadaşlar bu kriterlere göre almasını isterim. ( 34-32 aldığım pantolon bile uzun geliyor bu boyuma rağmen . )

Orjinal Resim :  Kullanılmayan Giysiler Kelepir Fiyatına  Kullanılmayan Giysiler Kelepir Fiyatına  Kullanılmayan Giysiler Kelepir Fiyatına

2. Ürün LMN by Limon Company Kazak,SMN,M ( Beden M ) Tane Fiyatı 10 TL

Not: Kazaklarda % 100 cottondur.

Arkadaşlar bu kazaklarıda L beden giyiyorum normalde L bedenleri tükenmişti Bende " M beden " sipariş vermiştim.Resimdeki manken gibi sandım sanırım kendimi haliyle göbek kabak gibi ortaya çıktı ürünler hiç kullanılmamıştır.

Benim çektiğim resimler flashdan dolayı acık pembe kazak koyu cıkmıs olabilir profesyonel cekilen resme daha cok benzemektedir renk olarak.

Kullanılmayan Giysiler Kelepir Fiyatına  Kullanılmayan Giysiler Kelepir Fiyatına

Orjinal Resimler :

Kullanılmayan Giysiler Kelepir Fiyatına Kullanılmayan Giysiler Kelepir Fiyatına  Kullanılmayan Giysiler Kelepir Fiyatına

4. Ürün Levis Gömlek L Beden Fiyatı: 20 TL

1-2 kere giydim sipariş vermeden önce güzel gözükmüştü ama sonra cok kareli geldi tarzım olmadıgını düşündüm o yüzdne satıyorum.

Kullanılmayan Giysiler Kelepir Fiyatına  Kullanılmayan Giysiler Kelepir Fiyatına

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arteona -- 8 Mayıs 2016; 23:18:22 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• satış devam etmekte

• satış devam etmektedir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.