|
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Marvel filmi Ant-Man'in çekimlerinin Kapadokya'da başladığını söyledi
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
10 milyon dolar, güzel para. -
bence konu olarak antman ve wasp Türkiye de asgari ücretli işe girip yaşamaya baslasinlar. Guzel bir hayatta kalma konusu olur -
🤣🤣😂🤣🤣😂🤣😂😂 -
Asgari ücret ile olursa baya kısa bir film olur ay ortasında ölürler. 😌
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grondan -- 5 Şubat 2021; 12:44:30 > -
Heyecanla bekliyoruz -
10sn bölüm görürüz artık -
Fesli, çarşaflı insanlar ve fonda ezan. Genelde Türkiye'nin tanıtımına böyle bir katkı oluyor. Umarım böyle olmaz. -
Sayın Cb’nımızın talimatlarıyla çekilmemiş olan bu filmi ben izlemem boykot edecem. Hayır Sn Cb’ımız talimatları ve vizyonu olmasa onlar orada film çekebilirler mi? Nankör bunlar nankör. -
Haklisin Karinca ve eşek arisi dinlemezler direkt vergiye baglarlar -
Yapılan film dizi ve oyunlara Türkiye'yi koymama sebepleri bu
Mesela gta türkiye de geçse oyunda türk polisini öldürüyorlar diye yaygara koparırlar belki oyunu bile yasaklarlar
-
Cami içerisinde super kahramanların namaz kılma sahnesi olacak diye duydum. Kaynak: www.YerliPilotUcakKaldirma.com
Bu sahne varsa tanımadığım insanlara bu filmi izlemesi için her türlü imkanı sağlarım. Acayip merak ettim bu sahneyi.
Ekleme: Dediğim siteden bu haber kalkmış.
Şuan meyhane arıyorum üzüntüden. Kahroldum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ProprietorYapılan film dizi ve oyunlara Türkiye'yi koymama sebepleri bu
Mesela gta türkiye de geçse oyunda türk polisini öldürüyorlar diye yaygara koparırlar belki oyunu bile yasaklarlar
Saçma sapan olaylar. Oyunlar da her türlü nesneye ateş etmek mübahtır. Oyunlarda ateş etmesini severim.
Ben hala filmde cami sahnesine takıldım.
-
meraktan soruyorum. film çekmek isteyen firmalar devlete herhangi bir para öduyor mu ? bunun izin prosedürü nedir?
-
La İnşallah gene develi meveli Arap ülkesi gibi resmedilmeyiz 2 filimde de..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 6 Şubat 2021; 0:45:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Rajeesh
meraktan soruyorum. film çekmek isteyen firmalar devlete herhangi bir para öduyor mu ? bunun izin prosedürü nedir?https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2005/08/20050812-13.htm
Aslında bu tarz ülkede çekilecek filmlere destek verilmeli kolaylık sağlanmalı. Bir dönem Troy filmi burada çekilecekti sanırım. Ama işte bürokrasi falan derken vaz geçildi. Bu tarz reklamlar kaçırılmamalı.
bence konu olarak antman ve wasp Türkiye de asgari ücretli işe girip yaşamaya baslasinlar. Guzel bir hayatta kalma konusu olur
|
Asgari ücret ile olursa baya kısa bir film olur ay ortasında ölürler. 😌
|
Fesli, çarşaflı insanlar ve fonda ezan. Genelde Türkiye'nin tanıtımına böyle bir katkı oluyor. Umarım böyle olmaz.
|
Sayın Cb’nımızın talimatlarıyla çekilmemiş olan bu filmi ben izlemem boykot edecem. Hayır Sn Cb’ımız talimatları ve vizyonu olmasa onlar orada film çekebilirler mi? Nankör bunlar nankör.
|
10 milyon dolar, güzel para.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X