Lösemili bir çocuğun tedavi maliyeti 250 ooo.-YTL dir. Ne yazık ki lösemili ailelerin %87 i asgari ücretin altında gelire sahip % 12 sinin de hiç bir sosyal güvencesi yoktur. Siz de lösemili bir çocuğa hayat verecek 1000 kişiden birisi olmak istemez misiniz. LÖSEV´e yapacağınız kurban bağışınızla hem dini vecibeleriniz yerine gelsin hem de bir çocuğun hayatı kurtulsun.
Güzel hatırlatma
Allah yardımcıları olsun... Ama neden hep böyle fakir insanların başına gelir anlamam...Ama inşallah kurtulurlar...
LÖSEV icin ben de birseyler yapmaya calisiyorum. Ancak insanlardan kurban parasini istemeniz dogru degil. İnsanlar kurban vecibesini yerine getirmis olmuyor. ikisinin de yeri bambaska
quote:
Orjinalden alıntı: bilgeolun
LÖSEV icin ben de birseyler yapmaya calisiyorum. Ancak insanlardan kurban parasini istemeniz dogru degil. İnsanlar kurban vecibesini yerine getirmis olmuyor. ikisinin de yeri bambaska
Arkadaşa katılıyorum. Kurban vazifesinde, mutlaka kişinin hayvanı kesmesi ya da vekalet ile kestirmesi gerekiyor. LÖSEV'e verdiği ise bağış olur sadece. Keşke, her ikisini de yapabilsek :(