Telefon diye bişey var veya saate bak saniye tık tık tık
quote:
Orijinalden alıntı: jackosman
quote:
Orijinalden alıntı: TwinExist
Arkadaşım soru başına 1 dakika gibi bir zaman söz konusu değildir. Ki zaten sayısal öğrencisiyseniz sürenin %75'ine yakınını matematik ve fen için kullanırsınız . Dersane sınıfların saat varsa tüm soruları bitirdikten sonra ne kadar zamanınız kaldığına bakmak ve önünüzdeki sınavlarda çözemediğiniz sorulara tekrar göz atmak için ayırdığınız süreyi uzatmak daha mantıklı . Yoksa 1 dakikalık sayaçla ya da kum saatiyle uğraşırken kaybolan zaman ve dikkat ne olacak ? Ki dikkat zamandan daha önemli bir şey sınavda .
Yok hocam zaman yetmiyor , KPSS ye hazırlanıyorum . Beyin Bedava Mode one olabilir mi acaba bende ?
ben de kpss ye hazırlanıyorum ama adım hazırlanıyor çalışmaya başlayamadım bir 82 alsam çok çok yetiyor
quote:
Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL
her soru 1 dk diye bir sey yok bir soru 3 dkdir bir soru 5 saniye sacma yollara basvurmak yerine evde coz kronometreyle 20 soruyu kac dkda cozdugune bak zorla kendini kumla falan olacak degil
quote:
Orijinalden alıntı: f(x)
Telefon diye bişey var veya saate bak saniye tık tık tık
Hocam bu öyle telefona bakılacak bir şey değil . Telefonun kronometresine 2 defa basmak gerekiyor . Saatimin veya telefonumun saatine bakamayacağımı mı düşündünüz anlamadım ? Siz hiç bu yöntemi denediniz mi ? Sanmıyorum . Yapıcı bir fikir söyleyin yahu . Herkesin aklına geleni değil , en basiti değil . Nihayetinde bu fikir bana ait değil ,hocamın fikri .
@bjkjb
20 soruyu 19:58 de yaptığımı düşün diğer 20 soruyu 23 dakikada . Benim amacım bu değil ki ! Benim amacım soru çöze çöze insanın 1 dakika sınırının kendi içinde anlaması ve bunu soru bazında yapması .Saate bir bakıyorum 4 dakikadır aynı sorudayım . E olmaz ki ? Ne çabuk oldu 4 dakika . Öyle olursa tabi yetiştiremem . Öyle bir elim çabuk olacak ki soruyu çözdüğümde sayacı sıfırlayacağım varsın saatı sıfırlamak için vaktim kaybolsun, diğer soruya geçtiğimde 0'dan başlar o . Saliselik olay o önemli değil ...
Redbull reklamındaki satranç saati
Bunun gibi yalnız 1 dakikalık saat arıyorum . Hız kazandırmada ,vakit kaybetmememde etkili olacağını düşünüyorum .
Kum saati olmaz,sen soru erken çözersen ne olucak?Çevirip boşalmasını bekliceksin,sana en iyi satranç saati gider ama sınava mı götüreceksin onu?Soru çözerek alışırsan ihtiyaç duymazsın.
quote:
Orijinalden alıntı: Volleyballer*
Kum saati olmaz,sen soru erken çözersen ne olucak?Çevirip boşalmasını bekliceksin,sana en iyi satranç saati gider ama sınava mı götüreceksin onu?Soru çözerek alışırsan ihtiyaç duymazsın.
Satranç saati süreyi durdurduğu için işime gelmiyor hocam . Ama benim istediğim saatte o tip . Devamlı saniye sayacak üstte butona basacağım saniye hooop 12ye gelecek . Kum saati de işime gelmez , doğru diyorsun .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme