Kürekle en güzel göğüste yağ varsa göğüsteki yağları eritirsin
Malesef bölgesel yağ yakımının hurafe olduğu ispatlandı :)
Yağ yakımı genetiğinize bağlı olarak bazı bölgelerden hızlı, bazılarından ise kalan yağınızın azalmasına göre yavaş yavaş gerçekleşir. Mesela bazı erkeklerde 1 metre göbek olduğu halde göğüste hiç yağ olmazken bazısının belinde biraz yağ varken bile göğüslerde de yağ olabilir. Bunu genetik belirler.
Konuyu açan abime gelirsek önerim alt vücudu yani bacakları çalıştıracak bir kondisyon aleti alması olur. Çünkü vücudun kaslarının %60 ı bacaklarda bulunur. Enerji yakmak için bu bölgeyi kullanmak varken kürek çekerek göğüs-sırt-omuz gibi üst vücudun sınırlı kısmını çalıştıracak bir aleti kullanmak aracın deposunu boşaltmak için 5. viteste gitmek varken 2. viteste gitmeye benzer. Bilmem anlatabildim mi
Uzgunum ama kürek sporu ve kürek aleti ile zerre alakaniz olmadigi belli..Kurek sporu zaten %60 % 70 bacak gücüne bagli bir spor.
BiggestNikoB
kullanıcısına yanıt
Haklısınız o zaman eksik biliyormuşum, aradan 1.5 sene geçmiş olduğunu farketmediniz sanırım bu alıntıyı yaparken :)
Arkadaşlar merhabalar. Konu eski biraz ama yeni konu açmaktansa buraya yazmayı uygun gördüm. Bu aletlerden almak istiyorum bir tane. Daha önce düzenli spor yapmışlığım yok. Nasıl bir alet önerirsiniz? İnternette bir tane buldum ama fiyat benim bütçeme göre fazla olduğu için yanlış bir seçim yapmak istemiyorum. Linki bırakıyorum buraya. Bilgi ve deneyim sahibi arkadaşların yardımlarını bekliyorum.