Şimdi Ara

'Kurşun kalem' kullanan hâlâ var mı benim gibi? :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: se[R]pentine

kırmızı kalem silgi bile kullanmam...

sadece faber castell kurşun kalemim ve ben. yanlış yazdığımda üstünden geçerim. hiç uğraşamam silmekle. kırmızı kalem de kullanmam. tükenmez de kullanmam

nası insanım la ben..

Öğrenci olduğundan şüphe duymaya başladım.

• quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

Orjinalden alıntı: speedman

ben geçen seneye kadar (lise 2) kırmızı kalem kullanıyordum.Baktım çevreme herkes
    tükenmez-pilot kalem falan kullanıyor.Bende bıraktım artık kırmızı kalemi

dolma kalem kullanıyom

6. sınıftan beri defterlerim siyah-beyaz

Aynen

• quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

quote:

Orjinalden alıntı: se[R]pentine

kırmızı kalem silgi bile kullanmam...

sadece faber castell kurşun kalemim ve ben. yanlış yazdığımda üstünden geçerim. hiç uğraşamam silmekle. kırmızı kalem de kullanmam. tükenmez de kullanmam

nası insanım la ben..

Öğrenci olduğundan şüphe duymaya başladım.

Bakkal olacum

dipnot: Allah korusun

• Valla kurşun kullanıyorum ama 2mm çizim kalemi kullanıyorum el alışkanlığından normal yazıları da onla yazıyorum.
  • vazgecmeyecegim tek $ey :)

bir geyik mevzusu vardi bununla ilgili yillar evvel okumu$tum, $imdi amerikalilar uzaya gonderdikleri elemanlarin cali$malari esnasinda murekkep baloncuk haline geldiginden bir turlu not alamadiklarindan felan yakinip duruyormu$.. Yuzbinlerce dolar harcayip bu sorunu halletmi$ler..
    Ruslar o sirada kur$un kalem kullaniyormu$ boyle bir problemle tani$ik bile olmami$lar. tisisiis ahahha
  • bende kurşunrotring yada kurşuntombo kullanırdım...o zamanlar süperi daha çıkmamıştı
  • faber castel grip 0.5 kullaniyorum

hem elimi şişirmiyor hem yumusacik tutma yeri var.Yakında sariya boyuyacam onu daha da şekil olcak
  • Yalnız değilmişim.
  • okul hayatımın bir dönemi kurşunkalemlerin arkasını ısırarak tükrükle yumuşatarak liflerine ayırmakla geçti
  • bende sendenim ....

kurşun kalemi tercihimin başlıca sebebi , karekarala gibi zekaoyunlarında çözümü kolaylaştırması...

hem çoğu insandan bi farkının olması kötü bişimi
  • bende faber-castellden başka bir kalem kullanamıyorum.
    3 senedir kullandığım kalem grip plus bunun mavisi
    quote:

Orjinalden alıntı: S@ldırg@n

Ben de geçti o şeyler.Ben alıştım rotring tikky II ye.(ama geçenlerde faber castell grip i kaybettim ya da çalındı..Döndürmesi çok rahat oluyo.Ama rotring de alıştım.)

'Kurşun kalem' kullanan hâlâ var mı benim gibi? :)

•  'Kurşun kalem' kullanan hâlâ var mı benim gibi? :)

Teknik çizim için olduğu kadar genel amaçlı kullanım için de uygundur. Şık görünümlü ve fonksiyonel komple metal gövdesi rahat yazımı mümkün kılacak şekilde geliştirilmiştir. Metal ve kauçuk karışımı ergonomik tutaç, çift fonksiyonlu metal klips ve değiştirilebilir min derecesi göstergesiyle donatılmıştır. 4 mm’lik gizlenebilen metal uç giysileri ve ucu korur. 0.3, 0.5, 0.7 veya 0.9 mm’lik min kullanır. Her kalem 3 adet min içerir. Z2-1N silgi yedeği kullanır.

• ben de vazgeçemem kurşunkalemden. en çok da DMO marka kurşun kalem kullandım. annem memur olduğu için. şimdilerde faber castel arkası silgili düz yuvarlak pembe kalemi kullanıyorum. ama ucu körelmeden kayboluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.