Şimdi Ara

Kural dışı başlık. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
6.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu cihazlar hangi tür TV'lerde kullanılabilinir.
    Evde LG 'nin bir TVsi var, resim falan açıyor ancak video oynatamıyor sanırım, video oynatabilmesi için hama kumandayla özelliğin aktif edilmesi gerekiyormuş.
    Şimdi ben konudaki cihazlardan satın alırsan kullanabilir miyim yoksa hiç heves etmeyeyim mi?
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agamli

quote:

Orijinalden alıntı: rfve : bu tomato satıcısının linki varmı ?

quote:

Orijinalden alıntı: rfve : bu tomato satıcısının linki varmı ?

illa Tomato olmak zorunda değil, biraz daha pahalı satıyor, ama bir üye Tomatodan alışveriş etmiş ve sıkıntı olmamış diye ona alibabadan ug802 için mail atmıştım.
    ama artık mk808 daha mantıklı geldi bana, aliexpress te var linki, android 4.1 demiş ve $78 fiyat çekmiş kargo dahil. parça olursa 73 diyor, biri 100 parça alsa 60a anlaşır bence

http://www.aliexpress.com/item/Dual-Core-HD-Mini-PC-for-Android-4-1-IPTV-Google-TV-Android-Box-1GB-DDR3/641552825.html

tabiki Tomato lması lazım değil ancak cortex a9 (dual core ) işlemcili cihaz için
    54 usd fiyat aldım demiştin. o nedenle tomatoyu sordum.? fiyat bu ürün için değilmiydi.

sadece android güncellemesiyse fark 24 usd fark verilmez boşuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 28 Eylül 2012; 16:01:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rfve

tabiki Tomato lması lazım değil ancak cortex a9 (dual core ) işlemcili cihaz için
    54 usd fiyat aldım demiştin. o nedenle tomatoyu sordum.? fiyat bu ürün için değilmiydi.

sadece android güncellemesiyse fark 24 usd fark verilmez boşuna

http://www.alibaba.com/product-gs/630762031/Hotest_Android_4_0_Smart_tv.html
    buraya mail attım, kargo hariç $54 diye dönüler ama 5 parça için sormuşum, tek parçada $58 fln diyebilirler tabi.

• cortex a9 içi 58 usd bile çok iyi fiyat ancak gönderi ücreti dahil olmaması kötü.

keza en son klavye + kumanda birarada olan set için benzer durumda fiyat almıştım.
    25 usd cihaz fiyatı vardı 28 usd shipping dedi çinli amcam

bakalım mail attım
    Tomato amcam ne diyecek.

--
    bu arada genel olarak shipping için HONKONG Air maili tavsiye ederim.
    Chinaposttan daha hızlıdırlar.
  •  Kural dışı başlık.

http://www.ever-buying.com/product196880.html (Aradaki treyi kaldırın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancantürk -- 28 Eylül 2012; 19:12:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancantürk

Kural dışı başlık.

http://www.ever-buying.com/product196880.html (Aradaki treyi kaldırın)

tek çekirdek işlemci bu. chipin üreticisi açık kaynağını yayınlamış linux vb sürümler kolay üretiliyor. allwinner işlemcinin çift çekirdekleri çıktığında mk808den daha iyi olacak.

mk808 çift çekirdek ama açık kaynak değil yayınlamayıda düşünmüyor gibi üretici, geliştirilmesi zor.

• peki bu cihazlara logitech in kablosuz klavye mouse seti uymazmı.
  • bu cihazlarla digiturkplay izleyebilir miyiz
  • android uygulamaları digiturkun tabikide izleyebilir siniz :)
  • http://www.geekbuying.com/item/MK808-Dual-Core-Android-4-1-Jelly-Bean-TV-BOX-Rockchip-RK3066-Cortex-A9-Mini-PC-stick-307415.html

64,99 usd + FREESHPPİNG ( 3 USD İndirim konu ile 61,99 USD )

http://www.geekbuying.com/item/In-Stock-New-Dual-Core-UG802-Mini-PC--Android-4-0-4-TV-Box-IPTV-1-2GHz-Cortex-A9-Rockchip-3066-Quad-Core-GPU-1GB-RAM-4G-ROM-w-HDMI-USB-Host-306693.html

59,99 USD + FREESHİPPİNG ( 3 USD İndirim konu ile 56,99 USD )

**

50 usd üstü 3 usd indirim kodu
    VUOAVEHL

bu fiyatlar ile dualcore işlemcili cihaz bulmak süper.
    ihtiyacı olanlar için süper bir fırsat bence

• ne oldu şimdi

ug808 mi alınmalı

klavyeyi TR piyasasından bulamazmıyız ?
  • bu arada iki cihaz arasındaki fark nedi diye merak edenler için

Kural dışı başlık.
  • bir de elinde ürün olan arkadaşlar ayrıntılı bir inceleme yapabilse keşke.. mesela mk808 e android telefonuyla kumanda edilen programı kullanan var mı arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

bu arada iki cihaz arasındaki fark nedi diye merak edenler için

Kural dışı başlık.

bilgiler için teşekkürler,

bu siteden alıveriş yapan oldumu. alibaba yımı tercih etmeli.
  • UG802 ile ilgili yabancı forumlarda ciddi şekilde wireless sorunları olduğu söyleniyor.. Modemin çok yakınında olmasına rağmen yine de internete bağlanmadığını söylüyorlar. Alan arkadaşlardan böyle bi problem yaşayan var mıdır?
  • mk 808 daha iyi gibi sankii
  • ikiside tırt
  • Teknolojilerini bilmem ama araştırdığım kadarı ile rikomagic firması yanı mk802 leri üreten firma çok daha profesyonel ve yazılım desteği olarak daha iyi. Cihazın forum sitesi mevcut ve teknik destek veriyorlar. Yabancı sitelerde biraz araştırın, unofficial çalışma yapan bir sürü insan var mk802 için. MK808 veya UG802 için destek veren veya ben üreticisiyim diyen bir site veya yeni yazılım çıkaranı gördünüz mü? Hatta RK3066 için çip firması tarafından kaynak kodu yayınlanmamasından ötürü 3. parti firmaların destek veremediğinden bahsediliyor.

Rockchip RK3066 lerin 600hz den sonra baya ısındığını okudum. Adamlar boşuna ısı dağıtıcı plaka kullanmamışlar.
  • Yine böyle stick şeklinde

Google Nexus TICK

Android 4.2, quad core 2ghz, WI-FI, 8gb dahili bellek+cloud, USB, HDMI OUT, bluetooth, +Google desteği
    fiziksel android klavye/gamepad kutudan çıksın ve Türkiye'de satışa sunulsun

ekran yok, kamera yok, 3g yok, batarya yok, dahili hoparlor yok, full robot üretim yaparsın, çünkü komplike bir şey değil, işçilik masrafını da düş.
    yeterli işlemciyi tedarik edebilsin yeter.
    Bir zahmet de kar etmeyiversin, madem her eve google sokuyoruz.
    49$

politikalarına da uyuyor, neden olmuyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.