Şimdi Ara

Kursa başlayacagım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba işkur aracılıgıyla kadıkoydekı smartproda ucretsız 4 ay bilgisayar programcılıgı hakkında ders gorecegım
    Bilgisayarlar mac işletim sistemi
    Acaba 4 ay sonunda mobil uygulama yapacak bilgi birikimine sahip olurmuyum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisayarlar mac işletim sistemi ise büyük ihtimalle objective-c göreceksiniz ve şimdiye kadar gördüğüm en ilginç syntax e sahip olmasına rağmen en iyi dökümana sahip dillerden biri apple inanılmaz bir destek veriyor.
    Eğer ingilizceniz iyi ise kursa gitmenize bile gerek kalmadan öğrenebilirsiniz.
    Ama kötüyse nasıl olsa bedevaymış denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum.
    Ancak bu tarz işlerde başarılı olmak için ciddi bir özveri ile çalışmak gerekir.
    Olayın başında kaçırıp sınıfın gerisinde kalırsan ciddi sıkıntı olur senin için yani kursu almak yetmiyo kursta öğrendiklerine fantazi katarak her gün tekrarlarsan her türlü olur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: converttoint32

Bilgisayarlar mac işletim sistemi ise büyük ihtimalle objective-c göreceksiniz ve şimdiye kadar gördüğüm en ilginç syntax e sahip olmasına rağmen en iyi dökümana sahip dillerden biri apple inanılmaz bir destek veriyor.
    Eğer ingilizceniz iyi ise kursa gitmenize bile gerek kalmadan öğrenebilirsiniz.
    Ama kötüyse nasıl olsa bedevaymış denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum.
    Ancak bu tarz işlerde başarılı olmak için ciddi bir özveri ile çalışmak gerekir.
    Olayın başında kaçırıp sınıfın gerisinde kalırsan ciddi sıkıntı olur senin için yani kursu almak yetmiyo kursta öğrendiklerine fantazi katarak her gün tekrarlarsan her türlü olur bence.

şimdi aradılar pazartesi 8 kişilik sınıfın açılışı varmış bende onların içindeyim.
    kursun ücretini işkur veriyor (5000 lira civarı)
    ve gunluk 25 lira verecek işkur bana
    inş. güzel şeyler ogrenırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.