Şimdi Ara

--> Kulüp NISSAN … Bir TIKla Gelir :) <-- (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.529
Cevap
7
Favori
424.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nissan primera 1.6 comfort 2000 model sahibiyim. Malum üzerinde entegre teyp var ve ben bunu değiştirip cd çalar taktırmak istiyorum, bunu halletmenin yolu nedir, cd changer taktırmam mı gerekir. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
  • Nissan Qashqai 1,5 Tekna 17", ÖTV indirimli alan varmı?
  • Tarcinbeyin sorusunu ben de çok merak ediyorum. Nissan bu araca ÖTV indirimi uygulamadi gibi. Bana büyük para hırsı ve sahtekarlık kokusu veriyor bu durum. Hukuki bir mucadele başlatmak mümkün olur mu acaba?
  • Bende sürekli fiyat takibi yapıyordum.ÖTV den birkaç gün -veya biraz-önce fiyatlar yukarı çekildi,ötv den sonra eski haline getirildi.Yani yine ötv içinde ama giriş yeri hazine değil bu adamların cebine.
    Böyle indirim falan yapmıyacaksın,bu tür satıcıların canı cehenneme.Maliyeyi de göreve davet edelim.
  • Bu aracın fiyatı önce 52.990 TL idi 17" jant olunca 52.750 diyorlardı ama 49 a kadar bırakıyorlardı, 11 martta ki listede 53.990 + 750 ( 17" ) yaptılar fiyatı OTV indirimi olunca 48.990 + 750 yaptılar fiyatı bazı bayiler 17" jant dahil 49 'a bırakırken bazısı 49.000+750 jant parası istiyorlardı. sıkı pazarlık ile 48,500 e dip dedikleri rakamı zorluyorlardı ama ben faturada ne kadar yazıorlar ve indirim yapabilen oldumu merak ettim. Ben iyi rakama aldığımı düşünüyorum ama kendimce tabi çünkü kimlerin ne kadara aldıkalrını bilmiyorum.
  • 2005 60000 km de nissan almera 1.5 tekna ile bende inş pazartesi aranızda olucam arkadaşlar. bu arabanın fiyat aralığını bana söylebilirmisiniz. ve de aklınızda bulunana artı ve eksileri yazmanınız rica edebilirmiyim. kullanırken nelere dikkat etmeliyim. şmdiden çok teşekkürler.

daha dogrusu bu sorular genel oldu ama bu araca lpg kiti takan aarkadas ne marka taktıgını ve memnuyitetini aktarırsa çok sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tissue -- 28 Mart 2009; 20:14:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tissue

2005 60000 km de nissan almera 1.5 tekna ile bende inş pazartesi aranızda olucam arkadaşlar. bu arabanın fiyat aralığını bana söylebilirmisiniz. ve de aklınızda bulunana artı ve eksileri yazmanınız rica edebilirmiyim. kullanırken nelere dikkat etmeliyim. şmdiden çok teşekkürler.

daha dogrusu bu sorular genel oldu ama bu araca lpg kiti takan aarkadas ne marka taktıgını ve memnuyitetini aktarırsa çok sevinirim..

hayırlı olsun...
    Zannedersem 16 civarı dır...
    Bozuk yolda kullanacaksanız rahatsız olacaksınız, süsüpansiyon sistemi bizim yollara göre değil ama onun yanında asfalt da yol tutuşu ve viraj alışı çok üst düzeyde, araba full yükte bile yatmıyor, hatta içinde 4 kişi olması arabanın yola oturmasını sağlıyor... Bir de bozuk yollarda arabanın bazı yerleri takırdıyor...
    Performans: Ataklık fazla beklemeyin ama onun yanında çekişi baya iyi, 4 bin devirden düşürmediğiniz sürece yaptıklarına şaşıracaksınız...Bir de araba her devirde gidebiliyor...
    Ekonomi:Uzun yolda daha 20 kuruşu geçmedikm km deki sarfiyatı...

