Şimdi Ara

Küme Düşelim Küllerimizden Doğalım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Compassion

quote:

Orijinalden alıntı: TheBox1907

quote:

10 yıldır Aziz Yıldırım'ın kalması futbolda sizden çok bize yarıyor. Bizde Avrupa'da 3.kupanın peşinde koşarken sizin başkanın zihniyeti bizim peşimizde koşmak. Sürekli bizi konuşmak. Divan kurulunda bile Gs'de şike yaptı yok devlet stat yaptı yok psikolojik üstünlük v.s v.s gibi açıklamalar yapıyor. Bizim başkana bak birde..

Kısacası başkanınızın kalması sizden çok bize yaradı, yaramaya devam ediyor ve edecek.. Buna razıysanız kalsın, bizim işimize gelir. O bizle uğraşmaya devam eder, bizde arayı açarız sağolsun..

10 Yıldır ne yaptınız acaba UEFA kupasından sonra biz güçlendikçe siz gücünüzü kaybetmeye başladınız bunun nedenide Aziz Yıldırımın bizim ekonomimizi kurumsallaşmamızı düzelttiğinden sizde böyle birşey olmadığından farkı açmamızdır10 senedir sizden daha iyiydik fakat artık takıma zarar verdiğini kabul ediyorum gitmelide artık

Galatasaray
    1998:TSYD kupası,Süper lig
    1999:TSYD kupası,Türkiye kupası,Süper lig
    2000:TSYD kupası,Türkiye kupası,Süper lig,UEFA kupası,UEFA süper kupası
    2002:Süper lig
    2005:Türkiye kupası
    2006:Süper lig
    2008:Süper lig, Süper kupa
    2012:Süper lig, Süper kupa
    2013:Süper lig, Süper kupa

Fenerbahçe
    2001:Süper lig
    2004:Süper lig
    2005:Süper lig
    2007:Süper lig,Süper kupa
    2009:Süper kupa
    2011:Süper lig?
    2012:Türkiye kupası

Ek olarak sizin 1 Türkiye kupası daha var..

Ha sen 2.likleri başarı olarak sayıyorsan bilemem ama tarih 2.leri yazmaz..

• imza-mesaj uyumu
  • quote:

quote:

quote:

10 yıldır Aziz Yıldırım'ın kalması futbolda sizden çok bize yarıyor. Bizde Avrupa'da 3.kupanın peşinde koşarken sizin başkanın zihniyeti bizim peşimizde koşmak. Sürekli bizi konuşmak. Divan kurulunda bile Gs'de şike yaptı yok devlet stat yaptı yok psikolojik üstünlük v.s v.s gibi açıklamalar yapıyor. Bizim başkana bak birde..

Kısacası başkanınızın kalması sizden çok bize yaradı, yaramaya devam ediyor ve edecek.. Buna razıysanız kalsın, bizim işimize gelir. O bizle uğraşmaya devam eder, bizde arayı açarız sağolsun..

10 Yıldır ne yaptınız acaba UEFA kupasından sonra biz güçlendikçe siz gücünüzü kaybetmeye başladınız bunun nedenide Aziz Yıldırımın bizim ekonomimizi kurumsallaşmamızı düzelttiğinden sizde böyle birşey olmadığından farkı açmamızdır10 senedir sizden daha iyiydik fakat artık takıma zarar verdiğini kabul ediyorum gitmelide artık

Galatasaray
    1998:TSYD kupası,Süper lig
    1999:TSYD kupası,Türkiye kupası,Süper lig
    2000:TSYD kupası,Türkiye kupası,Süper lig,UEFA kupası,UEFA süper kupası
    2002:Süper lig

Fenerbahçe
    2001:Süper lig

Hocam Türkiyenin en önemli kupası ligdir ve 2004ten bu yana ligde sizden daha başarılıydık ki son maçta kaçan şampiyonluklar var ve TR kupasıda bana göre fazla mühim değil teselli diyebiliriz

