|
KULLANIŞLI MUHASEBE(TİCARİ) PROGRAM (4. sayfa)
-
-
Yazımı beğendiğinize sevindim, rica ederim. -
Rica ederim Halil bey, faydalı olduğuma sevindim.quote:
Orijinalden alıntı: HalilAydın1981
Merhaba Pınar hanım, ben Aymet.NET programını aldım ve çok da memnunum, sizin dediğiniz gibi Aymet firması programı almadan önceki gibi ilgili, programda gerçöekten güzel, işimi de fazlasıyla görüyor.size de tavsiyeleriniz için çok teşekkürler :)
Mesajınızı görmemişim, kusura bakmayın, geç cevap yazıyorum.
İyi günler. -
-
Merhaba, bende 3 yılı aşkın bir süredir Planports CRM Yazılımını kullanıyorum, hem iş takibi yapabiliyorum hem teklif ve siparişlerimi yönetiyorum bunların yanında saha da çalışan personellerimin randevu takvimini ve satışlarını kontrol ediyorum. Kesinlikle yerli bir yazılım. İçerisinde bulunan ön muhasebe modülüyle faturalarımı takip ediyorum, carilerimi yönetiyorum. Bulut tabanlı bir yazılım, kullanımı çok kolay. Çok samimi söyleyebilirim ki arkadaşlar işlerinde çok titiz ve başarılılar. Daha önce çalıştığım firmalarda en büyük sıkıntım sorunlarımın geç çözülmesi veya hiç çözülmemesiydi bugüne kadar. Planports da ise çalışanlara her sorunumda ve destek ihtiyacımda kolaylıkla ulaşabiliyorum. Gönül rahatlığıyla CRM kullanacak olan herkese tavsiye ediyorum.
-
Merhaba arkadaşlar, ben de ücretsiz ve kullanışlı bir program arayışındayken bir tavsiye üzerine Bilsoft kullanmaya başladım. Her konuda oldukça ilgililer ve programları çok kullanılışlı. Bu tarz bir muhasebe programı kullanmak isteyen varsa işletme sahibi biri olarak önerim Bilsoft'tur. https://www.bilsoft.com/
-
Bu şekilde kullanabileceğiniz Bilsoft var. Ücretsiz bir program. Arada bir hata veriyor ama sorun kendi içlerinde olunca hemen hallediyorlar. Yazılı destek alabiliyorsunuz tamamen ücretsiz şekilde. Sadece canlı teknik destek için belirli bir ücret veriyorsunuz. Göz atmanızı öneririm.
-
adına yakışır
kolay pratik mobil online cepten tabletten bilgisayardan 7-24
www.kolayVeresiye.com
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X