Hayırlı olsun, gülegüle kullan veli07 Daha önce araban varmıydı?
quote:
Orjinalden alıntı: veli07
arkadaşlar bende arabamı yeni aldım ve aranızdayım 2005 model megane sedan 1.4
adnan sende hoşgeldin kulübümüze
dün ön cam silecek süpürgelerini servisinde değiştirdim.. 2si indirimle 100ytl tuttu... kazık mı yedim ne.. bunlar bu kadar pahalımıymış??arkayı geçen ay 10ytl ye değiştirmiştim... orijinal parça takayım diyorum ama...
quote:
Orjinalden alıntı: cyclops_
dün ön cam silecek süpürgelerini servisinde değiştirdim.. 2si indirimle 100ytl tuttu... kazık mı yedim ne.. bunlar bu kadar pahalımıymış??arkayı geçen ay 10ytl ye değiştirmiştim... orijinal parça takayım diyorum ama...
ben 35 ytlye haziran ayında silikon olanlarıyla değiştirdim ama ben oto parçacılarından aldım
quote:
gerisini sen düşün çok ayıp etmişler bence müşteri hizmetlerine şikayet et silecekleri motorlarıyla falan değiştirseler belki dicem ama sadece süpürgeler
oy oy oyyyy... resmen kazıklıolar... uzun yola çıkacam yarın.. ondan acele ettim havalar malum yağmur fırtına kıymetini bilmek lazım o zaman ya yaza eskileri takmalı bari.. sıcaklar berbat etti üzerindekileri 2 yazda
tşkrler..
quote:
Arka silecek lastiğini sadece servistemi bulabiliriz.Başka satan yerler yokmu.Mesela net üzerinden bulan duyan varmı?
benide eklerseniz sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: multimind
benide eklerseniz sevinirim
En kısa zamanda ismini en baş sayfada görebilirsin.Aramıza hoşgeldin
hoşbulduk sağolasın... ne zaman güncellenir acaba uzun süreceğe benziyor
quote:
Orjinalden alıntı: multimind
hoşbulduk sağolasın... ne zaman güncellenir acaba uzun süreceğe benziyor
Güncelleme işini kürsad arkadaşımız yapıyor,foruma nezaman giriş yaparsa isminizi listeye ekleyecektir
Ben de girebilir miyim bu kulübe?
quote:
Orjinalden alıntı: unsal28
Ben de girebilir miyim bu kulübe?
Tabiki girebilirsin.Yeterki arabanın modeline uyan imzayı imza bölümüne yapıştır.En kısa zamanda ismini ilk sayfada görebilirsin
bende klübe üye olmak istiyorum aracım imzamda saygılar...