Şimdi Ara

KulüPRenaulT(320 üye ile buradayız) (95. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.212
Cevap
1
Favori
247.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha önce araban varmıydı?

quote:

Orjinalden alıntı: veli07

arkadaşlar bende arabamı yeni aldım ve aranızdayım 2005 model megane sedan 1.4
  • adnan sende hoşgeldin kulübümüze
  • dün ön cam silecek süpürgelerini servisinde değiştirdim.. 2si indirimle 100ytl tuttu... kazık mı yedim ne.. bunlar bu kadar pahalımıymış??arkayı geçen ay 10ytl ye değiştirmiştim... orijinal parça takayım diyorum ama...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyclops_

dün ön cam silecek süpürgelerini servisinde değiştirdim.. 2si indirimle 100ytl tuttu... kazık mı yedim ne.. bunlar bu kadar pahalımıymış??arkayı geçen ay 10ytl ye değiştirmiştim... orijinal parça takayım diyorum ama...

ben 35 ytlye haziran ayında silikon olanlarıyla değiştirdim ama ben oto parçacılarından aldım
  • quote:

dün ön cam silecek süpürgelerini servisinde değiştirdim.. 2si indirimle 100ytl tuttu... kazık mı yedim ne.. bunlar bu kadar pahalımıymış??arkayı geçen ay 10ytl ye değiştirmiştim... orijinal parça takayım diyorum ama...

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=26064&productid=otm471137

gerisini sen düşün çok ayıp etmişler bence müşteri hizmetlerine şikayet et silecekleri motorlarıyla falan değiştirseler belki dicem ama sadece süpürgeler

• oy oy oyyyy... resmen kazıklıolar... uzun yola çıkacam yarın.. ondan acele ettim havalar malum yağmur fırtına kıymetini bilmek lazım o zaman ya yaza eskileri takmalı bari.. sıcaklar berbat etti üzerindekileri 2 yazda

tşkrler..

• quote:

Arka silecek lastiğini sadece servistemi bulabiliriz.Başka satan yerler yokmu.Mesela net üzerinden bulan duyan varmı?
  • benide eklerseniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: multimind

benide eklerseniz sevinirim

En kısa zamanda ismini en baş sayfada görebilirsin.Aramıza hoşgeldin
  • hoşbulduk sağolasın...
    ne zaman güncellenir acaba uzun süreceğe benziyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: multimind

hoşbulduk sağolasın...
    ne zaman güncellenir acaba uzun süreceğe benziyor

Güncelleme işini kürsad arkadaşımız yapıyor,foruma nezaman giriş yaparsa isminizi listeye ekleyecektir
  • Ben de girebilir miyim bu kulübe?
  • quote:

Orjinalden alıntı: unsal28

Ben de girebilir miyim bu kulübe?

Tabiki girebilirsin.Yeterki arabanın modeline uyan imzayı imza bölümüne yapıştır.En kısa zamanda ismini ilk sayfada görebilirsin
  • bende klübe üye olmak istiyorum aracım imzamda saygılar...
  • Benide yazarsanız sevinirim

2008 Renault Clio III 1.5 DCI 65HP Autentique
  • quote:

Orjinalden alıntı: K@lken

Benide yazarsanız sevinirim

2008 Renault Clio III 1.5 DCI 65HP Autentique

Kürsad arkadaşımız foruma girer girmez üyelik işlemlerini halledecektir.Hoşgeldiniz
  • yeni üye arkadaşlar hepiniz hosgeldiniz
  • @tturnusol dostum uzun zamandır göremiyoruz seni forumda işlermi yoğun yoksa soğudun mu forumdan.Kaybolma sakın buralardan sen çok lazımsın bize
  • yok dostum ya böyle bir forumdan hiç soğuyabilirmiyim buralardayımda çok takılamıyordum bu aralar, ama şimdi tamgaz devam
  • Arkadaşlar ben en sonunda geldim şimdi üyelik işlemlerini halledeceğim hepinizi bu kadar beklettiğim için özür dilerim
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.