bide ss almış yollamış yani tam zamanında ss almak we hide çekmek...zzzzzz
hem bu kadar kıskançlık we çekememezlik ne die canım sende çalış:S
quote:
Orjinalden alıntı: spy__lord
quote:
Orjinalden alıntı: NO_oB
kunt afk iken yanına gloom hound çekmişler ve hazin son
abisi yalan atmayın lan kunt 59 lvl değil bi kere 75 civarlarında lan
ben sana ne diyim ya allah akıl fikir versin
hem adam başka siteden aldım diyo... diyosunuz ki gloom a damage vermişsin hide basmışsın ya adam başka birinin ss ini almış adamın suçu ne ya algı yollarınız mı tıkalı sizin ya
düz hesap 2 milyar olarak aldım 80 lvl ın istedii ex i ve buna göre % i 100m ex edio yani uzun lafın kısası AYIP! ama kim anlar o da muamma
quote:
Orjinalden alıntı: george_2040
insan bi minor basar nasıl adamsın sen ya
harbi ya bi mşinor yapsadn kardeş
o afk olmştur byk ihtimalle
birisi kunt için lwl 75 filan demş
benm bildiğim kunt 80 ?
yazıh yazıh
quote:
Orjinalden alıntı: kingdevil23
La Olm Yaptın Ayıp Lahn Hepimiz Kac Saatimiz Verioz Düsün Adam 80 Lwl Senin Kastın Ona Yan Tarafta %1 Vermes Biras Adam. Ve Sen Cekmissin Belli Oluyor Damageden Hadi Sen Cekmedin Sen Oyuncu Deilmisin Kardesim Minorun Yokmu
aman allahım bu kaçıncı adam başka siteden alıntı yaptım dio
quote:
Orjinalden alıntı: eren2747
onu bunu bırak msn acan kızın adresi ne acaba
şaka bi yana olay kesin budur adam clan istemiştir kunt cvp vermemiştir bu takip etmiştir adam afk olunca öldürtmüştür zaten oyunu oynayanların hemen hemen hepsi KISKANC
su msnyi bende merak ettim walla
quote:
Orjinalden alıntı: mehmetXx
birader sen gavatmsn? ne yatırıyon adamıyazık deilmi piçç
g.zeka.lı adam başka siteden alıntı yapmış onu yatıran kendisi değil
quote:
Orjinalden alıntı: spy__lord
quote:
Orjinalden alıntı: NO_oB
kunt afk iken yanına gloom hound çekmişler ve hazin son
abisi yalan atmayın lan kunt 59 lvl değil bi kere 75 civarlarında lan
Niye yatırdın lem adamı Şaka şaka Yatıran kişiye şöyle bir gönderme yapayım: Yazıklar olsun,kıskançlığın bu kadarı pes valla. Umarım bir gün bunun dersini alırsın ve hatanı anlarsın. Tabi bu foruma takılıp bu yazıyı okursan!!!
ya insan minor çeker adama sonra ss eski adı değişti ve son olarak msn deki kim acaba
quote:
Orjinalden alıntı: arseniCem
ya insan minor çeker adama sonra ss eski adı değişti ve son olarak msn deki kim acaba
quote:
Orjinalden alıntı: __king_of_diez__
Geçen gunde F9 24 saat afk kalmıs worma yatmıs hemen gidip ss sini alam yayınlayayım.Sanki burdakilerinde çok şeyinde...Gereksiz topicc
o wormler 4-5 ay da anca oldürür f9 u
AYIP YA İNSAN Bİ MİNOR YAPAR 80 LVL ADAM
bütün serverların en güçülü asası yatıo ve o adam minorlamıo yazık knight batmış adamlar artık +7 sb için arena yaparlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme