Şimdi Ara

kurtlar vadisi 83.bölüm elinde olan var mı acil lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 83.bölüme sahip oşan bir arkadaş var ise bna pmden ya da burdan ulaşabilir mi linkini verse yeterli olur lütfen bugün içn acil lazım şimdiden teşekkürler

• elinde olan yok mu arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ensartas

arkadaşlar 83.bölüme sahip oşan bir arkadaş var ise bna pmden ya da burdan ulaşabilir mi linkini verse yeterli olur lütfen bugün içn acil lazım şimdiden teşekkürler

www.kurtlarvadisi-fr.com a gir ve üye ol. sonra 83. bölüm diye yazan başlık altından çekebilirsin.
  • kardeş saolasın burdan indirmeye başladım ama bunlar parça parça ve xvidli bunu başkasına vericem bunu çalıştıramaz sanırım neyse bir deneyelim tekrar saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: ensartas

kardeş saolasın burdan indirmeye başladım ama bunlar parça parça ve xvidli bunu başkasına vericem bunu çalıştıramaz sanırım neyse bir deneyelim tekrar saol

pc de çalıştıracaksa divx proğramları kurması yeterli. vcd de çalıştırıcaksa nero ile halledersin. birde parçalı indiriyorsun bir klasöre sonra onlar birleşiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail217 -- 23 Mayıs 2005, 23:15:10 >
  • evet galiba öyle ama hala inmedi internet yavaş bugün
  • ben daha önceleride indirdim. şu an 83. bölümü bende indiriyorum. 2.parttayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gym’de karı bulan var mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet bitti benim hepsi ve indirdim birşey diyim mi görüntü muhteşem media playerdan izleyebiliyorum tv de bile bu kadar net değildi hocam tekrar teşekkür ediyorum
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.