• Galatasaray taraftarı haklı bir sezon sekizinci oldular hemen Adnan Polat'ı koltuğundan ettiler.Bizim başımıza gelmeyen badire kalmadı fakat indirebildik mi Aziz Yıldırım'ı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi de hocam 2004'den sonra sizin o 2011'i saymazsak 2 bizim 4 şampiyonluğumuz var. Nasıl siz daha başarılı oldunuz anlayamadım ben.. Son maçta kaçan şampiyonlukları biliyorum ben sizin zaten istikrarınızı hep tebrik ettim ama önceki mesajımda da belirttiğim gibi tarih 2.leri yazmıyor..
  • quote:

İyi de hocam 2004'den sonra sizin o 2011'i saymazsak 2 bizim 4 şampiyonluğumuz var. Nasıl siz daha başarılı oldunuz anlayamadım ben.. Son maçta kaçan şampiyonlukları biliyorum ben sizin zaten istikrarınızı hep tebrik ettim ama önceki mesajımda da belirttiğim gibi tarih 2.leri yazmıyor..

Fenerbahçe
    2004 Süper Lig
    2005 Süper Lig
    2006 SON MAÇTA KAÇAN SÜPER LİG
    2007 Süper Lig
    2007 Süper Kupa
    2008 ŞL Çeyrek Final
    2009 Süper Kupa
    2010 SON MAÇTA KAÇAN SÜPER LİG
    2011 Süper Lig
    2012 sON mAÇTA kAÇAN ŞAMPİYONLUK
    2012 Türkiye Kupası
    2013 Türkiye Kupası ve arada kaçan Türkiye kupası finalleride var fazlasıyla

Galatasaray
    2006 Süper Lig
    2008 Süper Lig
    2011 Süper Lig
    2012 Süper Lig
    2012 Süper Kupa
    2013 Süper Kupa
    2013 ŞL Çeyrek Final

Hocam Görüldüğü gibi

FB:8
    GS:6

Kupa Sayısı ve son 2yıldanda söz etmiyordum son 2yıl siz daha başarılıydınız fakat bizde çok yıprandık ama onuda dahil ettimFenerbahçe
    2004 Süper Lig
    2005 Süper Lig
    2006 SON MAÇTA KAÇAN SÜPER LİG
    2007 Süper Lig
    2007 Süper Kupa
    2008 ŞL Çeyrek Final
    2009 Süper Kupa
    2010 SON MAÇTA KAÇAN SÜPER LİG
    2011 Süper Lig
    2012 sON mAÇTA kAÇAN ŞAMPİYONLUK
    2012 Türkiye Kupası
    2013 Türkiye Kupası ve arada kaçan Türkiye kupası finalleride var fazlasıyla

Galatasaray
    2006 Süper Lig
    2008 Süper Lig
    2011 Süper Lig
    2012 Süper Lig
    2012 Süper Kupa
    2013 Süper Kupa
    2013 ŞL Çeyrek Final

Hocam Görüldüğü gibi

FB:8
    GS:6

Kupa Sayısı ve son 2yıldanda söz etmiyordum son 2yıl siz daha başarılıydınız fakat bizde çok yıprandık ama onuda dahil ettim

• Sonuna kadar katılıyorum. Aziz başkan kalmalı.
  • Hocam yanlışın var. Bak şimdi

Etti mi 8 kupa..

Şimdi size bak

2013:Türkiye Kupası

Etti mi 8.. Şu 2011'i çıkarırsak eder 7..

Yani durum ortada. Bak tekrar ediyorum sen şampiyon olamadığın ama 2. olduğun sezonları(nasıl olursa olsun) başarı olarak sayarsan sözüm yok, ama dediğim gibi tarih şampiyonları yazar.. Kaldı ki Aziz Yıldırım 2004'den sonra başkan olmadı neden 2004'ü baz alıyoruz.. Ondan önceki dönemin günahı ne? Kaldı ki siz son 2 yıl biz çok yıprandık onlardan söz etmiyorum demişsiniz ama biz yıllardır nelerden yıprandık söz ettik mi?

