Şimdi Ara

KURTARIN ŞU UFAKLIĞI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
1.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bide 4. bölümü söyleseniz. soldan bişey korttın başka birşey yok

Edit: şidi sağdaki böcek birşeyler yiyor ama başka birşey yapamıyprum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif' -- 7 Mayıs 2007; 1:02:26 >
  • önce alltaki yeşil elbiseyi giy sonra soldaki yeşil şeyin yanıa git sonra ağ oluştur sonra kapıyı aç v.bv.b
  • NİHAYET BİTİRDİM!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif' -- 7 Mayıs 2007; 1:07:11 >
  • ilk bölümünü geçtim oleeeyyyy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif' -- 7 Mayıs 2007; 1:21:02 >
  • 1. bölüm çözümü: önce üsteki kablolarla oynayın ve kendinize basıp bağarın yandaki yeşil yaratık sopa olacak sonra onu alıp üste sağdakırmızı kabloyu kesin daha sonra gorili güldürün ozaman uzaylı ölücektir.sonra kapı açılacak yerdeki kalemi alıp uzaylıyı boyayın sonra kendi yüznüze bi göz çizin ve kapıya gidin.işte bukadar
  • 2. kahramanın hiçbir bölümünü geçemiyorum gıcık etti beni geçen varmı??????????????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: Scream88

1. bölüm çözümü: önce üsteki kablolarla oynayın ve kendinize basıp bağarın yandaki yeşil yaratık sopa olacak sonra onu alıp üste sağdakırmızı kabloyu kesin daha sonra gorili güldürün ozaman uzaylı ölücektir.sonra kapı açılacak yerdeki kalemi alıp uzaylıyı boyayın sonra kendi yüznüze bi göz çizin ve kapıya gidin.işte bukadar

yaw 2. kahraman kahramanı sormustıum benkorsan gibi giyinmiş olan
  • 2. kahramanda adamın kılıcına bas yeterli
  • quote:

Orjinalden alıntı: Scream88

2. kahramanda adamın kılıcına bas yeterli

teşekkürler tüm bölümlerini geçtim. ama şimdide 3. kahramanı anlayamadım

• şuan onla uğraşmaktayım zor bişi
  • 3de bitirmeme az kaldı ordaki nesneleri kullan gerisi geliyor
  • karşıya geçebildinmi yada o masadan çıkabildinmi
  • yaw 3. kahramanda balonla kalemin parçasını birleştirdim sonra bişey yapamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif' -- 7 Mayıs 2007; 19:16:20 >
  • bende tam olarak 3.kahramanı geçemedim onun yerine başka hapis oyunlarını buldum onları deniyorum
  • biri ilk linki tekrar yazabilirmi?
  • 3. kahramanı kalemle balonun birleşmesinden sonrasını yapabilen varsa yazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ying_Yang

Kapısı açık olan yaratığı alıyorsun, yanındaki dolaba koyuyorsun.Sonra ağzındaki pili alıp o kumandaya takıyorsun.

sonra soldan ikinci yaratığa tıklayıp ona dönüşüyorsun
    onunla birlikti bilgisayarın üüstündeki fişi takıosn sonra tekrar kendine dönüşüp bu sefer şişman yaratığa dönüşüyorsun
    onunla sağ alttaki anteni çember yapıosn sonra soldan birinci yaratığa dönüşüp piranayı alıp fanusa tıkıosn sonrada piranaya dönüşüp akvaryumdaki parçayı alıp bilgisayara takıosn sonra yerden bişi çıkıo sonra kendine tıklayıp kurtuluosn.
    Bu kadar 2. bölüm
  • güzel ama zor
  • KATILIYORUM GÜZEL AMA ZOR
  • Çok Süper Bi Oyun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.