Şimdi Ara

Kullanım ücreti almayan banka (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
551
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    enpara internet şubesinin güvenlik sorunu var, haberi olmadan parası çalınan yazmış şikayetvarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Posterior kullanıcısına yanıt
    Ben internetten basvurmustum gelmesi bir ayi buldu subeden cikartilmiyor diye biliyorum yanlisim varsa arkadaslar duzeltsin

• aslanoto A kullanıcısına yanıt
    Benim su ana kadar problemim olmadi acikcasi zannetmiyorum da sonucta finansbanka bagli, bankalarin bu konuda sorunlari olmaz genelde

• StaatSanWalt kullanıcısına yanıt
    O zaman yapıyorum başvuruyu zaten bir kaç kişi hesaba para yatırıcak sadece başka bir amaç için kullanmayacağım
    O konuda zaten problem olmazda enparanin en sevdigim ozelligi steam spotify play store gibi bir suru sitede yuzde 50 indirim kampanyasi sirf onun icin bile alinir, ama eger hesaba yatirilan parayi cekmek istiyorsan bankamatikten bu konuda en iyi banka finansbank degil cogu yerde subesi yok cunku

• StaatSanWalt kullanıcısına yanıt
    Finansbank değil mi kampüste varmış bankamatiği problem olacağını sanmıyorum
    Finansbank mevduata iyi oran veriyor, Finansbank online şubesi kullanmadım bilmiyorum, büyük hesabın varsa kullanma zaten internete kapalı tutki çalınmasın,
    yapıkredi garanti, kullandım güvenlik ayarları yoktu terkettim.

Ziraat internet online şubesi, güvenlikde ziraatbank gibisini görmedim, 3 bankada denedim, mesela banlamak istediğiniz yerli yabancı sunucu IP seçin TTNET superonline rusnet almannet vs vs gibi, onlarcası var yabancı hırsızlar başda giremezler,

haftanın tüm günlerinde ayrı ayrı girmek istediğiniz saatleri işaretlerseniz haricinde kendiniz bile giremezsin. şifre parola müşterino gibi 3 lü sorguyu geçmek zor, cep telefona gelen şifre gerekiyor.

diğerlerinde böyle güvenlik önlemi gördünüzmü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 2 Ocak 2016; 20:08:40 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.