Bildirim
Kullanmadığınız hesap var mı ya da satılık bişi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
eminim 15 dk içinde en az 10 pm almıştır -
quote:
Orijinalden alıntı: celades
eminim 15 dk içinde en az 10 pm almıştır
yok öyle bişi beni kimse kandıramaz oyunda ki özellikleri az çok biliyorum o yüzden 3bin ila 6 bin tl arası güzel bir hesap seçeceğim. -
Ölmekten güldüm. -
Kelepir fiyata bulamazsın buralarda başka forumlara gitquote:
Orijinalden alıntı: Bicycleman
Ölmekten güldüm. -
Ben de arıyorum. an az 10 bin veririm ama lvl91'den daha aşağısı kurtarmaz.quote:
Orijinalden alıntı: Tolnedra
Kelepir fiyata bulamazsın buralarda başka forumlara git
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: ariaven
Ben de arıyorum. an az 10 bin veririm ama lvl91'den daha aşağısı kurtarmaz.
-
benim var içinde mage var son level sonra rogue var varda var yani dk da var monk da var hunter da var satim sana 2000 lirayaquote:
Orijinalden alıntı: Bicyclemanquote:
Orijinalden alıntı: ariaven
Ben de arıyorum. an az 10 bin veririm ama lvl91'den daha aşağısı kurtarmaz.
Alıntıları Göster
-
http://www.dailymotion.com/video/xd64nn_yahyi-baty-yef-benimle-tayak-gecti_shortfilms#.UPHJnB3ZUXUquote:
Orijinalden alıntı: Tirion Fordring
benim var içinde mage var son level sonra rogue var varda var yani dk da var monk da var hunter da var satim sana 2000 liraya
Alıntıları Göster
-
bin lirayı ver bana 11 tane karakter kasıyım sana :D seç beğen oyna :Dquote:
Orijinalden alıntı: Kaneki Ken
http://www.dailymotion.com/video/xd64nn_yahyi-baty-yef-benimle-tayak-gecti_shortfilms#.UPHJnB3ZUXU
Alıntıları Göster
-
sifirdan baslamanin tadi baska ver 1200 2 tane 85 veriyim . pandaria key yazmadim -
quote:
Orijinalden alıntı: tamer2054
bin lirayı ver bana 11 tane karakter kasıyım sana :D seç beğen oyna :D
ne saçmalıyorsun sen bana sağlam hesap lazım hollandalı biri buldum 85lvl 2000 euro istedi ama ben türklerden alıyım diyorum para yabancıya gitmesin -
quote:
Orijinalden alıntı: fatihhank
sifirdan baslamanin tadi baska ver 1200 2 tane 85 veriyim . pandaria key yazmadim
85lvl a 2000 euro istediler sen 2 tane mi vercen kim bilir nasıl ezikj hesaplardır :) -
Nasıl bir sağlamlık peşindesin ? Level olarak bakıyorsan çok kolay 1 ayda 90 lvl yapar herkes. Rafla 3 kat fazla exp geldiğini düşünürsen 1 ayda 11 tane level 90 da yapılır her classtan. HC raid veya yüksek pvp ratinglerine bakıyorsan onunda çivisi çıktı, millet boost alıyor. Hepsini toplasan 1000 lira etmez, sennin kafandaki 5-6 binlik şey nedir ?quote:
Orijinalden alıntı: burhan61quote:
sifirdan baslamanin tadi baska ver 1200 2 tane 85 veriyim . pandaria key yazmadim
85lvl a 2000 euro istediler sen 2 tane mi vercen kim bilir nasıl ezikj hesaplardır :)
Alıntıları Göster
-
http://eu.battle.net/wow/en/character/dunemaul/Chaosbreed/advancedquote:
85lvl a 2000 euro istediler sen 2 tane mi vercen kim bilir nasıl ezikj hesaplardır :)
Alıntıları Göster
Şu anda aktif olarak Türkiye'nin en gearlı fury warrior'u olaraktan ver 5bin lirayı al götür charı diyorum :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: ToughGui
http://eu.battle.net/wow/en/character/dunemaul/Chaosbreed/advanced
Şu anda aktif olarak Türkiye'nin en gearlı fury warrior'u olaraktan ver 5bin lirayı al götür charı diyorum :)
ne kadar para var bu charda ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Ywizzle
Nasıl bir sağlamlık peşindesin ? Level olarak bakıyorsan çok kolay 1 ayda 90 lvl yapar herkes. Rafla 3 kat fazla exp geldiğini düşünürsen 1 ayda 11 tane level 90 da yapılır her classtan. HC raid veya yüksek pvp ratinglerine bakıyorsan onunda çivisi çıktı, millet boost alıyor. Hepsini toplasan 1000 lira etmez, sennin kafandaki 5-6 binlik şey nedir ?
Bak dostum 85lvl birine dedim sat bana charını 2bin euro istedi ama çok güzel itemleri ve parası da fazlaydı ben dedim yabancıya gitmesin türkden alıyım 2 sene evvel knight dan 2bin liraya char almıştım sora 2500 e sattım yani ben zararımı karşılarım sorun diil. -
5-6bin deyince dibim düştü.Ama kıyamam ya o kadar emeğim var...quote:
Nasıl bir sağlamlık peşindesin ? Level olarak bakıyorsan çok kolay 1 ayda 90 lvl yapar herkes. Rafla 3 kat fazla exp geldiğini düşünürsen 1 ayda 11 tane level 90 da yapılır her classtan. HC raid veya yüksek pvp ratinglerine bakıyorsan onunda çivisi çıktı, millet boost alıyor. Hepsini toplasan 1000 lira etmez, sennin kafandaki 5-6 binlik şey nedir ?
Bak dostum 85lvl birine dedim sat bana charını 2bin euro istedi ama çok güzel itemleri ve parası da fazlaydı ben dedim yabancıya gitmesin türkden alıyım 2 sene evvel knight dan 2bin liraya char almıştım sora 2500 e sattım yani ben zararımı karşılarım sorun diil.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: burhan61
quote:
Bak dostum 85lvl birine dedim sat bana charını 2bin euro istedi ama çok güzel itemleri ve parası da fazlaydı ben dedim yabancıya gitmesin türkden alıyım 2 sene evvel knight dan 2bin liraya char almıştım sora 2500 e sattım yani ben zararımı karşılarım sorun diil.
2000 euro yaklaşık 5000 lira para eder. oyunun tamamı 100 lira, power levelingle 3 günde 90 yapman 250 lira, hc raidlerde bosst alman (en fazla) 100 lira, aynı şekilde pvp ratingi kasmak (en fazla) 250 lira, oyun içi gold satın almak 1k (en fazla) 3 liradan 100k için 300 lira dersen 1000 liraya gelir. Tabi sonra oyundan ne zevk alırsın orası ayrı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: burhan61
quote:
Orijinalden alıntı: ToughGui
http://eu.battle.net/wow/en/character/dunemaul/Chaosbreed/advanced
ne kadar para var bu charda ?
dunemaul serverında toplam 80bin gold civarı parası var. ayrıca alt karakter olarak maden ve ot farmlayabileceğin 90 level druid ve ortalama gearlı 90 level paladin var.
http://eu.battle.net/wow/en/character/dunemaul/Lightbreed/advanced
oyuna yeni başlamışsın, oyundaki özel title ve bineklerden haberin yoktur, onlardan boşuna bahsetmiyorum
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X