• quote:

Hocam yanlışın var. Bak şimdi

Etti mi 8 kupa..

Şimdi size bak

Yani durum ortada. Bak tekrar ediyorum sen şampiyon olamadığın ama 2. olduğun sezonları(nasıl olursa olsun) başarı olarak sayarsan sözüm yok, ama dediğim gibi tarih şampiyonları yazar.. Kaldı ki Aziz Yıldırım 2004'den sonra başkan olmadı neden 2004'ü baz alıyoruz.. Ondan önceki dönemin günahı ne? Kaldı ki siz son 2 yıl biz çok yıprandık onlardan söz etmiyorum demişsiniz ama biz yıllardır nelerden yıprandık söz ettik mi?

Hocam farkettiysen yinede yazdım dedim yani başarı bakımında TR kupasını saymak bile istemiyorum ama saydım hepsini ve 2008 dışında hep şampiyonluğa oynayan son maçta kaçırılan şampiyonluklar vs varken siz bi sezon 4. bi sezon 6 bi sezon 8.olduğunuzdan daha başarılıyız dedim yani istikrardan söz ediyorum 2004 ten öncesi iseki orda sizin başarınıza birşey demedim zaten herşey 2003-2004ten sonra yerine oturdu 1998-2004 arası siz daha başarılıydınız

• evet fenerbahçe adına çok şey değişilecek dendi bende hatırlıyorum o sözleri... değişti de; Ali Şen dönemindeki sempatisi yok fenerbahçenin bende!
  • quote:

quote:

Hocam yanlışın var. Bak şimdi

Etti mi 8 kupa..

Şimdi size bak

Hocam farkettiysen yinede yazdım dedim yani başarı bakımında TR kupasını saymak bile istemiyorum ama saydım hepsini ve 2008 dışında hep şampiyonluğa oynayan son maçta kaçırılan şampiyonluklar vs varken siz bi sezon 4. bi sezon 6 bi sezon 8.olduğunuzdan daha başarılıyız dedim yani istikrardan söz ediyorum 2004 ten öncesi iseki orda sizin başarınıza birşey demedim zaten herşey 2003-2004ten sonra yerine oturdu 1998-2004 arası siz daha başarılıydınız

İstikrar konusunda haklısın ona bir şey diyemem ama sadece sonucu yani kupayı düşünürsek biz daha başarılıyız.. Neyse daha fazla uzatmayalım iyi günler dilerim..

• Hala Aziz Yıldırım'ı mı savunuyorsunuz?O dediğiniz küme düşme muhabbetini 2 yıl önce de yapabilirdik ama basiretsizlik yapıp kulübün başındakiler düşürmedi bizi,yemedi.Eğer düşmüş olsaydık bu 2 yıl içinde hem cezamızı çekmiş hem de aklanmış ve tertemiz sayfa açmış olarak yolumuza devam ederdik.Şimdi kaybettiğimiz 2 yıl var ve bir de buna +2 yıl gelecek.Minimum 4 yıl heba oldu yani.O da sadece kağıt üzerinde.

Ha derseniz ki sen Fener'in küme düşmesinin ne anlama geldiğini biliyor musun,rakipler arayı açıp giderdi.Sanki şimdiki tablo çok parlak.Juventus 5 yılda toparladıysa Türkiye ortamında Fener en kötü 3 yıla eskisi gibi olurdu.Ama saolsun ne bizi düşürdüler ne de biz kendimiz o konuda cesaretli adım attık.Hem etimizden sütümüzden faydalandılar(Yayın ihalesi,futbol pazarı vs) hem de her türlü eziyeti çektirdiler.Durduk yere çektirmediler tabii bunu.Bu olaylardan dolayı oldu.

• İşte sonunda aklı selim bir ses geldi. evet aziz yıldırım kalmalı.
  • Fenerbahçe anka kuşu mu?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.