Şimdi Ara

Kullanmadığınız hesap var mı ya da satılık bişi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güçlü bir char aıyorum word war craftta 2 hafta oynadım sadece pek fazla tecrubem yok ama 5-6bin lirayı geçmemek şartıyla şöyle sağlam bir hesap satan var mı?

• eminim 15 dk içinde en az 10 pm almıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

eminim 15 dk içinde en az 10 pm almıştır

yok öyle bişi beni kimse kandıramaz oyunda ki özellikleri az çok biliyorum o yüzden 3bin ila 6 bin tl arası güzel bir hesap seçeceğim.
  • Ölmekten güldüm.
  • Kelepir fiyata bulamazsın buralarda başka forumlara git
  • Ben de arıyorum. an az 10 bin veririm ama lvl91'den daha aşağısı kurtarmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

Ben de arıyorum. an az 10 bin veririm ama lvl91'den daha aşağısı kurtarmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim var içinde mage var son level sonra rogue var varda var yani dk da var monk da var hunter da var satim sana 2000 liraya
  • bin lirayı ver bana 11 tane karakter kasıyım sana :D seç beğen oyna :D
  • sifirdan baslamanin tadi baska ver 1200 2 tane 85 veriyim . pandaria key yazmadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamer2054

bin lirayı ver bana 11 tane karakter kasıyım sana :D seç beğen oyna :D

ne saçmalıyorsun sen bana sağlam hesap lazım hollandalı biri buldum 85lvl 2000 euro istedi ama ben türklerden alıyım diyorum para yabancıya gitmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihhank

sifirdan baslamanin tadi baska ver 1200 2 tane 85 veriyim . pandaria key yazmadim

85lvl a 2000 euro istediler sen 2 tane mi vercen kim bilir nasıl ezikj hesaplardır :)
  • Nasıl bir sağlamlık peşindesin ? Level olarak bakıyorsan çok kolay 1 ayda 90 lvl yapar herkes. Rafla 3 kat fazla exp geldiğini düşünürsen 1 ayda 11 tane level 90 da yapılır her classtan. HC raid veya yüksek pvp ratinglerine bakıyorsan onunda çivisi çıktı, millet boost alıyor. Hepsini toplasan 1000 lira etmez, sennin kafandaki 5-6 binlik şey nedir ?
  • http://eu.battle.net/wow/en/character/dunemaul/Chaosbreed/advanced

Şu anda aktif olarak Türkiye'nin en gearlı fury warrior'u olaraktan ver 5bin lirayı al götür charı diyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToughGui

http://eu.battle.net/wow/en/character/dunemaul/Chaosbreed/advanced

Şu anda aktif olarak Türkiye'nin en gearlı fury warrior'u olaraktan ver 5bin lirayı al götür charı diyorum :)

ne kadar para var bu charda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

Nasıl bir sağlamlık peşindesin ? Level olarak bakıyorsan çok kolay 1 ayda 90 lvl yapar herkes. Rafla 3 kat fazla exp geldiğini düşünürsen 1 ayda 11 tane level 90 da yapılır her classtan. HC raid veya yüksek pvp ratinglerine bakıyorsan onunda çivisi çıktı, millet boost alıyor. Hepsini toplasan 1000 lira etmez, sennin kafandaki 5-6 binlik şey nedir ?

Bak dostum 85lvl birine dedim sat bana charını 2bin euro istedi ama çok güzel itemleri ve parası da fazlaydı ben dedim yabancıya gitmesin türkden alıyım 2 sene evvel knight dan 2bin liraya char almıştım sora 2500 e sattım yani ben zararımı karşılarım sorun diil.
  • 5-6bin deyince dibim düştü.Ama kıyamam ya o kadar emeğim var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: burhan61

quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

Nasıl bir sağlamlık peşindesin ? Level olarak bakıyorsan çok kolay 1 ayda 90 lvl yapar herkes. Rafla 3 kat fazla exp geldiğini düşünürsen 1 ayda 11 tane level 90 da yapılır her classtan. HC raid veya yüksek pvp ratinglerine bakıyorsan onunda çivisi çıktı, millet boost alıyor. Hepsini toplasan 1000 lira etmez, sennin kafandaki 5-6 binlik şey nedir ?

Bak dostum 85lvl birine dedim sat bana charını 2bin euro istedi ama çok güzel itemleri ve parası da fazlaydı ben dedim yabancıya gitmesin türkden alıyım 2 sene evvel knight dan 2bin liraya char almıştım sora 2500 e sattım yani ben zararımı karşılarım sorun diil.

2000 euro yaklaşık 5000 lira para eder. oyunun tamamı 100 lira, power levelingle 3 günde 90 yapman 250 lira, hc raidlerde bosst alman (en fazla) 100 lira, aynı şekilde pvp ratingi kasmak (en fazla) 250 lira, oyun içi gold satın almak 1k (en fazla) 3 liradan 100k için 300 lira dersen 1000 liraya gelir. Tabi sonra oyundan ne zevk alırsın orası ayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: burhan61

quote:

Orijinalden alıntı: ToughGui

http://eu.battle.net/wow/en/character/dunemaul/Chaosbreed/advanced

ne kadar para var bu charda ?

dunemaul serverında toplam 80bin gold civarı parası var. ayrıca alt karakter olarak maden ve ot farmlayabileceğin 90 level druid ve ortalama gearlı 90 level paladin var.

http://eu.battle.net/wow/en/character/dunemaul/Lightbreed/advanced

oyuna yeni başlamışsın, oyundaki özel title ve bineklerden haberin yoktur, onlardan boşuna bahsetmiyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.