Şimdi Ara

Kuntla Röportaj.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bari çALINTI deseydin dostumwww.knight.....online.gen.tr Knighttan sonra noktalar olmayacak
  • rpörtaj yapan arkadaşın başka işi yok mu acaba
  • LoL Kunt ' Devri Bitti Artık Tek 70 lvl o deiL Tek +8 Dual Shardlı O deiL Bunu Aklınızdan Çıkarmayın
  • saol güzel beğendim
  • yaw sanki cok önemli biri banane kardeşim kunt kim
  • yeteeeerrrrr
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoM_X

yeteeeerrrrr

• kuntun kalabalık yerlere girdiği doğru bi kere 20 - 25 human dolaşıyoduk karşıdan bizim kadar ork geliyordu. z-r yapıyım dedim. Z ye bi bastım kunt. Görmem le yapmam bir oldu 1-2 dakika yatarak durdum zaten bütün humanlar gitmişti. Altta sıralanmıştı..

kunt defandet ****
    kunt defandet ****
    kunt defandet ****
    kunt defander ****
  • loo madem sizeneyse yazmayın alla alla kardesim cok gusel olmus eline saglık
  • kerem mi ??? alla alla ramazan abiye ne oldu alla alla ben bi ceme soram bakayım kerem neci 2 kişi oynuyolar kuntla ama biz ramazan abiyi bilirz garpisedim.. ceme soralım bakalım kerem kimdir....

Weiuwer ..

thanat0s xD TheFrosty xD
  • arkdaslarım kuntu tanıyor besıktastakı kafeye gıdıyorlar onla gorusmeye onlar dedı kunt senın benım gıbı bırı 19 yasında yukarıda 26 yasında yazmısısnız. genede soracagım
  • quote:

Orjinalden alıntı: HloveJ

ben hitmachine ile röpörtaj yaptım kendim. hatta ss bile koydum hitmachine bizim forumun ismini yazmıştı.
    ama kimse ilgilenmedi. adam gelmiş ne ss var ne bişi, bide üstüne alıntı yapmış bu kadar kişi bakmış sadece helal olsu diyorum

Yaptığın ve buraya koyduğun röpörtajın linkini verirmisin.
  • Sende hitmachine ile yaptigin röportaji koy kardes okusun herkes :) onuda koyacaktım ben iyi koymamışım
  • evet arkadaşlar birazdan kunt'un oynadığı cafeye gidicem en alt katta ona ayrılan bir yer var o hep orda oynuor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.