Ben pazarlıkla 30 YTLye aldım ... Önce 40 filan dedi ama ...
quote:
Orjinalden alıntı: spooky1905
quote:
Orjinalden alıntı: kivanck
Ben Beyza Cases aldım ve kullanıyorum, çok memnunum. Kaliteli duruyor ve kullanımı da çok rahat. Altında şarj ve hoparlörler için boşluk da var.
Kadıköyde Yazıcıoğlunda girişin üstündeki katta bir dükkandan aldım.
bu beyza marka kiliflar web sitesinde 39 ytl'den basliyor. sen kaca aldin acaba?
oncelıkle selamlar arkadaslar uzun suredır takıpteyım forumda artık uye olma zamanı gelmıstı:)
ıphone kullanıcısı olarak kılıf gerçekten cok sorun oluyordu ınteretten sılıkon kılıf aldım sımdı gayet guzel bıraz cepten cıkartırken zorlanıyosun ama o kadar da olsun fıyatı da 15 lıra hemde satan arkadas ıstanbulda oldugundan urunu kendısı getırdı. ben memnunum belkı ısınızı yarar
hocam bu urunun aynisini karakoy altgecitte denedim baktim fakat kenarlari disa dogru cikintili ve sert oldugu icin hosuma gitmedi. bunlarin bir de kenarlari icten dikisli ve derisi daha yumusak olanlari var, onlardan getirebilirsen daha cok satabilecegine inaniyorum (daha once bir topicte de bu kilif konusunda "keske bundan bulsak da alsak" seklinde kalabalik bir talep oldugunu hatirliyorum) unutmadan resmini de koyayim :
ben bundan kullanıyorum çok kaliteli ve yumuşak bi kaç kullanımda ağız kısmının kayıcağını düşündüm ama çok güzel bi mal çıktı tavsiye ederim.
alt kısmındaki mikrofon ve hoparlör deliği çok küçük ama çıkan ses kılıfsız nasılsa aynı şekilde.
@ozdoyumvolkan, acaba kilifi nereden aldin?
arkadaslar asagıdaki linkte bulunan shoptan gecen hafta bircok urun aldım ucuz ve guvenli satıcı ayrıca 1 haftada posta ile kapınıza geliyor hersey dahil 35-40 ytl ye aldım resimleri asagıda aldıgım urunlerin www.ebay.co.uk arama satırına iphone ecell yazın geliyo urunler
quote:
Orjinalden alıntı: marshaltr
arkadaslar asagıdaki linkte bulunan shoptan gecen hafta bircok urun aldım ucuz ve guvenli satıcı ayrıca 1 haftada posta ile kapınıza geliyor hersey dahil 35-40 ytl ye aldım resimleri asagıda aldıgım urunlerin www.ebay.co.uk arama satırına iphone ecell yazın geliyo urunler
beyler bugun gittigidiyor.com dan bi urun aldım herkese şiddetle tavsiye ederim gerçekten çok güzel kullanışlı ve kibar bi ürün.benzerleri gibi bol ve fotluk bırakmıyor telefona tam uyum saglıyor bence parasının hakkını sonuna kadar veren bi ürün. ürünün linkihttp://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=8112862