• quote:

Orjinalden alıntı: tissue

2005 60000 km de nissan almera 1.5 tekna ile bende inş pazartesi aranızda olucam arkadaşlar. bu arabanın fiyat aralığını bana söylebilirmisiniz. ve de aklınızda bulunana artı ve eksileri yazmanınız rica edebilirmiyim. kullanırken nelere dikkat etmeliyim. şmdiden çok teşekkürler.

Merhaba

Model ve km sine göre (araçta hasar yoksa) 16.500 -18.000 arası bir rakam. Tabi pazarlık yeteneğiniz ve ekonomik kriz nedeniyle uygun araç bulma şansınıza göre rakamlar değişebilir. Ben Aralık ayında aynı özelliklere sahip bir arabayı yine bu fiyat aralığıyla aldım.

Araçla ilgili hellomoto nun söylediklerine katılıyorum. Çok yerinde ve doğru tespitler.. Süspansiyon sesi de bana araba soğukken yapıyor gibi geliyor, bakalım önümüzdeki aylarda da olacakmı..

Hayırlısı olsun keyifli sürüşler dilerim.

• çok teşekkür ederim arkadaslar. aracı bugün aldım. yazdıklarınız gibi aynen. herşeyi gayet ii fakat süspansiyonları dediğiniz gibi. hele birde denizlide dogalgaz calısmasından dolayı yolların kazılık oldugunu düşünürsek. ama sanırım ii yaptım. bu fiyat aralıgında bi getz alacagıma bu donanım özellikte güzel bir japon arabası aldım. yada kendimi böle teselli ediorum:). bir sorum da şöyle cd, cd çaların içinde takılmış. servise götürsem ücret alırmı büyük miktarda.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tissue -- 1 Nisan 2009; 1:29:47 >
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Eskişehirimizde kasisleri barikata yakın bir yükseklikte yaptıkları için epey bir yavaşlayarak geçiyorum ben, eğer araba soğuk değilse ses gelmiyor.
    Getz ile Almera aynı sınıfa mı ait araçlar bilmiyorum. Şık sevimli araba ama ben dışarıdan baktığımda Almera bana daha göz alıcı geliyor
    Burada yetkili servis bulunmadığı için bir tahminde bulunamıyorum.

Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...
  • 98 primera gx ilk sahibiyim aracım 152000 de geçen hafta debriyaj balatsaını ilk defa değiştirdim.Benim Araçla ilgili sorunum fren diskleri.Orjinal diskler daha 40000 de eğrildi ve titreme yapmaya başladı,tornalattım düzeldi 60000 de tekrar titremeye başladı(120 km den hızlı sert fren yapınca direksiyon titriyor ve frenler şişiyor) disk aynaları 100000 de değiştirdim ama onlar da 20000 km sonra aynı sorun ve halen onları kullanıyorum.Aracımda abs yok.
    Böyle bir sorun primera da karşılaşan var mı?Orjinal disk aynası yerine hangi marka takılabilir ?
  • Merhabalar
    2006 Note ön tampon yarısı yıkama sonrası cilası çıktı servise götürdüğümde 2 adet taş izini gösterip (2.şer mm) garantiye girmez dediler (daha önce aynı olay micrada başımıza geldiğinde komple garantiden boyanmıştı tampon) servis müdürüyle görüşerek (8 yıllık primeram da onlarca taş izi olmasına rağmen böyle bir olay olmamıstı) sadece cilanın garantiden yeniden atılmasında anlaştık ama 2 gün arabasız kalmak zorundayım nissan dan artık soğumaya başladım benzer olay başına gelen var mı (cila soyulması)
    yoksa bizdeki 2 nisssana mı denk geldi
    selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: cev_ned

Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Eskişehirimizde kasisleri barikata yakın bir yükseklikte yaptıkları için epey bir yavaşlayarak geçiyorum ben, eğer araba soğuk değilse ses gelmiyor.
    Getz ile Almera aynı sınıfa mı ait araçlar bilmiyorum. Şık sevimli araba ama ben dışarıdan baktığımda Almera bana daha göz alıcı geliyor

Hocam naptın Almera C sınıfı , Gets B sınıfı hem de Almera'nın C sınıfı içindeki konumu Gets in B sınıfı içindeki konumundan çok daha iyi ...

Yani Almera ile Getz in mukayesesi bile yapılmaz , Almera birçok açıdan üstündür...

• quote:

Orjinalden alıntı: 09nanometer

quote:

Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Hocam naptın Almera C sınıfı , Gets B sınıfı hem de Almera'nın C sınıfı içindeki konumu Gets in B sınıfı içindeki konumundan çok daha iyi ...

Yani Almera ile Getz in mukayesesi bile yapılmaz , Almera birçok açıdan üstündür...

Ne getz kullandım nede kullanan biriyle bu kıyaslamayı yapabilecek kadar bilgi alışverişinde bulundum. Bu yüzden bilgi sahibi olmadan fikir yürütmek istemedim.

• nasipse bir kaç gün içinde nissan almera alıp külüp nissana geri dönmeyi düşünüyorum hayırlısı bakalım.....

@sandiego dostum nerelerdesin artık foruma uğramıyorsun galiba
  • Arkadaşlar ALMERA' mı 2006 model otomatik vites terra spesial Toyota Corolla ile takas yaptım . ne tak tuk süspansiyon sesi var ne teker sesi , çok rahat ve geniş, sizden ayrılıyorum kusura bakmayın toyota her yönüyle daha cazip geldi. NİSSAN servis, satış , yedek parça , ilgi pes ettirdi. TÜM NİSSANCI ARKADAŞLARA SELAM EDERİM KENDİNİZE İYİ BAKIN ..HOŞÇAKALIN
  • Dün nissan servise gittim tekrar, direksyonum da boşluk olduğu iddiası ile... Direksiyonda çok hafif boşluk olduğunu fakat her araba da bu olabileceğini, hidroliklerde mümkün olduğundan bahsedildi... Yani arabanın yaplışı böle imiş, fakat benim yol sürüşümü etkiliyor... Acaba bu şekil de şikayeti olan başka kimse var mı, yazabliriseniz sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellomoto -- 12 Nisan 2009; 18:31:50 >
  • Herkese Merhabalar.

İlginç birşey oldu (en azından benim için öyle). Sağ ön kapı iç açma kolunun kaplaması soyulmaya başladı. Şaşırdım açıkçası ve ne yapacağımı bilmiyorum. Herhangi bir yere gidip değiştirilebilirmiyim, orjinal olmayanı alırsam kötü dururmu yada sıkıntı yaratırmı? Daha önce benzeri bir durumla karşılaşan varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hellomoto

Dün nissan servise gittim tekrar, direksyonum da boşluk olduğu iddiası ile... Direksiyonda çok hafif boşluk olduğunu fakat her araba da bu olabileceğini, hidroliklerde mümkün olduğundan bahsedildi... Yani arabanın yaplışı böle imiş, fakat benim yol sürüşümü etkiliyor... Acaba bu şekil de şikayeti olan başka kimse var mı, yazabliriseniz sevinirim...

Nasıl bir his oluşturuyor direksiyonda boşluk olması ?

Çevirdiğiniz anda ani tepki vermemesi ve çok az bir gecikmeyle tekerlerin dönmeye başlaması gibi bir durum mu acaba ?
  • quote:

Herkese Merhabalar.

İlginç birşey oldu (en azından benim için öyle). Sağ ön kapı iç açma kolunun kaplaması soyulmaya başladı. Şaşırdım açıkçası ve ne yapacağımı bilmiyorum. Herhangi bir yere gidip değiştirilebilirmiyim, orjinal olmayanı alırsam kötü dururmu yada sıkıntı yaratırmı? Daha önce benzeri bir durumla karşılaşan varmı?

Araba yı aldığımda benim de sağ kapının ki soyuk du, sahibi bizim oğlan soydu demişti, bilmiyorum nasıl soydu ama benim ki hala öle, yenisini sordum 70 küsür lia dediler... Ben de almaktan vazgeçtim işini görüyor nasılsa...
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.