Şimdi Ara

Küpe Takmak İstiyorum Ama . . . (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lljoenll

quote:

Orijinalden alıntı: bigban35

quote:

quote:

quote:

Halka gitmez bu tipe beyaz taşlı tak daha iyi durur.Ayrıca deldirmeden önce bir süre mıknatıslı kullan beğenmezsen deldirmezsin kulağını.

Sanki Halka Daha iyi duracakmıs gıbı Geliyor

Sen bilirsin ama saçlarını uzatmadan halka takma cidden kötü durur.

Saçlarda adam akıllı uzamıyor bı uzatayım dedım saçlar dık havaya havaya uzuyor :D

Saçlarına ara makas attır veya ustura ile traş eden bir berbere git, benim saçlarım da bonus gibi uzuyordu birkaç defa ustura ile traş etti berber şimdi normal uzuyor

onu bir kere yaptım Canım cok Acıdı gözlerimden yas geldi :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Halka gitmez bu tipe beyaz taşlı tak daha iyi durur.Ayrıca deldirmeden önce bir süre mıknatıslı kullan beğenmezsen deldirmezsin kulağını.

Saçlarda adam akıllı uzamıyor bı uzatayım dedım saçlar dık havaya havaya uzuyor :D

Saçlarına ara makas attır veya ustura ile traş eden bir berbere git, benim saçlarım da bonus gibi uzuyordu birkaç defa ustura ile traş etti berber şimdi normal uzuyor

onu bir kere yaptım Canım cok Acıdı gözlerimden yas geldi :D

Nasıl canın acıdı yahu, ben usturayla traş derken saçlarını kazıtmaktan bahsetmiyorum makas yerine ustura kullanıyor berber o şekilde kesiyor saçların kabarıksa yatışıyor

• Kendine bir küpeye takabilirsin,eminim daha düzgün birşey ortaya çıkacak
  • Hihi gunah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klavuz Karga

Kendine bir küpeye takabilirsin,eminim daha düzgün birşey ortaya çıkacak

Cümleyi anlayamadım kusura bakma
  • quote:

Küpe Takmak İstiyorum Kulaklarım biraz kepçe Saçları kısa kestırınce hepten meydana cıktı bırazda kılom var . Yakışır mı Yakışmaz mı Bı goruslerınızı alayım dedim.
    Birde Bir Kaç Yerde Günah Diye okudum onun hakkında bılgı almak ıstıyorum

Küpe Takmak İstiyorum Ama . . .

Yeni Traş oldum Saçlarıda ilk defa boyle kestırıyorum cok cırkın oldu kulaklar kucuk ve kepce gibi geliyor.Bu saç stili kafamı daha uzun gösterdi
    Bu Arada Halka Şeklinde Küpe Takmayı dusunuyorum

Koruma kalkanı devrede .

• Benim de kulaklarım kepçedir. Sol kulagımda 3 sağ kulagımda 1 delik var. İki kulağa da halka takıyorum. Soldaki halkanın üstüne de iki tane ok gibi sivri olan küpelerden takıyorum. Gayet de iyi oluyor. Kepçe dediğime bakma yani açık biraz ama kepçe kulak bambaşka oluyor. İstersen pm ile fotolarımı atarım 2- 3 tane , ona göre karar verirsin
  • quote:

quote:

quote:

Ne alaka ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain.America

quote:

quote:

quote:

Ne alaka ?

Adamın yüzü uzun ve kulakları çok belirgin halka o yüzden yakışmaz, uzun saç yüzünü ve kulaklarını biraz kapatır ve halka daha iyi durur. Benim görüşüm budur.

• Kesinlikle yakışmaz kepçe kulakların var zaten bide onla ne olur düşünemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain.America

Benim de kulaklarım kepçedir. Sol kulagımda 3 sağ kulagımda 1 delik var. İki kulağa da halka takıyorum. Soldaki halkanın üstüne de iki tane ok gibi sivri olan küpelerden takıyorum. Gayet de iyi oluyor. Kepçe dediğime bakma yani açık biraz ama kepçe kulak bambaşka oluyor. İstersen pm ile fotolarımı atarım 2- 3 tane , ona göre karar verirsin

Dostum foto yollayabılırmısın ?

Saçı Az da olsa uzatıp oyle deldırmeyı dusunyiuyorum suratım uzun saçıda çok çirkin kesti berber kafa iyice uzun gosterdı
  • bu foto istenirse dh efsanesi yapilir

• benimde sol kulak normal sag kepce bende takacam ama yakışırmı acaba

• bende kepçe kulaklıydım estetik oldum kurtuldum. kepçe kulaklıyken küpe takmayı çok düşündüm ama kulakları ortaya çıkarmaktan başka bir işe yaramadı güzel de durmuyordu. benim tavsiyem saç kesiminize dikkat edin sakal kesiminize dikkat edin.

ayrıca fotograftaki arkadaşın kulakları bence kepçe değil. sadece biraz öne doğru ama kepçe sayılmaz bence bu durumdaki kulaklara küpe takılabilir abes durmaz.
  • Estetik olduğunuza göre durum ciddiydi sanırım fotoğrafı var mı önce ve sonrasının?

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

Estetik olduğunuza göre durum ciddiydi sanırım fotoğrafı var mı önce ve sonrasının?

öncesinin fotografları bilgisayarda yok. sonrasının fotograflarına örnek avatarımda olan fotograf. durum ciddiydi lisede kızlar dalga geçerdi arkamdan hareket yapanlar mı dersin yüzüme utanmadan direkt olarak maymun diyenler mi dersin..lise iki'de ameliyat oldum o tarihten sonra bu sefer kendime güvenim geldi okulun en populer erkeklerinden oldum bu durum üniversitede de devam etti.

kulaklarım büyük değildi ama öndeydi...merlinden daha fazla diyebiliriz. elflerden hallice

• tak beğenmezsen çıkar delik kapanır
  • çok büyük günah cayır cayır yanarsın.
  • küpe kadın süsüdür erkek süsü değil.

bilimsel bir araştırma

erkeklerde de kadınsı hormonlar var ama bunlar çok az. kadınsı uğraşlar içinde olan
    erkeklerde bu tarz hormonların üretimi artarak nonoş olmaya başlarlar. Aynı şey
    kadınlar içinde gerekli. tabi bu bi anda olmaz yavaş yavaş 6 7 yıl sonra bide bakmışın
    olmuşun yusyuvarlak. dikkat etmek lazım.

bana bişey olmaz deyip risk almak istiyorsan senin bileceğin iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramzeyu -- 14 Eylül 2013; 10:55:40 >
  • Günah günah takma sen
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.