Şimdi Ara

Kullanmakta olduğum parfümlerimi %100 ORJİNAL ihtiyaçtan satıyorum. (14 PARFÜM SATILDI. BU NE HIZ :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullanmakta olduğum tüm orjinal parfümleri maddi ihtiyaçtan dolayı satıyorum. Parfümler %100 orjinaldir. Parfümler ERKEK parfümleridir. Fotoğraflarda kutu ve şişelerin altında yer alan barkod numaralarını da çektim ki parfümlerin orjinallik testini siz de sitelerden kontrol edebilin. Parfümlerin kaç ml kaldığını göz kararı ile belirttim. Belirttiğim miktarlardan ml'ler düşük değil, fazladır. İlanlar sürekli günceldir. İlanı görüyorsanız parfüm henüz satılmamış demektir mesaj atabilirsiniz. Parfümlerin hepsi orjinaldir. Takas yapmıyorum. Sadece satış. İstanbul'dan (Avrupa yakası) elden satış. Diğer illere önce ödeme sonra ürün gönderilecek şekilde işlem yapılır. Kargo alıcıya aittir. Çakma, taklit, sahte, doldurma, replika, tester değildir. %100 RESMİ %100 ORJİNALDİR.

Tüm parfümlerin olduğu fotoğraf.

Kullanmakta olduğum parfümlerimi %100 ORJİNAL ihtiyaçtan satıyorum. (14 PARFÜM SATILDI. BU NE HIZ :)

SATILANLAR

Dior Homme Intense doluluk oranı en az 20 ml. 3N02 barkod kodu. Fiyat 80 - 60 - 50 TL 'YE SATILDI.

Tom Ford Black Orchid doluluk oranı en az 20 ml. AB2 barkod kodu. Fiyat 80 - 60 - 50 TL 'YE SATILDI.

Paco Rabanne Invictus doluluk oranı en az 25 ml. 32071 barkod kodu. Fiyat 80 - 60 - 50 TL 'YE SATILDI.

Fahrenheit Absolute doluluk oranı en az 20 ml. 3U01 barkod kodu. Fiyat 100 - 80 - 65 TL 'YE SATILDI.

Bentley Intense doluluk oranı en az 80 ml. 3C26 barkod kodu. Fiyat 100 - 80 - 65 TL 'YE SATILDI.

Terre D'hermes doluluk oranı en az 40 ml. 2KCBC barkod kodu. Fiyat 130 - 100 TL 'YE SATILDI.

Paco Rabanne 1 Million doluluk oranı en az 40 ml. 20102 barkod kodu. Fiyat 100 - 50 TL 'YE SATILDI.

Gucci Made to Measure doluluk oranı en az 70 ml. 3219 barkod kodu. Fiyat 150 - 100 - 85 TL 'YE SATILDI.

Dolce & Gabbana The One doluluk oranı en az 70 ml. 2320 barkod kodu. Fiyat 130 - 100 - 85 TL 'YE SATILDI.

Acqua Di Gio Giorgio Armani doluluk oranı en az 10 ml. 38H403 barkod kodu. Fiyat 25 TL - 20 TL 'YE SATILDI.

Davidoff Cool Water doluluk oranı en az 115 ml. L2 1454810713 barkod kodu. Fiyat 100 - 80 - 65 TL 'YE SATILDI.

Carolina Herrera 212 Sexy Men doluluk oranı en az 55 ml. 31621 barkod kodu. Fiyat 130 - 100 - 85 TL 'YE SATILDI.

Paco Rabanne 1 Million Prive doluluk oranı en az 85 ml. 61741 barkod kodu. Fiyat 250 - 200 TL 'YE SATILDI.

Giorgio Armani Armani Code doluluk oranı en az 10 ml. 38H302 barkod kodu. Fiyat - PR 1 Million Prive alana Hediye Edildi

Alanlara hayırlı olsun, alamayanlara Allah daha iyilerini versin. iyi günlerde kullansın herkes.

_____________________________________________________________________________________________________________

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drhardware -- 2 Mayıs 2018; 18:6:34 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Resimler açılmıyor hocam linkleri düzeltirsen ilgileniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paco Rabanne Invictus ve Tom Ford Black Orchid tarafımdan alınıştır.
  • Hocam Dior Homme Intense de gözüküyor fotoğrafta, gözümden kaçmadıysa fiyat belirmemişsiniz? Satılık mı, doluluk oranı ve fiyatı nedir?
  • Made to measure tarafımca alınmış olup sıkıntı yaşamadığım ender alışverişlerden biri oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.