Şimdi Ara

Kullanmadığınız hesap var mı ya da satılık bişi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güçlü bir char aıyorum word war craftta 2 hafta oynadım sadece pek fazla tecrubem yok ama 5-6bin lirayı geçmemek şartıyla şöyle sağlam bir hesap satan var mı?

• eminim 15 dk içinde en az 10 pm almıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

eminim 15 dk içinde en az 10 pm almıştır

yok öyle bişi beni kimse kandıramaz oyunda ki özellikleri az çok biliyorum o yüzden 3bin ila 6 bin tl arası güzel bir hesap seçeceğim.
  • Ölmekten güldüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bicycleman

Ölmekten güldüm.
    Kelepir fiyata bulamazsın buralarda başka forumlara git
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolnedra

Kelepir fiyata bulamazsın buralarda başka forumlara git

Alıntıları Göster
    Ben de arıyorum. an az 10 bin veririm ama lvl91'den daha aşağısı kurtarmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

• quote:

Orijinalden alıntı: Bicycleman

quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

Alıntıları Göster
    benim var içinde mage var son level sonra rogue var varda var yani dk da var monk da var hunter da var satim sana 2000 liraya

• quote:

Orijinalden alıntı: Tirion Fordring

benim var içinde mage var son level sonra rogue var varda var yani dk da var monk da var hunter da var satim sana 2000 liraya

Alıntıları Göster
    http://www.dailymotion.com/video/xd64nn_yahyi-baty-yef-benimle-tayak-gecti_shortfilms#.UPHJnB3ZUXU

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaneki Ken

http://www.dailymotion.com/video/xd64nn_yahyi-baty-yef-benimle-tayak-gecti_shortfilms#.UPHJnB3ZUXU

Alıntıları Göster
    bin lirayı ver bana 11 tane karakter kasıyım sana :D seç beğen oyna :D

• sifirdan baslamanin tadi baska ver 1200 2 tane 85 veriyim . pandaria key yazmadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamer2054

bin lirayı ver bana 11 tane karakter kasıyım sana :D seç beğen oyna :D

ne saçmalıyorsun sen bana sağlam hesap lazım hollandalı biri buldum 85lvl 2000 euro istedi ama ben türklerden alıyım diyorum para yabancıya gitmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihhank

sifirdan baslamanin tadi baska ver 1200 2 tane 85 veriyim . pandaria key yazmadim

85lvl a 2000 euro istediler sen 2 tane mi vercen kim bilir nasıl ezikj hesaplardır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: burhan61

quote:

sifirdan baslamanin tadi baska ver 1200 2 tane 85 veriyim . pandaria key yazmadim

85lvl a 2000 euro istediler sen 2 tane mi vercen kim bilir nasıl ezikj hesaplardır :)

Alıntıları Göster
    Nasıl bir sağlamlık peşindesin ? Level olarak bakıyorsan çok kolay 1 ayda 90 lvl yapar herkes. Rafla 3 kat fazla exp geldiğini düşünürsen 1 ayda 11 tane level 90 da yapılır her classtan. HC raid veya yüksek pvp ratinglerine bakıyorsan onunda çivisi çıktı, millet boost alıyor. Hepsini toplasan 1000 lira etmez, sennin kafandaki 5-6 binlik şey nedir ?

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    http://eu.battle.net/wow/en/character/dunemaul/Chaosbreed/advanced

Şu anda aktif olarak Türkiye'nin en gearlı fury warrior'u olaraktan ver 5bin lirayı al götür charı diyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ToughGui

Şu anda aktif olarak Türkiye'nin en gearlı fury warrior'u olaraktan ver 5bin lirayı al götür charı diyorum :)

ne kadar para var bu charda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

Nasıl bir sağlamlık peşindesin ? Level olarak bakıyorsan çok kolay 1 ayda 90 lvl yapar herkes. Rafla 3 kat fazla exp geldiğini düşünürsen 1 ayda 11 tane level 90 da yapılır her classtan. HC raid veya yüksek pvp ratinglerine bakıyorsan onunda çivisi çıktı, millet boost alıyor. Hepsini toplasan 1000 lira etmez, sennin kafandaki 5-6 binlik şey nedir ?

Bak dostum 85lvl birine dedim sat bana charını 2bin euro istedi ama çok güzel itemleri ve parası da fazlaydı ben dedim yabancıya gitmesin türkden alıyım 2 sene evvel knight dan 2bin liraya char almıştım sora 2500 e sattım yani ben zararımı karşılarım sorun diil.
  • quote:

quote:

Bak dostum 85lvl birine dedim sat bana charını 2bin euro istedi ama çok güzel itemleri ve parası da fazlaydı ben dedim yabancıya gitmesin türkden alıyım 2 sene evvel knight dan 2bin liraya char almıştım sora 2500 e sattım yani ben zararımı karşılarım sorun diil.

Alıntıları Göster
    5-6bin deyince dibim düştü.Ama kıyamam ya o kadar emeğim var...

• quote:

quote:

2000 euro yaklaşık 5000 lira para eder. oyunun tamamı 100 lira, power levelingle 3 günde 90 yapman 250 lira, hc raidlerde bosst alman (en fazla) 100 lira, aynı şekilde pvp ratingi kasmak (en fazla) 250 lira, oyun içi gold satın almak 1k (en fazla) 3 liradan 100k için 300 lira dersen 1000 liraya gelir. Tabi sonra oyundan ne zevk alırsın orası ayrı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ToughGui

ne kadar para var bu charda ?

dunemaul serverında toplam 80bin gold civarı parası var. ayrıca alt karakter olarak maden ve ot farmlayabileceğin 90 level druid ve ortalama gearlı 90 level paladin var.

http://eu.battle.net/wow/en/character/dunemaul/Lightbreed/advanced

oyuna yeni başlamışsın, oyundaki özel title ve bineklerden haberin yoktur, onlardan boşuna bahsetmiyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.