Şimdi Ara

Kültür Yayınlarının Kitaplarına Ayraç Eklememesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her kitabı bir lira pahalıya almaya da razıyım geçen şikayet ettim niye ayraç eklemiyorsunuz diye en iyi çeviri de onlar da insan vazgeçemiyor ki çevirilerinden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir yere kadar şekilciliği, kitap fetişini anlıyorum. Ben de yapıyorum çoğu durumda bunu. Yani güzel kapaklar, güzel kitaplıklar bunlara eyvallah. Ama adamlar zaten yapılacak işi en iyi şekilde yapıyor. Çevirisi kaliteli, kapaklar sağlam(malzeme olarak), fiyatlar ucuz. Ayraçta olmasın ne var? Vallahi hayatımda kitaplarla ilgili gördüğüm en yersiz isyanlardan biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Ugly

Bir yere kadar şekilciliği, kitap fetişini anlıyorum. Ben de yapıyorum çoğu durumda bunu. Yani güzel kapaklar, güzel kitaplıklar bunlara eyvallah. Ama adamlar zaten yapılacak işi en iyi şekilde yapıyor. Çevirisi kaliteli, kapaklar sağlam(malzeme olarak), fiyatlar ucuz. Ayraçta olmasın ne var? Vallahi hayatımda kitaplarla ilgili gördüğüm en yersiz isyanlardan biri.

valla ben seviyorum ayraç hoşuma gidiyor kitap tasarımı çok umurumda değil bana ayraç versinler ama nasıl ki eline iphone aldığın zaman o kaliteyi o farkı o sağlamlığı hissediyorsan aynısı kültür yayınlarında da var. Malzemesi sayfaları insanın okşayası geliyor zaten çeviriyi diyecek yok. Kitapçı da aynı kitabın farklı yayınlarından üstün körü karşılaştırmasını yapıyorum bazen insan hakkatten bu daha iyi diyor gerçi elimizde kitabının aslının yani dilinin örneği yok ama .. bi ayraç koyaylardı iyiydi. Aslında ben kendim de her kitabım için bir kitaba özel ayraç alabilsem beni keser ama satışı yok ki?

• Can yayınları en iyisidir. Basit bir şey ama ayıraçla beraber alınca mutlu oluyorum. Kitabın orijinal ayıracı yoksa hangi sayfada kaldığımı unutmak pahasına kullanmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya şimdi ben de haksız bulmuyorum seni. Ayraç takıntısı bende de var ama İş Bankası romancılıkta apayrı bir çizgide. Hem ucuz, hem kaliteli. Daha ne olsun? Böyle bir ülkede benim için büyük bir nimet. Yani ayraç meselesini görmezden gelebilirim.

Ayrıca bazı siteler kitapların orijinal ayracı olmasa da bolca ayraç gönderiyor. Ben de bu şekilde avunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam seninki de değişik bir fanteziymiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.