Şimdi Ara

Kurşun Geçirmez Bir Vücut Bruce Lee'nin Vücudu (SS)'li (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
14.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu sehir efsaneleri de 15 yildir bitmemis anlasilan. Halbuki internetin bu denli yayginlasmasiyla balon bilgilerin bitmesi lazimdi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tw Scott

Bruce kardeşim omuzlar, kollar zayıf kalmış 4x10 curl yap.
    kıskanıyorsun beni. dünyanın en güzel vücudu bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2472D2B0E

maket gibi duruyo bu gerçek insan mı?

Alıntıları Göster
    Gerçek insan tabiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack!

1988 - 1989 yıllarında brucee lee ile ilgili rivayetler dönüyordu nasıl öldüğü ile ilgili..O zamanlar video kaset furyası vardı gidip kaset kiralayıp kungfu filmleri izlerdim evde..Yok 50 kurşun yemiş ölmemiş, yok 10 kişi dalmış bıçaklarla anca ölmüş diye..Yaş kaç bilmiyorum ama bunlar efsaneden öteye gitmez hele ki bu yıllarda..
    Yalnız ne derseniz diyin Bruce Lee Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük dövüşçüsüdür.

• InnocentHate kullanıcısına yanıt
    Sesli gülmedim KAHKAHAYI bastım. Noktayı koymuşsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunceyhan

Jeff Cavaliere vücut olarak cok daha define. Bende ondan parçalisini gormedim su ana kadar. Bruce Lee efsanedir tabii ki o ayrı. Ama simdiki dünyada fizik olarak brucedan cok daha parcali adamlar var.
    Hocam inşallah şaka yapıyorsundur Emin misin Jeff'in daha parçalı olduğuna Benim vücudum bile daha parçalı Jeff'ten
  • Kıskanmayın la çalışın sizinde olsun dicemde böyle bir vücuda bende dahil ömür boyu kimse sahip olamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arduino Kral

Bu mesaj silindi.
    İnşallah Şaka yapıyorsundur Bruce Lee Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük dövüşçüsü kendisi Jeet Kune Do Savunma sanatı ustası hayatını dövüş sanatlarına vermiş biri hatta Dünyaca ünlü dövüşçüler bile idolünün Bruce Lee olduğunu söylemiştir. Mike Tyson bir röportajında Bruce Lee'den dayak yerdim diyo.

• thebiqboss kullanıcısına yanıt
    Öyle bir fiziğe sahipsen paylaşmaktanda çekinmezsin at vücudunu bakalim hocam. Adam çok büyük değil ama inanılmaz fit birisi. Bilmeyenler için bir resim birakayim.
    Kurşun Geçirmez Bir Vücut Bruce Lee'nin Vücudu (SS)'li

• quote:

Orijinalden alıntı: sadoo000

dostum kurşun betonu parçalıyor. insanı deliyor. kası bırak kemiği bile parçalıyor. sen genç bir kardeşimizsin sanırım.
    (65 kg/mm2) bu gerilim dişi kırabiliyor. betonda ise 250kg/mm2 gerilime dayanım vardır. bu arada vücudun en sert şeyi dişler diye biliyorum. bu arada kas rijit bir cisim olmadığı için yani esnediği için, et olduğu için mermiyi tutamaz mermi delip geçer. eğer rijit olsaydı da parçalayıp geçerdi. hepsini boşver, kasını iğneyle delebilirsin bir de betonu iğneyle delmeyi dene.
    Bari görüntüyü gerçek hayattan koysaydınız :D GTA san andreastan falan mı çektiniz şalsdfpgjpşoaszckjg

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.