Şimdi Ara

Kumtel 70 Lt Fırın Turbo Fırın (BİM 2Agustos) 349TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
3
Favori
30.270
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    insan ucuz diye alıp kanıyor, bir süre sonra ısıtma fonksiyonu azalıyor. en iyisi büyük markalardan almak. benimki lüxell idi, rengini kandım.
  • scorpion20 kullanıcısına yanıt
    Aynı ürünün Luxell olanını gördüm sadece N11 de orda da uçuk rakam yazmışlar.
    Lİnk
    681 tl yazılmış. bu ürünü 38-42 Lt arasındaki fırınlardan büyük oldugu için tercih edecegim ben. yoksa migrosta anneler gününde 260 tl ye 44 litre midi fırın bulmuştum. neyse 2 agustos olsunda gidip görelim inceleyip karar verelim.
  • Mikro dalga ne önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • by_nisay B kullanıcısına yanıt
    bir üstteki mesajda bir süre sonra ısıtma fonksiyonu azalıyor yazmışlar, bunu da bi düşünün alırken
  • f2012 kullanıcısına yanıt
    Maalesef öyle,3-5 fazla verip diğer markaları almak mantıklı.

• Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Saydığım markaların pişirme süresini bilsen bunların ne kadar geç pişirdiğini anlarsın. İdare eder seviye de değil yani. He bütçe meselesi ayrı ,alana da saygı duymak lazım. Herkes iyisini almak ister ama para yetmeyince olmuyor.

• Akel Davlumbaz Fırın almıştı bizimkiler hala kullanıyoruz, bilenler bilir sistemini davlumbazların neyse altta bir üstte bir tane elektrik ısıtma sistemi var ve özelliklerine baktım 600 w x 2 tane ısıtma sistemi var, 1200 w yani bu alet 2500 w deniyor ve bizim davlumbazda diyor ki 42 cm çapında tepsi aldığı yazıyor şimdi bu 70 lt. 'lik olan alet 42 cm. çapında olan bir tepsiyi alır mı acaba o yüzden almayı düşünüyorum, süre dolunca alarm vermesi ve programlanabilir olması gibi özellikleri iyi duruyor bizim akel 'e göre.

Ve arattım muadillerini gayet pahalı internette fiyatlar.
  • Bu şeyin boyutları nedir? Net 70 olması için normal ankastre fırınların boyutunda olması lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    ürünün ne modeli var ne özellikleri. kumtelin sitesinde de yok ürün.
  • Bu bonus flash olayı nasıl oluyor?

Ben anneme fırın araştırdığım dönemde Türk Telekom'da Tekniker olarak çalışırken günde 20 eve arızaya gider, ablalara, teyzelere fırınınızdan mennun musunuz diye sorardım.

Bir çok hanımın Luxell Börekçi ve Yeşil Elma markalı fırınları tercih ettiğini hatta içlerinden bir teyzenin Arçelik, Vestel vs markaları da kullandığını, Luxell'den daha iyisini görmediğini söylediğini hatırlıyorum.

Bu Luxell de Kumtel'in yan markası.

Kuzenim Bim'den Kumtel'in ankastre setini almıştı. Fırında turbo fan olmadığı için yiyecekleri geç pişirip kuruttuğunu söyledi ama bu fırın turbolu olduğu için sorunun olmayacağını, Arçelik fırınların asla daha iyi olmadığını söyledi.

Daha dün iki tane Arçelik bayisine mini fırın sordum, en büyük boyu 50 litre ve boyalı olanı 550, inox olanı 650 lira idi.

Bu fırın hem bayanların beğendiği Luxell ile aynı hem çok uygun hem de 70 litre hacmiyle gayet büyük.

Ben de almak istiyorum ama tereddütteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanKaĞaN -- 31 Temmuz 2019; 12:48:21 >

• HanKaĞaN kullanıcısına yanıt
    bonus flaşta 300tl üzeri alışverişe 20tl bonus var. Kişiye özel olabilir ve miktar degişebilir. bunu da kullanırsam 330tl ye gelecek fırın. fırının hiçbir muadilini göremedim. bugun yine gitim Bim.e ürünü bazen erkenden cıkartıyorlar. a101 de oluyor genelde ama bim.de de olurmu diye baktım. göremedim. Cuma gün 2 farklı bime erkenden pusu kurup almayı düşünüyorum. evde fırın yok ve acelesi olmasada ihtiyac olarak görünüyor. mesajınızdaki gibi luxell kumtel fırınların kullanıcısı cok. bahsi gecen yeşil elma fırını bende cok duydum methedeni. Cuma gün görecegiz bakalım.
  • fırını aldım arkadaşlar. çok şık bir fırın. Eşimle birlikte 2 Bim.de bekledik ancak gördükki eskisi gibi ragbet yok.
    İlk incelemelerde gayet hoş bir ürüne benziyor. ısıtması güzel ancak birşey pişirilmedi daha . ön ayagı eksik cıktı kutudan. kumtel servisini aradım anlattım. birhafta 10 gün içerisinde ürünün ayagı gelecek dediler. iade etmek istemedim gerçekten hoşumuza gitti. ürün yeni üretim o yüzden elimizde parçası yok fabrikadan gelecek denildi.
    detaylı incelemeyi eklerim. 6 taksit yaptım bonusa. ek bonus geldimi takibini yapmadım henüz.

Kumtel 70 Lt Fırın Turbo Fırın (BİM 2Agustos) 349TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_nisay -- 2 Ağustos 2019; 10:40:45 >

Hayırlı uğurlu olsun. Bi pişirme incelemesi yap da bizi de bilgilendir hocam. Bugün sabahtan akşama şehir dışındaydım, gittiğim yerde bi tane bim'e bakabildim, orada yoktu. Yarın buraya da bakacağım nasip varsa alırız...
    Boyutlari sanirim bir ankastre firin kadar var , dogrumudur ?

• Ben de aldım. Fiyata oranla güzel bir fırın. Kapağı iyi ama yalıtım lastikleri çok dandik ve sallanıyor. Düğmeler uzun ömürlü gibi durmuyor. Isıtma çok hızlı gerçekleşiyor. Yuvarlak derin ve dikdörtgen ince tepsisi var. F/P anlamında alınabilir bir ürün. Tek yasadigim icin bana fazlasiyla yeter.

• Ürünü bizde aldık annem için turbo fırın kovalıyordum denk gelmesi güzel oldu. Fırını alanlar boş haliyle yarım saat çalıştırsın en az koku yapıyor atsın kokuyu. Yarın pişirme için deneyeceğiz fikirleri yazarım. Ürün şık ve büyük gerçekten. Bütün tavuk pişirmek daha pahalıya gelebilir elektrik ile ama deneyeceğim.

• Piliç çevirme aparatı nasıl çıkarılıyor bilen varsa tarif edebilir mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Legend_84 kullanıcısına yanıt
    Aynen. Mini fırın kategorisi için çok büyük. Evde koyacak yer düşüncesi nedeniyle almadan geri döndüm, şu an hala karar vermedim.

Ben kapak ve conta kalitesini hiç beğenmedim. O açıdan uzun ömürlü bir alet olmadığı kanaatindeyim. Ama boyuna ve özelliklerine göre inanılmaz ucuz bir şey. Aynısını Arçelik yapsa 1000 liradan Bosch yapsa 1500 liradan aşağı vermez yani o kadar...
  • Arkadaşlar fırın gercekten devasa birşey. mini/midi fırın degil. Hanım kaldırıp taşıyamadı. kapagı çift camlı, bu benim için önemli birşeydi. özellikleri içerisinde görmemiştim. üstü sacı felan vasat durmuyor, renk uyumu ile şık. içerisi galvanizli sactan yapılmış. rezistanslar acık. tavuk cevirme apratı içerisinde, soran arkadaş yukları mesajdaki resimler içerisnde görebilir. turbo fan, fan+çevirme. fan+ışık, sadece ışık gibi secenekleri var. En basit 38 litre fırın 350 tl şuan. bu gercekten bekledigimden dahada büyük cıktı, taşıması zor olabilir. kapak contaları kötü degil.
    Nöbetlerden dolayı kullanmak nasip olmadı henüz.
    eksik gördüklerim; yanlarda taşına tutamaçları yok. o yüzden taşımayı iyice zorlaştırıyor.
    ön sag ayagı eksik geldi. temin edilecek.
    kocaman 2 tepsisi var. yuvarlak olan tepsi hafif egik çıktı.
  • Legend_84 kullanıcısına yanıt
    boyut olarak gerçekten büyük. ölçü atabilirim pazar sabah.
    burdaki bim.lerin birinde (Ankara/Kazan) halen bir adet varmış.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.