Şimdi Ara

kuluçka makinesi yapımı için yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yapınca resimleri atmayı düşünüyorum ve fan yerine bi hani oyuncaklardan flan çıkan kçk motorlar war ya onu kullansm :)

maliyetsiz bişey olmasını istiyrm
  • yok benim 1 gün elektrik gitmişti 1-2 sefer taşa kaynar su doldurup koymuştum sonra uğraşmadım ama yumurtalar 2-3 gün geç çıktılar ben elektrikten kaynaklandığıni düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesslayt -- 13 Temmuz 2013; 11:48:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım faccebook tan eklermsn anlat hemd konuşalım ve resmini atarsn artk makinenin :)
  • tmm pm at profilini ama skype varsa daha iyi olur dondurdum faceyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesslayt -- 13 Temmuz 2013; 19:51:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir tane thermo-controller temin et. 36,5 C set edeceksin. içeriye 45 Watt 2 ampul koydum. sonra bir kap su, bir boru sistemi yapacaksın, havayı alttan alıp yukarıya taşıyacak. yani cebri sirkulasyon. pc fanı ile yapabilirsin. ortaya raf yapıp yumurtaları diz . ben yaptım 3 yıl önce, resimlerini çekip göndeirirm
  • Aslında yukarıda yaptığım devreyi ayarlı olarak getirmenin yolunu yazarken buldum ama burayada ekliyim.

Dereceyi değişkene atarım.Değişkeni sınırlama yerine felan koyarım.Basit ve kolay bir şekilde olur.
  • olablr yapıma başlıyaağım bu gün :)
  • arkadaşlar ben 3 kapasiteli yani 3 tavuk yumurtası alabiliyor onun gibi bişi bula bilirseniz
     kuluçka makinesi yapımı için yardım

böyle bişi işte bula bilirmisiniz şöyle 140 tl lik falan
  • lisede yapmıştım bu resim kalmış elimde, kabinler mdf üzerine sünger ve deri kapladım ısı yalıtımı için.ön kısım hocanın isteği üzerine cam okula bırakmıştım makinayı.takıldığınız konularda yardımcı olabilirm.ısıtma mevzunu bildiğimiz klasik analog tip termostat ve 2 adet 60 watt ampul ile yaptım. çevirme mekanızmasını otomatikti devreyle uğraşmadan http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/dijital-zaman-ayarli-priz-bataryali-sitede-tek-105165152 bunlardan alıp yumurtaların olduğu tablaya bir motor ve dişli sistemi bağlayıp yapmıştım.içine dışarıyla bağlantılı küçük bir fan ekledim oksijen için.manuel olan tek kısım ise nemdi onuda tabana bir su kabı koyarak yaptım.bir kaç kez kullanıp yavru elde etmiştik.fakat bu tavuk yumurtası içinde.bıldırcın yumurtası daha hassasmış dijital termostat ve çok iyi şartlar gerekiyor
     kuluçka makinesi yapımı için yardım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.