Şimdi Ara

Kupa Kasma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olucak hızlı kupa kasma taktiği var mı?
    Ben hep savaşa giriyorum şu anda köyüm 39 level ve altın 3deyim (1436)kupam var.
    Savaşa girdiğimde çok asker harcıyorum.Tabi insanda üzülüyor çok asker harcıyorum diye
    benim sorum kısa yoldan fazla asker harcamadan kupa nasıl kasabilirim?
    (Yardımcı olursanız sevinirim.)

• Neden kupa kasmak istiyorsun ki? Seviyem sana yakın ben 1200 kupada sabit tutuyorum kendimi. 1300 üstüne çıkınca zorlu kişiler geliyor her savunmayı kaybediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Neden kupa kasmak istiyorsun ki? Seviyem sana yakın ben 1200 kupada sabit tutuyorum kendimi. 1300 üstüne çıkınca zorlu kişiler geliyor her savunmayı kaybediyorum

benim bu oyunda amacım kupa kasıp yükselmek eğer ben sınırda durursam ne anlamı kalırki oyunun.?
  • Herkesin amacı o. Benim yaptığım sislerin içinde kalıp kendini geliştirmek ve birden yükselişe geçmek. Senin amacın ise neyin var neyin yok her şey ile yükselmeye çalışıyorsun ki bu bir yerde duraksar elbet. Şuan köyüm 1600 kupa değerinde. 2 haftaya 2000 kupa için yükselişe geçicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demacia -- 27 Ocak 2014; 18:31:51 >
  • quote:

Herkesin amacı o. Benim yaptığım sislerin içinde kalıp kendini geliştirmek ve birden yükselişe geçmek. Senin amacın ise neyin var neyin yok her şey ile yükselmeye çalışıyorsun ki bu bir yerde duraksar elbet

Benim şu anda duvarlarım altın seviyede havanlar okçular yüksek topçlar falan benim savunma unsuralarım bitti şimdi saldırıya geçiyorum.
  • Benimkilerinin %80'ni kristal gerisi altın dediğin diğer şeylerde belediye binasına göre son seviyede.

Asker zaiyatı az olarak kupa kasmak istiyorsan eşleşme çok araman gerekir. Bazıları köy binasını dışarı koyar, 2 asker alırsın. Barbar kral ya da gizli tesla falan görürse 15 okçu daha koyarsın. Ya da savunması zayıf olan birini bulursun. Yani eşleşme bulman gerek. İlk eşleşmede adama dalma direkt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demacia -- 27 Ocak 2014; 18:36:09 >
  • quote:

Benimkilerinin %80'ni kristal gerisi altın dediğin diğer şeylerde belediye binasına göre son seviyede

Benimde senin gibi ama duvarlarım kristal değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • okçu al fazlasıyla sonra sadece köy binası dışlarıda olan köylere dal 5 10 kupa gelir ama 5 okçu gider ama sakın 5 okçu yapıp gitme her ihtimale karşı devin fazladan 40 okçun vb askerlerinde olsun bu sırada yükselmek için kupa kasma görev yapmak için kupa kas en iyi ganimet 1100/1500 kupa aralığında yukarısına çıkınca gelişemezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MesutKolat

quote:

Neden kupa kasmak istiyorsun ki? Seviyem sana yakın ben 1200 kupada sabit tutuyorum kendimi. 1300 üstüne çıkınca zorlu kişiler geliyor her savunmayı kaybediyorum

benim bu oyunda amacım kupa kasıp yükselmek eğer ben sınırda durursam ne anlamı kalırki oyunun.?

Herkesin amacı o ama sen daha işe yeni girmişsin hemen müdür olayım diyorsun ki, bu içi boş bi müdürlükten ileri gidemez, sen adımlarını sağlam atman lazım, levelin 100 ü geçmeden kupa kasmaman yararına olur, senin şu anki tek amacın toplayabildiğin kadar altın ve iksir çalmak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: krıtoz

quote:

Orijinalden alıntı: MesutKolat

quote:

Herkesin amacı o ama sen daha işe yeni girmişsin hemen müdür olayım diyorsun ki, bu içi boş bi müdürlükten ileri gidemez, sen adımlarını sağlam atman lazım, levelin 100 ü geçmeden kupa kasmaman yararına olur, senin şu anki tek amacın toplayabildiğin kadar altın ve iksir çalmak...

Ben baya ganimet kastım sonra duvar yükseltti e dedim kupa kasayım başladım saldırmaya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Biri işsizliğin dibine vurup 14 levelda kristal lige girmişti. Videoyu şuan bulamadım ama youtube da aratırsan bulabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam nabza göre şerbet vermen lazım. Köyün gelişsin, bir yandan ideal kupa sayısında kal. Yükselince ister istemez kupa sayın da artacak, acele etmeni gerektirecek bir şey yok. Kupa sayın çok fazla, adam akıllı ganimet kasamazsın çıkan rakiplerden.
  • Bazı kişiler merkezlerini dışarı koyuyor onları kolla 1 askerle bile kupa alırsın az ama yinede asker kaybetmeden sonuçta.
  • quote:

• intikam al
  • Kazanıp, kaybedince ne kadar kupa puanı alacağımız nasıl belirleniyor?

Mesela benim 200 kupam varken. Biri saldırıp %100 malup ederse tüm kupaları kaybediyor muyum?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.