siz de çalışın, agresif oynayın, potansiyel pozisyonlarınız olsun ki penaltı bekleyin. yoksa r.carlos'un soldan yaptığı 2-3 depara zaten penaltı çalınmaz.
Çalışmadığı, agresif oynamadığı için sizin önünüzde demi? Ayrıca penaltı pozisyonlarında sadece Carlos'un deparlaına göre mi ? ya da ne? anlayamadım cümleni. FB'nin gol ya da penaltı pozisyonlarına bakarsan sadece Carlos ile alakalı olmadığını görürsün.
quote:
Orjinalden alıntı: cagla.35
quote:
Orjinalden alıntı: recep41
quote:
recep41@ ve reLo@ acaba maçı izlediniz mi ?
Upload edeyim isterseniz buraya?
et bakalım.ay bitiyo kota bomboş telekoma kalacağına bişiler indiririz.
yalnız maçı izlemeden senin penaltı kriterini bilmek lazım.ona göre değerlendirmek lazım.
Galatasaray'a çalınan penaltılarda kriter neyse o kriterlere uyarak bak olur mu?
arkadaşım iyide ben gsnin penaltılarına bişey demedim ki.hatalar mevcut dedim.sen ankaragücü maçından bahsettin ne video örneği veriyorsun.yanlış kişilerle muhatap oluyoruz galiba.
quote:
Orjinalden alıntı: Malazgirt
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
siz de çalışın, agresif oynayın, potansiyel pozisyonlarınız olsun ki penaltı bekleyin. yoksa r.carlos'un soldan yaptığı 2-3 depara zaten penaltı çalınmaz.
Çalışmadığı, agresif oynamadığı için sizin önünüzde demi? Ayrıca penaltı pozisyonlarında sadece Carlos'un deparlaına göre mi ? ya da ne? anlayamadım cümleni. FB'nin gol ya da penaltı pozisyonlarına bakarsan sadece Carlos ile alakalı olmadığını görürsün.
espri yaptım ama ciddiye almışsın
quote:
o istatistiklerle ceza sahası içerisinde bulunan pozisyonların istatistiği yapılsa paralel olur. sanırım o nedenle yapılmamıştır zaten. siz de çalışın, agresif oynayın, potansiyel pozisyonlarınız olsun ki penaltı bekleyin. yoksa r.carlos'un soldan yaptığı 2-3 depara zaten penaltı çalınmaz.
Hala pozisyon sayısı deyip durma ya.
FB -GS maçında gördük pozisyon sayısını. Hangi masalı anlatıyorsun ? Hala aynı yerdesin ya. Hakan a dokunmadan düşmelere verilenlerin,Aurello yu sarılıp indirmelerin v.s nesini pozisyon sayısına bağlıyorsun kardeşim?
Size kıyak yapıyorlar iştee bu kadar.Y da tesadüfen üst üste sizin lehinize denk gelmiş hatalar.
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR. espri yaptım ama ciddiye almışsın
Tabii tabii. Bende Carlos "hastalığı" deyim, aynı şekilde espiriyle(!) karşılık vereyim.
Farketmez hertürlü,her durumda ezeriz G F B
Ankaragücü maçında verilmeyen 4 penaltımız o videonun içinde mevcut eğer izlersen göreceksin,başlığını görüp kapatmasaydın keşke
2 metre ofsayttan gol istatistiği de yapılsa. Burada konuşan gsli arkadaşlar belki biraz olsun sükuta kavuşurlar.
ulen zorla penaltı mı verilecek olacak iş değil nerden bulsak da yaygara koparsak hesabına nelerle karşılşıyoruz GSye haksız yere çok penaltı verildiğine inanıyorsanız muhatbınız biz değil tff yada hakem kuruludur
quote:
o istatistiklerle ceza sahası içerisinde bulunan pozisyonların istatistiği yapılsa paralel olur. sanırım o nedenle yapılmamıştır zaten. siz de çalışın, agresif oynayın, potansiyel pozisyonlarınız olsun ki penaltı bekleyin. yoksa r.carlos'un soldan yaptığı 2-3 depara zaten penaltı çalınmaz.
budur işte hoca gerçekten bu yazdıklarına inanıyor musun? cevabın evet ise seninle nasıl futbol konuşacağız bilmem ki...
bu topic de tansiyon yükselmmiş.sakin olun arkadaşlar
quote:
Orjinalden alıntı: fuzbing
2 metre ofsayttan gol istatistiği de yapılsa. Burada konuşan gsli arkadaşlar belki biraz olsun sükuta kavuşurlar.
yerinde olsam hiç konuşmazdım.tek 1 kere olmuş olay bu sezon.ya sizin ofsaytlarınız nasıdı önceki sezonlardakini hiç saymayayım yukarıda yazmışım sanırım...........
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: recep41
quote:
recep41@ ve reLo@ acaba maçı izlediniz mi ?
Upload edeyim isterseniz buraya?
et bakalım.ay bitiyo kota bomboş telekoma kalacağına bişiler indiririz.
yalnız maçı izlemeden senin penaltı kriterini bilmek lazım.ona göre değerlendirmek lazım.
Galatasaray'a çalınan penaltılarda kriter neyse o kriterlere uyarak bak olur mu?
Evet FB TV nin videosunu izledikten sonra.
1-) Aurelio'nun düşürülmesi (PENALTI ) ok bunda bende hemfikirim 2-) Tam olarak kafayı vuranı görmedim ama kafayı vurduktan sonraki ele çarpan pozisyona penaldı demek yanlış olur.ORta geliyor İlkemi geçiyor dönerken çarpıyor.Güldürmeyin kendinizi 3-) Carlos'a yapılan hareket faul ama ceza sahasının dışı ne zamandan beri penaltı oluyor sorarım size 4-)Kezman'ın düşürülüşüne penaltı çalınırsa o zaman vay fenerin haline derim.Lugano o zaman rekor kırardı penaltı yaptırmakta 5-)En son pozisyonda bilirsiniz insanlar yürürken elleri hareket eder öne doğru koşarken ise daha seri daha yukarı (gittiği yöne göre) orada hızlı gelip alex'in topu kaldırmasıyla eline çarpıyor.Ama tabi ele çarpan her top penaltı Fenerin lehineyse..
Ümit Karan'a takılmışsınız.Pozisyonu tam hatırlamasam varsın o penaltı haybeye olsun.Sanki hiç haybeye penaltı kullanmamışsınız gibi
FUTBOLCU SARI KIRMIZI --------------------------------- R.Carlos 2 - V. Demirel 2 - Aurelio 3 - Edu 4 1 Deivid 2 1 Lugano 4 - Alex 4 - Vederson 1 - Gökhan - - Semih 3 - Önder 1 - Deniz 2 - Selçuk 4 - Kezman 3 1 Yasin 2 - Uğur 2 - Kazım 1 - Ali - - Tümer 1 - Appiah 1 - Kemal - - Can 1 - Serdar - - İlhan - - V.Babacan - - Gürhan - - --------------------------------- TOPLAM 43 3
Bu da bu seneki kart tablomuz. Rakiplerimiz ise hiç kırmızı kart görmemiş bizim maçlarda.
yuh ya kasımpaşanın hakkını çok yemişler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme