Şimdi Ara

Kur HDD bulamıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yıllardır güzel güzel format atarım. Bu Recovery Sata hdd falan insanı çileden çıkartıyor. Bende Toshiba Satellite U300 - 13 M marka laptop var. Bu lap topa format atmak istiyorum ancak pc yeniden başladığında tam yükleme kısmına geliyorum. Kur Bilgisayarınızda takılı hiç bir sabit disc bulamadı diyor. Muhetemelen sata diskten kaynaklanıor ama bios da sata yı iptal etmek için seçenek yok. elimde SP3 lü Windws. XP Cd si var. Bir türlü işin içinden çıkamadım. Ne yapmam lazım yardımcı olacak var mı ?

• xp kuracak iseniz; Sata destekli bir kurulum CD si ile kurulum yapmanız gerekir ya da bios dan ayar yapıp IDE moduna alacaksınız. Ya da 7 veya 8 gibi sata destekli işletim sistemi kurmalısınız.
  • Evet XP kurucam ama şöyle bir sorunum var. 1. Si Sata destekli xp cd si yapmayı bilmiyorum. Elimdeki XP cd si SP3 destekli. Bios ta da İDE modu diye bir secenek yok malesef. Ayrıca internete telefonu modem olarak kullanarak giriyorum çünkü modemim de bozuldu :))) çok zor durumdayım bildiğiniz gibi değil :)
  • Sata driverları da ekledim Windws. Xp cd si oluştudum ama onda da görmedi malesef.
  • xp kurulumu başlarken, önce f6 ya basarak hdd sürücüsünü yükleyebilirsiniz.
  • peki af buyurun bu hdd sürücüsü nerde acaba ? Birde ben XP kurulumuna başlayamıyorum çünkü kur hdd görmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadriceps -- 2 Temmuz 2013; 0:20:12 >
  • raid denetleyicileri harddiski görmeden önceki aşamalarda yüklersin zaten. ama o yöntemler artık pek tercih edilmiyor. sen anakartına uygun olan ide raid denetleyicilerini indirip nlittle kullanarak elindeki xp içine entegre et sorunun çözülecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben Sata 32 bit sürücüleri XP Service 3 paketli windowsa ekledim ama malesef olmadı. Yine görmedi Birde sayın techman64 'ın dediği gibi ide raid denetleyicilerini indirip entegre edeyim bakalım olacak mı ? Teşekkürler.
  • Bu ide Raid denetleyicileri nereden bulunur acaba yardımcı olur musunuz araştırdım ancak bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadriceps

Bu ide Raid denetleyicileri nereden bulunur acaba yardımcı olur musunuz araştırdım ancak bulamadım.

Selam
    Size en son sürümünü verebilirim ama bunu ISO dosyası hazırlarken nasıl entegre edeceğinizi biliyor musunuz?
    Eğer yapamam diyorsanız, servis ve internet caffe çalıştıran dostlarım için son olarak Nisan ayında hazırlamış olduğum ve güncel olan orijinal Microsoft MSDN yazılımı olan XP Professional sürümünün linkini PM ile gönderebilirim..

Bu AHCI entegreli ve tüm anakartları sorunsuz çalıştırabilen bir derleme sistemidir.
    Bilginize ve kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

Orijinalden alıntı: Quadriceps

Bu ide Raid denetleyicileri nereden bulunur acaba yardımcı olur musunuz araştırdım ancak bulamadım.

Selam
    Size en son sürümünü verebilirim ama bunu ISO dosyası hazırlarken nasıl entegre edeceğinizi biliyor musunuz?
    Eğer yapamam diyorsanız, servis ve internet caffe çalıştıran dostlarım için son olarak Nisan ayında hazırlamış olduğum ve güncel olan orijinal Microsoft MSDN yazılımı olan XP Professional sürümünün linkini PM ile gönderebilirim..

Bu AHCI entegreli ve tüm anakartları sorunsuz çalıştırabilen bir derleme sistemidir.
    Bilginize ve kolay gelsin..

Yani yine NLitle programı ile heralde entegre ederiz. valla PM beni çok sevindirir tabi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.