Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Kullanmadığım Marka Vintage Kıyafetler VOL.6 Satın Al 24 Ağustos 2017 21:24 1 1 Kullanmadığım Marka Vintage Kıyafetler VOL.6 Merhaba arkadaşlar, yeni bir hayat eşiği ile kıyafetlerimi satıyorum :) yurtdışına yerleşiyorum yükseklisans için, o nedenle gidebildiğim kadar az eşyayla gitmek niyetindeyim. bu sanırım buradan sattığım son kıyafetler olacak.NOT:Toplu alımlar dışında fiyatlar sabittir, kıyafetleri aldıgımdan çok daha düşüğe satıyorum.İstanbul içi elden satış yapılabilir. Önce havale sonra kargo şeklinde yapıyorum alışverişleri, daha önce bir problemimiz çıkmadı. Kargo alıcıya aittir.PANTOLONLAR1. BEYMEN 34/34 PANTOLON 80TL2. JACK&JONES 34/34 PANTOLON - SIFIR - 155 TLitalya serisinden, hiç kullanılmadı ve 300 liraya alındı. CEKETLER 1. ZARA CEKET M/L 95TL 2. MASSIMO DUTTI CEKET M/L 175TL ŞORT 1. BERLİNDEN ALINMA ŞORT 32 Beden 25TL HIRKALAR 2. H&M GRİ HIRKA M 25TL GÖMLEKLER 1. TOPMAN GÖMLEK, Nişantaşı Topman mağazasından alındı ve çok az kullanıldı. M/L uyumlu. 35TL 2. ZARA YEŞİL GÖMLEK M/L 35TL 3. ZARA KİRLİ BEYAZ GÖMLEK M 35TL 4. ZARA MAVİ GÖMLEK M 35TL 6. MAVİ MARKA ODUNCU GÖMLEK M 35TL 7. GOLF GÖMLEK L 35TL 8. GAP OXFORD SERİ GÖMLEK S/M 70TL (1 kere kullanıldı 120 liraya alindi) TSHIRTLER 2. TOPMAN GRİ TSHIRT M 30TL 3. PRIMARK LONDRADAN TSHIRT M 30TL Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satilik Iphone 7 - mat siyah - 32GB Network & Divarese 400 TL Hediye Karti - 300TL Kullanmadığım Marka Vintage Kıyafetler VOL.6 Satılık Beats Solo3 Wireless Kulaklık - SIFIR - İNDİRİM