Şimdi Ara

kumanda ir ---> cep tel ir (kızılötesi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üstadlar bi sorum olacak. Bu kumandaların kızılötesi vericileriyle cep telefonlarının ki aynı mıdır?
    YAni şimdi symbianlı tellerde cep telefonuna bi program yükleyip tv kumandası olarak kullanabilmekteyiz. Ancak mesafe çok az bu telefonun ir alıcı-vericisini kumandanınkiyle değiştirip mesafeyi arttıramaz mıyız? çep telefonunu söktüm ve ir vericisi küçük 2 tane siyah ayrı ayrı göz buldum. Kumanda da ise tek bi tane ve büyük var bu konuda bana yardımcı olur musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoWeR_TeCH -- 6 Mayıs 2007; 19:00:24 >

• gözlerin biri alıcı kısmı biride verici kısmı sen onu değiştir bak telefonun ne oluyo
  • peki hocam alıcıyı vericiyi nasıl anlıyacağız???
    Bİ de bu kızılötesini değiştirince telden tele aktarımda sorun çıkmaz değil mi???
  • Dostum alıcıyı vericiyi öğrenmen çok kolay birinin önünü kapatıp tvye tut kumanda programından bir tuşabas tv gerekeni yapıyorsa verici tutmadığın yani önünü kapamadığındır tv gerekeni yapmıyorsa verici tutduğundur.Ayrıca vericiyi değiştirmenin çekim alanında etkisi olur(takdığın ır ye göre artar yada azalır)telde bozulma gibi başka bir etki yapacağını sanmam zaten çıkaracağın ledi saklarsın sorun çıkarsa takarsın tekrar zaten fazla bir işi yok iki lehim sökeceksin.iyi akşamlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cx65 ve ırda cihaz problemi
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.