Şimdi Ara

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Marvel filmi Ant-Man'in çekimlerinin Kapadokya'da başladığını söyledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Marvel filmi Ant-Man'in çekimlerinin Kapadokya'da başladığını söyledi

Sinema dünyasının son yıllardaki en büyük markalarından biri haline gelen Marvel, yeni filmlerin yapımlarına teker teker başlıyor. Dün akşam saatlerinde çekimlere başlandığı açıklanan yeni film ise Ant-Man'in yeni filmi Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Ancak çekimlerin başladığı Marvel veya Disney tarafından açıklanmadı.

Ayrıca Bkz.HBO'nun Viktorya Dönemi'nde geçen bilim kurgu dizisi The Nevers'tan fragman paylaşıldı

Çekimlerin başladığını Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, dün akşam saatlerinde Habertürk TV'de konuk olduğu programda açıkladı. Söylediğine göre yeni Ant-Man filmi, yani Ant-Man and the Wasp: Quantumania'nin çekimleri Kapadokya'da başladı. Ne yazık ki başka bir ayrıntı paylaşmadı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ayrıca geçtiğimiz günlerde çekimleri Antalya'da yapılan Guy Ritchie ve Jason Statham'ın yeni filminin de setini ziyaret etmiş. Söylediğine göre ekip Antalya'da çekim yapabiliyor olmaktan bir hayli mutlu. Birkaç farklı ülkede yapacakları çekimleri Antalya'nın mevsimi sebebiyle tek bir yerde yapabiliyorlarmış.

Ayrıca Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, büyük prodüksiyonlu filmlerin Türkiye'de çekimlerini yapabilmeleri için çalışmalar ve yatırımlar yaptıklarını dile getirdi. Büyük bütçeli filmlerin çekiminin burada yapılması hem bilinirlik açısından hem de ekonomi açısından bir hayli faydalıymış. Guy Ritchie'nin 60 milyon dolar bütçeye sahip olan yeni filminin 10 milyon dolarlık kısmı Türkiye'de harcanacak.

Bahsi geçen canlı yayını aşağıdan izleyebilirsiniz.

• 10 milyon dolar, güzel para.
  • bence konu olarak antman ve wasp Türkiye de asgari ücretli işe girip yaşamaya baslasinlar. Guzel bir hayatta kalma konusu olur
  • 🤣🤣😂🤣🤣😂🤣😂😂
  • Asgari ücret ile olursa baya kısa bir film olur ay ortasında ölürler. 😌

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grondan -- 5 Şubat 2021; 12:44:30 >
  • Heyecanla bekliyoruz
  • 10sn bölüm görürüz artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fesli, çarşaflı insanlar ve fonda ezan. Genelde Türkiye'nin tanıtımına böyle bir katkı oluyor. Umarım böyle olmaz.
  • Sayın Cb’nımızın talimatlarıyla çekilmemiş olan bu filmi ben izlemem boykot edecem. Hayır Sn Cb’ımız talimatları ve vizyonu olmasa onlar orada film çekebilirler mi? Nankör bunlar nankör.
  • Grondan kullanıcısına yanıt
    Haklisin Karinca ve eşek arisi dinlemezler direkt vergiye baglarlar
  • Sayko RGB S kullanıcısına yanıt

Yapılan film dizi ve oyunlara Türkiye'yi koymama sebepleri bu

Mesela gta türkiye de geçse oyunda türk polisini öldürüyorlar diye yaygara koparırlar belki oyunu bile yasaklarlar

• Cami içerisinde super kahramanların namaz kılma sahnesi olacak diye duydum. Kaynak: www.YerliPilotUcakKaldirma.com

Bu sahne varsa tanımadığım insanlara bu filmi izlemesi için her türlü imkanı sağlarım. Acayip merak ettim bu sahneyi.

Ekleme: Dediğim siteden bu haber kalkmış.

Şuan meyhane arıyorum üzüntüden. Kahroldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Proprietor

Yapılan film dizi ve oyunlara Türkiye'yi koymama sebepleri bu

Mesela gta türkiye de geçse oyunda türk polisini öldürüyorlar diye yaygara koparırlar belki oyunu bile yasaklarlar

Saçma sapan olaylar. Oyunlar da her türlü nesneye ateş etmek mübahtır. Oyunlarda ateş etmesini severim. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Marvel filmi Ant-Man'in çekimlerinin Kapadokya'da başladığını söyledi 

Ben hala filmde cami sahnesine takıldım.

• meraktan soruyorum. film çekmek isteyen firmalar devlete herhangi bir para öduyor mu ? bunun izin prosedürü nedir?

• La İnşallah gene develi meveli Arap ülkesi gibi resmedilmeyiz 2 filimde de..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 6 Şubat 2021; 0:45:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

meraktan soruyorum. film çekmek isteyen firmalar devlete herhangi bir para öduyor mu ? bunun izin prosedürü nedir?

https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2005/08/20050812-13.htm

Aslında bu tarz ülkede çekilecek filmlere destek verilmeli kolaylık sağlanmalı. Bir dönem Troy filmi burada çekilecekti sanırım. Ama işte bürokrasi falan derken vaz geçildi. Bu tarz reklamlar kaçırılmamalı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.