Şimdi Ara

KULUBE MADDI YARDIM KAMPANYASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar direk yardımın en iyi yolu FENERBAHÇE KART ALMAK !!!

Lütfen Fenerbahçe kartı olmayanlar alsın.

Olanlar bir üstü ile değiştirsin.

Bu çok önemli.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhunturk

Arkadaşlar direk yardımın en iyi yolu FENERBAHÇE KART ALMAK !!!

Lütfen Fenerbahçe kartı olmayanlar alsın.

Olanlar bir üstü ile değiştirsin.

Bu çok önemli.....

http://www.fenerbahce.com.tr/lang_tr/general/kart.asp
  • 25 milyon fenerbahçe taraftarından %10 u 1o euro verse 25 milyon euro eder.kart,forma yine alınsın.

böyle bir kampanya birilerinin kimle uğraştığınıda göstermiş olur
  • 2 tane Taraftar kartı aldım bekliyorum.
    Yarın 2 tane forma almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtbeyy

25 milyon fenerbahçe taraftarından %10 u 1o euro verse 25 milyon euro eder.kart,forma yine alınsın.

böyle bir kampanya birilerinin kimle uğraştığınıda göstermiş olur

haklısın ama ınternet ortamından olmamalı bu cunkı ınterntten gercek sayıyı bulmak zordur turkıyede bızım halkımız neyı sever televızyonu televızyonda reklam yapılsa fenerbahçelı tv yonetıcılerını veya sahıplerını araya sokarak hem bedavadan reklam verırız hemde cok buyuk kıtlelere ulasırız 25 mılyonun ustune cıkarız sahsen 100 tl yolluycam ben ust lıge tekrar cıkana kadar her ay olmadı 2-3 ayda bır 100 lıra verırım yeterkı boyun egmıyelım su RTE na anlasın fenerbahcenın dıger kurumlardan farkını elını kolunu sallıyarak ele gecırılemıycegını.
  • FB gold kartımı aldım digiturküde bir iki güne kalmaz iptal edicem.
    FB liyim diyen herkes az veya çok kulübüne destek olsun .bunun için şu anda en iyi destek taraftar kart almaktır.
  • RENKTAŞLAR AYRICA KLÜBÜN RESMİ HESAP NUMARALARINA DA BAĞIŞTA BULUNABİLİRSİNİZ.ANTU KAMPANYAYI BAŞLATMIŞ.DİREK HESABA BAĞIŞ ADI ALTINDA YATIRILABİLİYOR.HERKESİN GÖNLÜNDEN NE KOPAR MADDİ GÜCÜ NE KADAR EL VERİRSE O ÖLÇÜDE YARDIM ETSİN.AÇIKLAMA OLARAKTA HEP DESTEK TAM DESTEK..DİK DURUN FEDERASYONA BOYUN EĞMEYİN..HER ZAMAN YANININDAYIZ..ŞAMPİYONLAR LİĞİ ZARARI TELAFİ ÜCRETİ .. GİBİ AÇIKLAMALAR YAZMIŞLAR.KLUPLE GÖRÜŞEN BAZI ARKADAŞLARA İSE ŞU CEVAP VERİLMİŞ.DERNEK STATÜSÜNDE OLDUĞUMUZ İÇİN BAĞIŞ TOPLAMA YETKİMİZ VAR SORUN OLMAZ DENİLMİŞ.BAĞIŞ OLDUĞUNU BELİRTİN ARKADAŞLAR.ZAMAN TAKIMIMIZA DESTEK OLMA ZAMANI.BEN YARIN HEMEN HAVALEMİ YAPACAGIM. YİNE Bİ FAYDA GELECEKSE KLUBÜMÜZE BİZDEN GELECEK.KURTULUŞ SAVAŞINDA 7 CİHANA DİRENDİĞİMİZ GİBİ ŞİMDİDE YİNE AYNI RUHLA FEDERASYONA,UEFA YA TEK DOGRU VE HAKLI FENERBAHÇEME KARŞI İTTİFAK İÇİNDE OLAN TÜM ŞER YUVALARINA KARŞI DİRENME ZAMANI...

RESMİ HESAP NUMARALARI (RESMİ SİTEDEN KONTROL EDİNİZ)

DENİZBANK
    ŞUBE: İSTANBUL ANADOLU TİC MRKZ
    HES NO: 1170-9514-351 TL
    IBAN: TR08 0013 4000 0000 0951 4010 01

YAPI KREDİ BANKASI
    ŞUBE: FENERYOLU ÖZEL BANKACILIK
    HES NO 593-68406882 TL
    IBAN: TR40 0006 7010 0000 0068 4068 82

VAKIFBANK
    ŞUBE: ANADOLU KURUMSAL MERKZ. ŞB
    HES NO: 424-158007265239801 TL
    IBAN: İSTANBUL TR27 0001 5001 5800 7265 2398 01

GARANTİ BANKASI
    ŞUBE: KADIKÖY
    HES NO: 088-6294856 TL
    IBAN: TR78 0006 2000 0880 0006 2948 56

SON OLARAK ARKADAŞLAR, HAVALE,EFT,PTT YOLU İLE NE OLURSA OLSUN KENDİ HESABINIZIN OLDUĞU BANKADAN YAPIN İŞLEMLERİNİZİ.BOŞUNA FAZLA HAVALE PARASI ÖDEMEYİN..FENERBAHÇE KARTI DA UNUTMAYIN..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.