Şimdi Ara

Kung Fu'ya başlıyorum.Tavsiyeleriniz nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın Kung Fu'ya başlıyorum.Bu konuda tecrübesi olanlar tavsiyelerini paylaşabilirmi ?

• ceki cen izle
  • Mantıklı
  • yaş kaç
  • oooo herkes kungfu partisi isterrrr
    -herkes kungfu partisi isterrr.
  • Yaşım on altı.Biraz geciktiğimi zannediyorum.
  • öncelikle iyi bir çekirge ol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bitir
  • yıl 2012 olacak hala kunfu öğrenince çekicen gibi dövüşceğini sananlar var.
  • Tamam bende funkhu diyorum
  • Bruce Lee filmlerini bul ve seyret..Biraz ileri aşamada çalışırken Sopayı dirseğine vurma dikkat et...Acıdan aklın çıkıyor...
  • Değerli yorumun için çok teşekkür ederim öncelikle.Benim birazda bilgi istediğim konu şu.Filmin dışında yediklerim ve boş zamanlarda yapabileceğim hareketler.
  • zıplayıver çekirge bili bili bili çekirge benim canım çekirge. Şarkısı idolün olsun günde en az 30 kere dinle bu şarkıyı.
  • Açıkçası ben belediyemizin bize sunduğu bir hizmetten yararlanıyorum.Orada pek stil tarzı olacağını zannetmiyorum.Ama olur da orada bilgi verirlerse sana stilimin hangisi olduğunu yazarım arkadaşım.Ama büyük ihtimalle stil yoktur.Değerli yorumun için teşekkürler.

Zıplamaya gelince bana ne gibi yararları olur ? Yani gerçekten zıplamak işe yararmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: commando070707

Açıkçası ben belediyemizin bize sunduğu bir hizmetten yararlanıyorum.Orada pek stil tarzı olacağını zannetmiyorum.Ama olur da orada bilgi verirlerse sana stilimin hangisi olduğunu yazarım arkadaşım.Ama büyük ihtimalle stil yoktur.Değerli yorumun için teşekkürler.

Zıplamaya gelince bana ne gibi yararları olur ? Yani gerçekten zıplamak işe yararmı ?

Stil yok diye bir şey yok. Genel olarak kung fu bir çok dövüş sanatına verilen isimdir.
  • Evet arkadaşım dediğin doğru olabilir.Kung Fu'ya yeni başlayacağım için tecrübesizim.Yarın gittiğimde size daha detaylı bilgiler aktarabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.