Şimdi Ara

Kupa 1400 sizce iyimi kötümü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, şuan köyüm 7.seviyeden 8 e inşaa oluyor 4 gün sonra bitecek, toplar 8 havanların 2 si 4 birisi 5, okcu kuleleri 7, hava savunma 2 seviye. Altın madenleri 10, iksir madenleri 9 seviye.

Asker kışlası ejderhada
    Barbar kral seviye 1
    4 inşaatcı mevcut, şuan ki durumda 8 .seviyeye geçiyor, kupayı 1400 yaptım fakat burda mı durmak gerekiyor yoksa 1000 lere düşmek mi ? 1000'e düşersem 300 bin altınlı ganimetleri görebilirmiyim ?

• ben 1500 kupadayim daha 100 bin ganimete rastlamadim bilmiyorum nedir bu çektigim askerlerin masrafi bile karşilanmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Originals

ben 1500 kupadayim daha 100 bin ganimete rastlamadim bilmiyorum nedir bu çektigim askerlerin masrafi bile karşilanmiyor

Ben 300 400 görüyorum arada fakat çok güçlü adamlar clanda benden düşük seviye adamlar 200 300 ganimet topluyor paso madenler olmasa batacaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bmw.

quote:

ben 1500 kupadayim daha 100 bin ganimete rastlamadim bilmiyorum nedir bu çektigim askerlerin masrafi bile karşilanmiyor

Ben 300 400 görüyorum arada fakat çok güçlü adamlar clanda benden düşük seviye adamlar 200 300 ganimet topluyor paso madenler olmasa batacaz.

aynen hocam benimde öyle klandaki adamlarim paylaşiyor 20 lvl alt kupadalar ganimetlerin alasini aliyorlar

• quote:

quote:

quote:

aynen hocam benimde öyle klandaki adamlarim paylaşiyor 20 lvl alt kupadalar ganimetlerin alasini aliyorlar

Oyunda önemli olan köy değil stratejidir zaten.

• Daha bu sabah altın sayım tamamen sıfırlandı bence 1000-1200 arası idealdir
  • Altını olan köy bulamıyorum, 1000 1200 lerdede yoktu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    60 BIN TLYE SİZCE NE ALMALIYIM
    9 yıl önce açıldı
    Oynadığım kupon sizce nasıl ?
    12 yıl önce açıldı
    Bu değerler nasıl sizce??
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Kupa 1400 sizce iyimi kötümü ?
  • quote:

Altını olan köy bulamıyorum, 1000 1200 lerdede yoktu ?

Hocam belkide sanstir dun altinim sifirlanmasina ragemen tesla bastim

• bence 1300-1500 arası en iyi kupa sayısı tabi çok yüksek level değilseniz.
  • Köy binan bitince havanlarla hava savunmasına ağırlık ver hava savunması ileri için çok lazım olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.