Şimdi Ara

Kurtlar İmparatorluğu 27 Mayıs 2005

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun zamandır beklediğim film gösterime giriyor umarım kitabın çizgisinde güzel bir film olur.

Yönetmen : Chris Nahon
    Senaryo : Jean Christophe Grangé
    Oyuncular : Jean Reno, Jocelyn Quivrin, Arly Jover, Laura Morante
    Orjinal Adı : L empire Des Loups
    Türü : Aksiyon / Dram / Gerilim
    Yılı : 2005
    Ülke : Fransa
    Süre : 128 dak.
    Dağıtımcı : Medyavizyon
    Konu : Üst düzey bir devlet görevlisinin eşi olan Anna Heymes, amnezi ve hallusinasyon nöbetleri geçirmektedir. İki polis memuru, Nerteaux ve Schiffer, Paris’te Türk mahallesinde üç tane kaçak Türk işçi kadının sadist bir şekilde öldürülmesi davasını araştırmaktadırlar. Nerteaux’nun amacı cinayetleri durdurmak iken, diğer polisin amacı daha farklıdır…

Ekim ayında çekimleri İstanbul ve Kapadokya’da tamamlanan filmin romanı Türkiye’de uzun bir süre en çok satanlar listesinin zirvesinde yer aldı. Kitap sadece Türkiye’de 28 baskı yaptı.

http://www.sinematurk.com/vizyondakiler.php3?detay=1&sira=648

• çok nadir sinemaya giden bir insanım ama bu filmede gitcem kesin finaller bitsin.cennetin krallığında fragmanını görmüştüm güzele benziyo.kitabını okumadım..
  • Kitap cok basariliydi umarim kitap kurgusunda degisiklige ugramadan yapmislardir filmi.En yakin zamanda izleyecegim
  • Bu arada filmde Emre Kınay'ın da ufak bir rolü var bunun haricinde filmde rol alan bir Türk yok galiba.
    Ayrıntılı oyuncu listesi için:
    http://www.imdb.com/title/tt0402158/fullcredits
  • filme gittim arkadaşlar,sağlam film.Türk oyuncu bi tek emre kınay başkası yok onun da rolü az bişey ama olsun.Türkçe seslendirmeler fln iyi
  • arkadasla filmde turkleri kucuk dusurucu seyler oldugunu duydum izleyen arkadaaslara soruyorum dogru mu?
  • evet kötü göstermişler,aslında ülkücüleri kötü gösteriyolar.istanbuldan güzel görüntüler var ortaköy fln.sonunda Türk askerleri geliyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • walla kitabı süperdi filminede ilk fırsatta gidicem
  • Filmi seyrettim kitaptan farklı olmuş final kısmı ama beğendim
  • Bugün gazetede okudum kitaptan çok farklı bir film olmuş,pek fazla bağlı kalmamışlar kitaba.Ama yine de gitmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sentry

Filmi seyrettim kitaptan farklı olmuş final kısmı ama beğendim

aman hocam süpriz olsun soyleme
  • kitapla alakasız ekşın manyaa yapmışlaR filmi...Alakasız derken sonu farklı.Sonu farklı derken hani sonunda adam...
  • sonunda fimli izledim kitabın yarısına kadar senaryoda bir değişiklik yok ama sonu tamamen farklı ve bana kalırsa beklediğimin cok altında kalan bir film.
    İstanbuldan Kapadokyaya iki dakikalık araba yoluyla gittiler ya ona güldüm
    Ve yabancıların Türklere bakıs acısının ne kadar kötü olduğunu bir kez daha gördüm
  • Özellikle kitabı okuyanların bu filme KESİNLİKLE GİTMEMELERİNİ tavsiye ediyorum, bu kadar kötü bir "kitaptan film" uyarlaması izlememiştim, tecrübe oldu.

fransızların nemruttaki tarihi esere ateş etmesi, fransız polisinin (Shiffer & Laurent ve genç dedektif fransada çoktan ölmüştü) Türk askeriyle ortak operasyon yapıp Bozkurt çete!! sini yoketmesi ve Jean Reno nun son sahnede " " işareti yaparak olaya "alın bu da size kapak olsun" vari noktayı koyuşu kitabı severek okuyan benim gibileri ayar edecektir. bence hiç olmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weatherman -- 31 Mayıs 2005, 19:27:43 >
  • güzeldi filim ama türkler her zamanki gibi yine kötü gösteriliyor uyşturucu cinayet falan neyse
  • yav arkadaşla girecektik son anda vazgeçtik karabasan diye bir gerilim filmine gittik. baya da gerildik yani
  • Evet buna niçin engeL oLunmuyor anLayamıyorum.
    Sesimizi cıkartamıyoruz keza üLkemizde gosterime girmesine izin veriyoruz.
    Farkederseniz son zamanLarda bu şekiLde yayınLar coğaLmaya başLadı(GeLiboLu vs. gibi)
    quote:

Orjinalden alıntı: form

güzeldi filim ama türkler her zamanki gibi yine kötü gösteriliyor uyşturucu cinayet falan neyse
  • Şu an kitabını okuma aşamasındayım. Film de var kitaptan sonra izlemeyi düşünüyorum.

Kitap güzel ilerliyor şimdilik

Biraz hort gibi oldu ama. İnanın değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 19 Kasım 2009; 9:50:44 >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.