Şimdi Ara

Kunduz yerine chatGpt (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yapay zeka kendi yapay zekasını yazınca gelen pişmanlık hissi  

• Ankaratıplı radyo mu istiyo , bu bi ara kardiyo istiyodu radyoya kaydıysa da girişimsel düşünüyodur bunu etkilemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuruyenmuhendis Y kullanıcısına yanıt

Kbb istiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tıpçılarda iyi kazanıyor heee, yeni mezun 70-80k tertemiz. Sen niye para yok dedin tıpta geçenki konuda, uzman olunca 130-140k para miss. Mühendislikte çok absürt firmalara girmediğin sürece tr'de bu paraları geçmen imkansız. O absürt firmalara da 1000 kişi başvuruyor 5 kişi alıyorlar :D

• Nphexy N kullanıcısına yanıt

ya herkes farklı bir şey söylüyor maaş konusunda. tıpta sıkıntı eğitim süresi çok uzun. 6 sene okuyorsun, yks gibi tus'a hazırlanıyorsun 5 sene daha asistanlık yapıyorsun ölme eşeğim ölme. ben okumayı sevmiyorum ki, napcam yıllarca. master yapsam bile yurt dışında iş imkanı yaratır diye yaparım.

Ben kendi bölümümde 3. sınıfın 2. dönemi tam zamanlı çalışmaya başlayacağım mesela. 11 sene sonra (tıp fak. + uzmanlık) da ya bir yerde yönetici olurum ya da kendi işimi kurarım. 11 sene sonra bir doktor yeni uzmanlığını almış oluyor 40'tan önce de kendi kliniğini açması zor.

Hem bizim yurt dışı şansımız da var. ABD'ye avrupa'ya gidebiliriz.

Geçen sene bizim bölümden mezun biriyle konuştum 30larındaydı. o zamanın parasıyla 120 bin tl alıyorum dedi. blockchain yazıyormuş teknik yöneticiymiş.

dreamgames'e girip 150k ile başlarım kafasında değilim. mezun olunca beklentim 3x asgari ücret zaten.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.