Şimdi Ara

kurlar vadisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ..
    ancak samueli kim öldürdü. zannedersem şu avkat öldürttü cünkü oda mason toplantısında vardı. ama biraz karışık ...tam cözemedim masonlar devletin adamını niye baron yapsın.?

• Abi ebn artık hepten bunalmaya başladım,hiç bir şekilde sağlam fikir yürütemiyorum dizi hakkında...Hepten manyaklaştı bence...Ama böylesi daha güzel.Kafa yorabilecek birşeyler var.
  • Safiye saflığını bir kez daha ortaya koydu.

Tilkinin bir lafı çok hoşuma gitti.

"Türklerle Ruslar arasında tek bir fark vardır;
    Ruslar kadınlara değer vermezler,Türkler kadınlar için ölürler."
  • eee nolcak şimdi? nizamettin de biliyor artık polat'ın kimliğini..ya da daha önceden biliyordu.
  • Gene yahudiler öldürdü...''Aranızdan kötüleri çıkarın diyerek...''Latince konuşuyolar neden bılmıyorum yada neden ibranice konuşmuyolar adamlar yahudi ise latince ortak dil oldugu için mi ehehe
  • bence nizamettin tahmin ettiğimizden daha büyük bir güç. hatta bence baronu öldüren tarikat üyelerinden birisi bile olabilir zaten ordada bir hukukcu vardı. samuel i de bence nizamettin oldürttü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tecikum

bence nizamettin tahmin ettiğimizden daha büyük bir güç. hatta bence baronu öldüren tarikat üyelerinden birisi bile olabilir zaten ordada bir hukukcu vardı. samuel i de bence nizamettin oldürttü.

evt ben de şüphelenmeye başladım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KURTLAR VADİSİ
    20 yıl önce açıldı
    Kurtlar Vadisi 79. Bölüm
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  kurlar vadisi

Tilki Andrei, Polat’a verdiği sözü tutmaz. Vakit dolmadan Polat’ın adamlarını öldürmeye başlar. Samuel’in başına gelenler herkesi şoke eder. Polat, konsey üyelerinin bir an önce Türkiye’den kaçmasını ister. Nizamettin, bu ölümü kendi lehlerine çevirmenin yolunu bulmuştur. Polat’ın izniyle “Temiz Toplum” kampanyasının sözcülüğüne soyunur. Doğu, son gelişmelerin Ankara’dan planlandığını düşünür. Duruma müdahale etmek için Ankara’ya gitmelidir. Samuel’in ölümünün şaşkınlığı geçmeden Safiye’nin kaçırıldığı öğrenilir. Kılıç’a göre “fox” Tilki Andrei’dir. Ona ulaşır ama kötü bir sürprizle karşılaşır. Gizli güç, planlarını uygulamaya devam etmektedir. Kurtlar Vadisi’nin bu sezonki son bölümünde birbirinden şok edici finaller art arda gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guardian -- 7 Haziran 2005, 14:03:26 >

• Arkadaşlar bence nizamettin masonlardan birisi...adaletin simgesi teraziyi hatırlayın...Nizamettin'in odasındaki...Masonlardan birinin odasındada görüldü...
  • konu dışı ama

zap yaparken takıldım

hani şu suheyl ve behzat uygurun proğramında

bizim vadi ile d. geçiyorlar

birisi

yel kayadan toz alır

diyor

diğeri de düşünüyor ve herifler çok yavaş konuşuyor

valla komikti:::
  • quote:

Orjinalden alıntı: tecikum

bence nizamettin tahmin ettiğimizden daha büyük bir güç. hatta bence baronu öldüren tarikat üyelerinden birisi bile olabilir zaten ordada bir hukukcu vardı. samuel i de bence nizamettin oldürttü.

Arkadaşlar filmi biraz dikkatli izlerseniz karahanlının ölümünde nizamettinin payını göreceksiniz...
    Baronun öleceği bölümlerde ilginç yerlerden anlamsız görüntüler wardı...ırak-bağdat saat 22:00 adb washington 21:30 gibi sürekli farklı ülkelerden görüntüler wardı...Oradaki bi sahnede nizamettinin masasında süs olarak duran terazi gösterildi sonra takım elbisesi giyen bi adam falan...hatırlayabildinizmi????
    İşte o terazi hala nizamettinin odasında dekor olarak durmakta....bi daha ki bölümde bi dikkat edin isterseniz

• e bende aynı şeyi söyledim zati...
  • bi ara çok saçmalamaya başlamışlardı ama son bölümler güzeldi.gelecek sezonu sabırsızlıkla bekleyeceğim.eminimki geri kalan herkes öyledir.artık Türkiyede olan olaylara gazetedeki haberlere daha farklı bir bakış aşısı ile bakıyorum.eminimki türkiyenin yarısı da böyledir.aslında bunun için yazara ve senariste de hakkını vermek lazım.
    bölüm konusuna gelince hiç beklenmeyen şeyler oluyor.çoğu zaman tahmin edilenden çok farklı şeyler oluyor.reklam yapmak gibi olmasın amawww.kurtlarvadisi.gen.tr sitesinde bir sürü haber oluyor.eğer dizi ilginizi çekiyorsa o sitedeki haberlerde ilginizi çekecektir.
  • ya bu full bolumleri uyelik muyelik olmadan indirebilecegfimiz bir site vardı neydi onun adı?
    bir de kaliteli goruntuye sahip olanları nereden indirebiliriz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.