Şimdi Ara

Kung Fu Mu ? Aikido Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [size=2] Arkadaşlar Biliyorum bunlarla ilgili çok konu açılmış ama sormak istedim Okullar tatil olduğu için uzak doğu sporları yapmak istedim ve Aikido ile Kung fu arasında kaldım sizce hangisi seçmeliyim ben Nunçhaku (Diğer Adıyla Mınçıka) kullanmak istiyorum kung fu da öğretirlermi Aikido'nun savunma sanatı olduğunu biliyorum Lütfen yardımcı olursanız sevinirim

• Boş iş onlar spor salonunda değil en iyi sokakta yaşayarak öğrenirsin.Oraya vereceğin parayı git bi havuza yada akuaparka kayıt ol orda geçir...
  • Aikido derim çünkü kung fu , wing chun gibi sporlar genellikle para tuzağı oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlar boş işler mınçıka kullanmaya heves etme adamlar silah taşıyor diye içeri atarlar ama ille yapcam diyosan jiu jitsu yada wingchun a git wingchunda sadece savunma alet felan kullandırmıyolar bildiğim kadarıyla

• Krav Maga
  • Allah ne verdiyse ko

• Fung hu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riesso

Onlar boş işler mınçıka kullanmaya heves etme adamlar silah taşıyor diye içeri atarlar ama ille yapcam diyosan jiu jitsu yada wingchun a git wingchunda sadece savunma alet felan kullandırmıyolar bildiğim kadarıyla

jiu jitsu da Mınçıka kullandırıyolarmı ben Mınçıka istiyorum Kung fu da öğretirler mi
  • Kendocuların çeyreğinin geçmişinde aikido olduğunu göz önünde bulundurunca nedense aikido daha çekici geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve tanrı onu yarattı -- 27 Haziran 2014; 23:35:54 >
  • Kick box olum onlar bos is felsefe falan var 5 senede ogreniyordun kick boxta 6 ayda adam olunuyor ben kick boxa baslicam

• quote:

Orijinalden alıntı: internetyasagi

Kick box olum onlar bos is felsefe falan var 5 senede ogreniyordun kick boxta 6 ayda adam olunuyor ben kick boxa baslicam

Kick Box istiyordum ama ailem istemiyor nedense

EDİT:Kung fu da nunçuka (Mınçıka) kullandırırlarmı
  • Kung Fu,Aikido'da bişeyler yapabilmen için uzun süre gitmen lazım.Yaz tatiliyle olacak iş değil.Bence başka spor dallarıyla ilgilen.
  • Dayanabilirsen muay thai en iyileri. Ya da jiu jitsu

• Nunçaku, googleden bak hangi dövüş sanatlarında kullanılırmış. Alttaki sitenin ingilizcesine de bak.

wikipedia.org/wiki/Nunçaku

• güreş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guistick

quote:

Orijinalden alıntı: internetyasagi

Kick box olum onlar bos is felsefe falan var 5 senede ogreniyordun kick boxta 6 ayda adam olunuyor ben kick boxa baslicam

Kick Box istiyordum ama ailem istemiyor nedense

EDİT:Kung fu da nunçuka (Mınçıka) kullandırırlarmı

Kickboks hem zordur hem iyidir ama hocaya bağlıa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.