LoL Kunt ' Devri Bitti Artık Tek 70 lvl o deiL Tek +8 Dual Shardlı O deiL Bunu Aklınızdan Çıkarmayın
saol güzel beğendim
yaw sanki cok önemli biri banane kardeşim kunt kim
yeteeeerrrrr
quote:
Orjinalden alıntı: CoM_X
yeteeeerrrrr
kuntun kalabalık yerlere girdiği doğru bi kere 20 - 25 human dolaşıyoduk karşıdan bizim kadar ork geliyordu. z-r yapıyım dedim. Z ye bi bastım kunt. Görmem le yapmam bir oldu 1-2 dakika yatarak durdum zaten bütün humanlar gitmişti. Altta sıralanmıştı..
loo madem sizeneyse yazmayın alla alla kardesim cok gusel olmus eline saglık
kerem mi ??? alla alla ramazan abiye ne oldu alla alla ben bi ceme soram bakayım kerem neci 2 kişi oynuyolar kuntla ama biz ramazan abiyi bilirz garpisedim.. ceme soralım bakalım kerem kimdir....
ben hitmachine ile röpörtaj yaptım kendim. hatta ss bile koydum hitmachine bizim forumun ismini yazmıştı. ama kimse ilgilenmedi. adam gelmiş ne ss var ne bişi, bide üstüne alıntı yapmış bu kadar kişi bakmış sadece helal olsu diyorum
Yaptığın ve buraya koyduğun röpörtajın linkini verirmisin.
Sende hitmachine ile yaptigin röportaji koy kardes okusun herkes :) onuda koyacaktım ben iyi koymamışım
evet arkadaşlar birazdan kunt'un oynadığı cafeye gidicem en alt katta ona ayrılan bir yer var o hep orda oynuor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme